Юлски деца-Тема 45

• 36 190
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Роси, честита втора годинка на вашия Божи дар, Божидар да ви носи много радости и много късмет. Бобито, честита втора годинка и на Денис, да ви е жив и здрав. Весел празник, мамчета.

Джил, стискам палци значи.

# 556
   да почерпя за моя пораснал мъж и да честитя на Божидар на Роси!!!
Благодаря ви за пожеланията ние вече сме си в Мадрид и сме в нова квартира и нямам никакво време за писане.Но скоро ще се запиша.  

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 10:56 от bobito89

# 557
Честито и от мен на Божидар и Денис! И на Томислав, ако икка ни чете.    bouquet

Цветен  Laughing Laughing от маса на маса, така де...

# 558
  • София
Честит рожден ден на Божидар на Роси и Денис на Бобито! Желая им много здраве, щастие, късмет и усмивки! Весел празник момичета!
Джил, и от мен имаш стиснати палци!
Прашец, добре, че ти е оправно детето. Joy
Алекс, не мога да ти изпратя ЛС (да не ти е пълна пощата). Не успях да свърша работа, още не са получили стока. #Crazy
Хайде де, кога ще се видим?

# 559
Качила съм малко снимки за тези, които нямат Фейсбук. Та ето го нашето момче и кака му: http://julskimami.snimka.bg/dating/tova-sme-nie.345590.24489166

# 560
  • Кърджали
Оля, не се притеснявай.Няма проблем. Ще и взема от тук някаква свещичка.
 bobito89, чеситт рожден ден на Денис. Винаги да бъде  здрав и щастлив!

# 561
  • София
Честит рожден ден на Божидар и Денис! Роси, Бобито, да са ви здрави момчетата и много радости да преживеете с тях!

Роси, дано всичко с мъжа ти да е наред.  Praynig
Джил, стискам и аз палци.  Hug

# 562
Eхо.....за да не ме забравяте.
Да са живи и здрави всички, които скоро са имали рожден ден.
Да е жива и здрава и малката Симона, добре дошла.  bouquet
ЮБ страхотен е вашия младеж, много красиво и добре оформено бебенце.
Как ми се иска и на мен, ама не можете да си представите колко Heart Eyes
Цветен, големи купонджии сте, добре че детето е оправно Laughing
Роси  Hug
Обратното броене започна, отиваме на Велинград. Планувала съм такъв спа уикенд от много време, сега остава само да не вали. Виктор само за басейна говори. Опло /топло/....оба /вода/....Ити /Вики/ придружено с пипане по главата, което ще рече, че ще си мокри и косата hahaha Ако го смятам за изречение направо ги почнахме с повече от две думи hahaha

# 563
  • При децата ми
Привет момичета!
Честито на вчерашните момченца! Да са живи и здрави и много да радват всички покрай тях!  bouquet
Честит рожден ден на Марулка и тук! Hug Да си много здрава и обичана жена и майка! Да те слушат и радват много щерките! А защо не и един малък прекрасен мъж в бъдеще! Grinning
Аз тихичко да се похваля, че вчера Николета два пъти свърши работа в гърнето!  Wink
Днес ми е последния работен ден и от понеделник отпускаааааааааааааа!
Сигурно тогава съвсем няма да мога да се добера до компютъра! Crazy
Приятни почивни дни на всички! Simple Smile

# 564
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРУЛКА, ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ

Благодаря за пожеланията  Hug
Бобито, на патерица честит рожден ден на астралното ни близначе Денис, да ви е жив и здрав.

Драга, много сладък малкия мъж, да му нацелуваш петичките.

Ето и нашата торта, е без малка част от украсата, докато взема фотоапарата и Божидар вече беше взел 2 топки и още нещо, което смачка и не разбрах какво е било
http://julskimami.snimka.bg/children/dechicata-ni-na-2g.600498.24506841

Довечера ще избера и снимка за колажа, че в момента ми е качен на главата

# 565
  • София
МАРУЛКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЗДРАВА И ОБИЧАНА ЖЕНА!

Ама ей вие сега да не си помислите, че всеки ден така купонясваме, случва ни се на 5-6 г. веднъж. Embarassed

# 566
  • София
Марулче, честит рожден ден! Да си здрава и много, много щастлива!

# 567
Честит втори рожден ден на Кати, Алекс, да ви е жива и здрава, весела и усмихната и много да ви радва

Да поздравя последното юлче, че за уикенда ще се изнесем малко на село на хладина.

Нещо не мога да намеря снимка на Божидар за колажа, нали го офъкахме с машинката и хич не го харесвам с толкова къса коса, отивам пак да гледам.

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 00:37 от *Роси*

# 568
Да поздравя аз Марулка, малко по нощите. Силве, много щастие ти пожелавам с прекрасните си малки госпожици, да постигнеш кулинарни, професионални и каквито се сетиш върхове.

Алекс, честит рожден ден на малката ти усмивчица, да има поводи да я показва непрекъснато, да порасне в щастлив дом и с много късмет.

# 569
  • София
Алекс, честит рожден ден на Кати! Да е здрава, винаги усмихната и с късмет!

Леле, аз забравих за снимките за колажа.  ooooh! Дано да успея утре да ги цъкна двамата заедно.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт