Юлски деца-Тема 45

• 36 189
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • варненка от София
Благодаря ви момичета!

Ми да ви почерпя тук освен с тортичката си:

Uploaded with ImageShack.us

Също така нека да е жива и здрава последната ни рожденичка, чаровната Кати! Алекс, радвайте й се, обичайте я, защото е едно страхотно красиво и усмихнато дете, за мен тя е толкова лъчезарна и винаги ми пълни душичката като я гледам, нека остане такава в живота, да преодолява трудностите с лекота и само положителни емоции ви пожелавам на всички вас.

# 571
  • Кърджали
Марулка, голямо голямо благодаря.
Честит рожден ден и на теб! Здраве, щастие и семейна топлина!
Честит рожден на моето порастнало момиче. Да ми е винаги жива и здрава, приказните феи да я пазят, живота и да бъде ниш от вълшебства, а щастието - безкрайно както нашата обич...
Почерпка ще пусна по - късно, като вземем тортата. И ей ся вече наистина искам Марулка да ми беше по - наблизо, такава торта си представях аз, ама няма кой да ни я направи... Нищо, и тази която и поръчах ще е страхотна!
Кати получи едни от подаръците си и сега гласът не и се чува  Mr. Green

# 572
Честит Рожден Ден на малката усмивчица Кати! Алекс, да ти е жива и здрава, много, много послушна и все така усмихната!

# 573
Честит рожден ден на Кати! С пожелания за много весели игри и много здраве!

# 574
 baloni Честит рожден ден на Кати! Да е здрава и все така усмихната!  baloni

Да напомня за снимките за колажа, качвайте ако все още не сте го направили Wink

# 575
  • София
АЛЕКС ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕННИЧКА! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ПАЛАВА И ПОСЛУШНА !
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Марулка тортата е супер, но и това много готино: Честит рожден ден на мен!

# 576
Честит рожден ден на Кати! Да е жива и здрава, много послушна и засмяна!
Марулка, и ти да си жива и здрава за радост на двете госпожици!

Много, много благодаря за стиснатите палци. Имах нужда, че в началото прогнозите бяха 50:50. За щастие, засега всичко се оказа излишни притеснения и новината е, че чакаме бебе във втората половина на март. Blush Дано всичко е наред от тук нататък. Praynig

# 577
Uraaaaaaaaaa!!! Djil, nastryhnah, prosylzih se i udari dupeto v tavana ot kef. Mnogo, mnogo me zaradva, dumi nqmam. Mina mi prez uma, zatova taka netaktichno popitah za stiskaneto na paltzite.

# 578
  • София
Честит рожден ден на усмихнатата Кати! С пожелания за много здраве, още повече усмивки и много щастливо детство! Heart Eyes Алекс, весел празник!
Джил, мила, страшно много се радвам! Честито! Стискам палци за лека и приятна бременност! Ех, много ме развълнува! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 579
  • Кърджали
Джил, страхотна новина... Стискам палци за една лека, спокойна бременност!
Аз да ви почерпя с тортата за довечера

Докато я занеса до вкъщи, ч етрябваше да търся такси, преживя една съвсем малка жертва, ама нали казват, че трябва да има някакъв кусур Laughing

# 580
Jillian, честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая!  Hug

# 581
Джил, много хубава новина. Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам  Hug

# 582
Честит рожден ден на Усмивчица! Алекс, да ти е жива и здрава Кати, много да ви радва и много весели игри й желая!   bouquet

ДжилHeart Eyes толкова много се радвам за теб! Стискам палци за лека бременност! Прегръдки!  Hug

# 583
Джил, честито   bouquet Аз пък помислих, че трябвало да стискаме палци заради служебната среща  Embarassed Айде леко бременеене, пак влизаш във филма  Wink

# 584
  • София
Честито на всички малки и големи , които празнуват тези дни!!!

Джил, и аз се развълнувах силно!!! Точно това си помислих като прочетох онзи ден за палците, но после реших, че си въобразявам,че доста бебенца наснимах напоследък и всеки път се размечтвавам за трето... Стискам ти силно палци да нямаш повече препядствия до края!

Сиси, бебе Яна беше напълно подготвена за снимки, предполагам си й шепнала нещо на ушенце, а?  Laughing Много хубави кадри й направихме, че чак снощи се изкуших да направя един, хем отдавна беше  минало 12 часа вече:

Яна - 1.5 мес. by Eli Mishe, on Flickr

Общи условия

Активация на акаунт