Юлски деца-Тема 45

• 36 186
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Canada
Джил, чудесна новина! Стискам палци за прекрасна бременност!
Марулич, ЧРД! Пожелавам ти животът ти е да е сладък като тортите, с които ни изкушаваш, и разбира се здраве на цялото семейство!

# 586
Джил, само да кажа, че така ме зарадва, че цял ден място не мога да си намеря. Та от вълнение не ти пожелах лека и безпроблемна бременност, ако е по- рано март месец едно момиченце рибка е чудесна идея Heart Eyes.

# 587
Хехе, момичета. Трогнахте ме с толкова много поздрави. Hug Голям гуш на всички ви. За момента всичко ми е още малко виртуално, нямам никакви сериозни признаци. Една седмица не успявахме да видим сърдечна дейности и накрая бая се бях ошашкала, ама това комбинацията от недостатъчно добра техника и закъсняващо с една седмица бебе си е гаранция за стрес. В петък ме гледаха на хубав ехограф и всичко се оказа по местата си. Mr. Green

Драга, споко, аз си предположих какво ми пожелаваш и без да е написано. Wink И на мен ми се иска момиченце, но да видим. А иначе - рибка, овне - няма да го връщам. Laughing
Ели, благодаря Simple Smile Снимката е чудесна. Видях и Калина малко по-назад, много сладка.

# 588
Джил, и аз ти стисках палци, но не си признах, защото беше казала, че ги искаш за час, пък аз видях след два Embarassed Embarassed Въобще не съм се досещала нищо, но за сметка на това толкова много се зарадвах сега  Crazy, като виждам, че трябва да ти пожелавам лека, безпроблемна, вълшебна, забавна бременност и в края на март да ни кажеш на всички , че си много щастлива .Много   Hug Praynig Hug Praynig Hug Praynig

# 589
  • Кърджали
Благодаря на всички, които честитиха рождения ден на моето момиченце. Празника мина добре. Качих малко снимки във фейсбука, яд ме хвана като ги разглеждах само от това, че Кати няма снимка сама с тортата си. Нищо, то като цяло снимките са малко, че снощи не даваше да я снимаме. А иначе обожава да се прави на фотомоделче. Сега се радва на подаръците си.
Качих снимка и в албума за колажа

# 590
С закъснение да честитя на Кати да е жива и здрава и много щастлива!!!
Джилиян Честито   bouquet !!!
Отивам да кача снимка за колажа че не остана време и хайде на басейни че е голяма жега!!!

# 591
Добро утро!

Я, каква хубава новина, Джил, пожелавам ти лека бременност, следващите 8 месеца да минат неусетно и накрая да си имате сладко и неревливо бебе.

Разгледах и снимките за колажа, чакаме бръмбарите на Мила, не видях Влади на Сиси и май още дечица липсват. А има и две ненадписани снимки на момиченце.
Оля, Емили, направо се изгубих в очите на Андреа и Изабел, и Божидар е синеок, но като все прави муцуни няма нито една снимка, на която да се вижда, ще го дебна днес, дано пък реши да позира.

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 10:00 от *Роси*

# 592
  • варненка от София
Джил, честито миличка, напоследък не се свъртам много, много и пропускам. Ама снощи те сънувах и ми се скара ти, що не съм те поздравила, та днес викам трябва да е едно от първите неща, които ще свърша Naughty. Работех аз в Мтел снощи и ти дойде в магазина и ми викаш - Маруло, Марулооооо, един поздрав да не ми отпереш ти и аз срам, срам. ooooh!

Гуш и ти пожелавам лека и безпроблемнна бременност и на финала едно прекрасно бебче и щом искаш да е мома, нека е мома. Определено еднополовите се гледат по-лесно по мое осмотрение, износват си дрешки, ала бала, общи интереси, играчки. Ама каквото и да е, живо и здраво. От друга страна казват, че благословените родители са с нашарените деца, само един Господ знае къде е истината. Важното е да сме здрави дет се вика. Още веднъж честито, че да не ми се караш друг път!  Heart Eyes

И да ви пратя един сутрешен поздрав с танца на кака ви Нева на любимата й реклама на Памперс http://www.youtube.com/watch?v=juEM6svA6Wo

# 593
Ей, че готина новинааааа!!!
Джилко!!!  Hug Hug Hug
Честито!!! Много се радвам и ти пожелавам леко бременеене, още по-леко раждане и страхотно бебче на финала!!!
Марулич, тук не съм ти честитила - затова една  Hug и в темичката, и тортата ти е уникална, а за надписа  hahaha bowuu думи нямам!

Уффф аз май закъснях със снимка за колажа -ама нали чаках майстора да ги пусне - довечера ще видя да кача, дано може да ме включите  Embarassed Embarassed Embarassed

# 594
Фелисити и тука да те поздравя за празника, да прекараш приказен ден с твоите мъже Hug.
Марулка, развесели ме с твоя сън от рано Laughing.
Госпожата , няма ли да се включиш да кажеш как сте???
Да се оплача Андреа се разболя, сега дано да опазим малкия. Може ли някой да ми каже как се разреждаше клеевата тинктура, че незнам дали правилно помня и си я забърках? А за пиене ставаше ли, примерно веднъж дневно да ѝ капвам по една капка в млякото, или може 2- 3???

# 595
Фелисити, честит рожден ден! Да си все така прекрасна, лъчезарна и все по-щастлива!
Голям гуш от нас с Инето!

Маруло, марулооо, как изобщо можа да ти хрумне таковО нещо! Hug Благодаря за поздравите, все пак, ама другия път няма нужда от стрес. Laughing И още веднъж благодаря на всички!
Драга, ако правилно си спомням: за нослето разтвора е 10 мл. физиологичен + 5 капки клеева тинктура. А за млякото мисля, че може повече капки да сложиш. За пиене - на моето шишенце пишеше 20-30 капки, но предполагам това е за възрастните, ако намалиш малко дозата за Андреа ще е добре.

# 596
Джил, мерси много, разбира се на 10 мл. съм сложила 2 капки, ще се поправя значи. За пиене това е за възрастни, та може би 5 капки ще е добре newsm78. Следобед тичам на педиатърката.

# 597
Честит рожден ден Фелисити!
Бъди усмихната и много щастлива!
   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

Драге, а Ники на кърма ли е? Би могла и на него да му сложиш 2-3 гранулки 2 пъти дневно Осцилококцинум.
А на Андрея давай клееева тинктура смело, и на нея можеш и осцилококцинум и имунокид.
В нослето можеш да капеш и сребърна вода  Peace
Дано бързо ви мине  Hug

# 598
Лени, на АМ е. Мерси, ще се борим, че септември да се видим на морето Hug.

# 599
  • варненка от София
Драге, клеева се дава по капка тинктура на години живот - демек по 2 капки на Андреа в млякото или във водичка и така. Като ти е болно спокойно можеш по 3 пъти на ден да даваш. Вземи ампулки витамин С, Лени ти е казала и за кокцинума. И те така. Педката ще ти каже кво още.

А за морето септември, ние на 3-ти заминаваме за Приморско, може да си организираме среща нейте на юг, ей така по бебешки.

Фелесити, да си ми жива и здрава, много щастие и късмет от мен! Хайде да почерпиш, чакаме.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт