Юлски деца-Тема 45

• 36 182
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Марулка, чудесна новина, направо една детска градина ще заформим и Мила ако се включи. Витамин Ц давам от снощи.

# 601
  • При децата ми
Привет момичета!

Джил, чудесна новина! Честито! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам! На финала да гушкаш едно здраво и усмихнато бебче! Hug
И аз стисках палци! Wink
Алекс, честито и на твоята мома! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!
Фелисити, честит рожден ден и на теб! Жива, здрава и много щастлива!  bouquet

Лека и усмихната седмица момичета!
Аз макар и в отпуска от днес, ми се наложи да дойда за малко, но вече си тръгвам.

# 602
Фелисити честито    bouquet Много здраве и късмет!

И ний откакто много се въртим по площадките все лепкаме сополи, кашлици, като казвам НИЙ, визирам и мен си и малката, едновременно едно и също нещо караме, включително и в момента  Crossing Arms

И аз си мислех за госпожата, никаква я няма още да се похвали.

# 603
Не съм влизала отдавна - първо едно голямо честито на всички рожденици от края на юли , та до сега ! Живи и здрави да са !

Честита радост на Буболече !

Стискам палци на Роси !

Драга , невероятни сладури са Николай и Андреа !

Джил , колко е пораснала Калина !
Лека и безаварийна бременност ти пожелавам ! Много се радвам за теб !

Честит рожден ден , Фелисити !

Hug на всички ви и усмихнат ден !

# 604
Здравейте, малко по нощята, но тази вечер се случи нещо, което още не може да ми го побере умът.
Края на м. май избрахме нов домоуправител, предишната домоуправителка водеше събранието, а една съседка, нейна приятелка, водеше протокола. обикновено аз го водя, но Божидар беше във вихъра сии се занимавах с него. Тази вечер се заговорихме с новия домоуправител и той каза, че е променена месечната такса. Ние със съпруга ми се учудихме, защото и двамата бяхме на събранието от м. май, а друго е нямало. Поискахме да разберем защо и домоуправителя ни каза, че така е записано в протокола, който са му дали едва преди 2 седмици. Донесе ни протокола, първо въобще нямаше нищо общо с протокол, съдържаше дневния ред, копирана част от отчета на предишната домоуправителка и наистина пишеше, че всички единодушно сме приели промяна в таксата. Наистина имаше такова предложение от предишната, но то въобще даже не се обсъди, всички, освен нея, казахме, че няма нужда да се променя. Питахме и един от другите съседи, които бяха на събранието, дали сме гласували такова нещо, но и той не помни. От девет часа седя и си мисля и не мога да го измисля какви съседи имаме и те с какъв ъкъл са решили да го направят, да пропуснат да напишат нещо, хайде разбирам, но да се осмелят да подменят решение  newsm78.

Ей, покрай тия простотии щях да забравя рожденичката
Фелисити, много здраве и късмет

А  да ви питам удобни ли са тези сандалки, много ми харесаха, но не знам да взема ли на Божидар за морето?

Драга, а ти защо не спиш по това време, как е Андреа?

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 01:35 от *Роси*

# 605
  • София
Фелисити, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и с късмет!   bouquet

Джилкааааааааааа, честито, миличка!  Hug Много, много се радвам за вас. След стреса в началото, ти пожелавам лека и безгрижна бременност!  Heart Eyes  Много се развълнувАх и аз.  Hug
Марули, не е истина какви ги сънуваш. Laughing
Драга, по план програма ние трябва да се приберем на 27ми, така че едва ли ще се видим на морска земя. Peace Дано да опазите Ники и Андреа бързо да оздравява.  Praynig

Ще направя всичко възможно утре да кача снимка за колажа ( ако не е много късно). От 2 дни не мога да ги хвана моите диванета заедно да ги снимам. Направо са подивели тук, нямат удържане.  Mr. Green

# 606
Привет  Hug
аз си кукам в офиса, не си е работа да работиш лятото като всички са отпуска и няма работа, време не минава.
Джил, честито   bouquet и добре дошла в отбора, как се разрастваме  Laughing
Аз ако не е много нахално и късно може ли някои да ми прати къде се качват снимки за колажа. Ако ли не другия път  Peace
Честито на рожденниците малки и големи  newsm59
И аз съм с хрема, само ми лепи Александра разни бацили,а хем не съм кекава и после как ще и лепи на бебето не ми се мисли.
Големи жеги  #2gunfire, добре че си седя на хладно поне.
Лек ден  Hug

# 607
Здравейте и от нас!
Искам първо да честитя прекрасната новина на Джил!  Hug Много лека бременност ти желая и страхотно, пухкаво бебче за прекрасен край! Страхотно е, да знаеш!  Heart Eyes

Благодаря на всички за хубавите думи! Ние се прибрахме вкъщи вече, аз се възстанових напълно, Преслава поразреди любовните си "нападки" над Симона. Вече я закача само докато е будна и то повече да се сгуши с нея в мен докато кърмя, да я целува.. Научи се като е будна /респективно - гладна/ да си вре муцката в устата й, пък гладницата само чака да засмуче нещо и са едни звучни целувки  Joy
Гледам и тук съм изненадала с името.. Twisted Evil
Ето и няколко снимки от нас  Heart Eyes
На час живот...
..и на половин ден..
Първото "цок".. няма да казвам че така седя 6 часа  Laughing
и първата среща с кака Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 11:22 от г-жа BubolecheMeche

# 608
  • София
Буболече, много е красива Симона. Пу-пу! Много оформено бебенце. Ти звучиш много добре, радвам де за Вас!
Фелисити, честит рожден ден на патерици! Желая ти много здраве, щастие, късмет и любов! Hug

# 609
Буболече - прелест е! Не че съм учудена де след първото издание  Mr. Green
Много ме разсмя с обичта между кака и бебе  Hug Hug Hug дано все така да си се обичкат и да са си другарчета, май малката разлика е наистина по-добра за децата.  Hug

# 610
  • София
Буболече, страшна сладурка Симонката! Чак и на мен ми се прииска...
Джилка,  newsm74 , не сте си губили времето през отпуската  Laughing Браво на теб, лека бременност. Ей много станахте
Не ми се пише повече, имам си проблеми вкъщи. Чао засега!

# 611
Буболече, страхотна сладурана е Симона /пу-пу-пу/  Hug
А някой да знае къде се загуби Мишето? Да не е родила вече?  newsm78

# 612
  • варненка от София
Весе, супер сладка тая Симонка беее, ама не е от теб май това детенце, на тати прилича. Жива и здрава да ви е!

# 613
Буболече, Симона е прекрасна! Да ви е жива и здрава!  Hug

Вили, ти ли работеше като счетоводител в строителна фирма? Ако не се бъркам и можеш да ми отделиш малко време за една консултация, драсни ми едно съобщение на лични  Praynig

# 614
Привет момичета.  Hug
Мен ме нямаше повече от седмица, ходихме до Стрелча, после бяхме на вилата. Честно казано вече изнемогвам с тези пътувания, Ива постоянно с мене, жега и разнасяне на багажи. Тази сутрин се стреснах, че не съм се подготвила за раждането и си оправих багажа за болницата, след това навиках мъжът ми, че няма време и купихме последните неща за там.
Буболече, Симона май прилича на теб. Гледах бая снимки във ФБ - много е фотогенична.
Джил, честито - много се радвам за теб  Simple Smile . Помня като обсъждахме за възрастта между децата, че и ти беше за малка разлика, но трябваше да започнеш нова работа.
Чочиии - тука съм си, благодаря, че ме мислиш.  Hug Хайманосваме си из България, но мисля вече да не ходя надалече. Бебето получи даповед от баща си да не се появява преди 10 август. Явно е послушно  Mr. Green .  Лошото е, че въпреки това той сега е много зает, на мен от НОИ не ми превеждат паричките и не сме ремонтирали стаята. Но да сме живи и здрави, пък стаята ще я направим.

Общи условия

Активация на акаунт