Лято е и слънце грее, а ФЕВРУАРЧЕТО с глас се смее. - 14

• 22 911
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Огненаааа   Hug Много се радвам, че се появи, липсваш ни на всички  Hug След малко ще взяза да видя малката Елена  Heart Eyes

Ние се прибрахме от разходка, навънка както сутринта беше 13 градуса сега едвам се диша... ooooh! Купих още пюрета, мъжо довечера като види количеството ще има да дудне... Whistling Иначе днеска малкия си изяде едно голямо пюре без много разправии... Mr. Green Купих и каша на ХИП, ябълкова, че тая на Слънчо нещо и се муси/а е толко хубава - бананова, пак аз ше трябва да си я ям...  261uu/тва гуце трябвало по-мощно да го направят, едвам го намерих... hahaha/

Петелинка, за гигантчета не се бутайте, има много пред вас  Heart Eyes

# 646
Ох, малката Елена е едно съкровище, я каква сладичка бузанчица е, да му ядеш ушите на детето, че не му било стигало яденето  Heart Eyes И двете ти дечица са куклички, да са ти живи и здрави, толкова са милинкииии  Hug

# 647
Ние все още сме тук  Sad. Постоянно изкачат някакви каръщини, м*мка му!
Ятце, моля те кажи ми къде в Монтана има детски магазин, от който мога да купя комарник за количката и прочее щуротии. Храни и памперси мисля от Кауфланд да пазарувам. Интересува ме, дали някой знае дали промоциите в Кауфланд важат за всички магазини в страната или са си индивидуално по градове?
Дано да успеем да тръгнем днес, защото вече се побърквам, а и така съм се навила, че простооо...

П.С. Само аз ли не виждам снимките на Огнена?

Писах ти ЛС.

# 648
ами както сутринта казвах за кашите ще видим...ами днес си хапнахме каша за следобедна закуска  Embarassed и то не няколко лъжици...повече...много повече. Ама след внимателно изчитане на етикета видях, че всичко което съдържа си го ядем всекидневно. Взех безмлечна на Хумана-зърнена- ябълкова. Направих му си я с АМ, лошото е че след това яде и пюре от ябълка и сега малко ме притеснява дали няма да му е тежичко...е за сега се усмихва доволно.
Смятайте по каква схема захранвам  hahaha ми да не остане без Ca милото  Blush

Момичета, от около  седмица всеки ден, Бобчо, като ака след това, като му мажа дупето с крем все ми остават по ръцете едни такива прозрачни топчета-вече днес се замислих, абе да не са някакви паразити...дълго се взирах първо в тях, после и в акото  Sick Като желатинови са  newsm78 Някой да ме успокои моля  Praynig

И Бобо отново ака, днес 4 път  ooooh! писна ми, още не сме излезнали навън....
За гости съм така готова  hahaha може да им дам по една метла  hahaha
Огнена  Hug
Еленка я гледах наскоро в албумчето с мама си и тати си  Heart Eyes

# 649
loryn, тия топчета са от памперса. И при нас ги има, особено като го "издуе" повече и те излизат Peace.
Отивам да гледам хубавата Елена Heart Eyes
Огнена, много са ти красиви дечицата и много си приличат Hug

# 650
милото същото го каза, а той нали е док ...ама пусто не вярвам. Сега отново се взирах, отивам да жертвам един памперс  Hug
ммммммммм даааа Дани ти да не си бърникала из вътрешността на паперса  Hug
Вярно, като поразкъсаш и пълен с едно, като сол..после, като сипеш вода става на точно тези топчета   Mr. Green

Обаче сега все пак паперса ще изчака и баща му, че има и едни по други дето ме притесняват  Joy Няма само аз да гледам вътре я  hahaha

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 17:56 от loryn

# 651
милото същото го каза, а той нали е док ...ама пусто не вярвам. Сега отново се взирах, отивам да жертвам един памперс  Hug

И аз смятам, че са от памперса.С моя мъж един ден от чисто любопитство с какво е пълен един памперс, разкъсахме един и беше пълен...с топчета, точно такива каквито описваш. Laughing

# 652
Огнена, много е хубава Еленка, каката също, наистина много си приличат. Разписвай се по-често, поне да мрънкаме заедно  Mr. Green

Лори, от памперса са желетата или по точно това е желирано пишо, на принципа на дамските превръзки

# 653
Явно хубавото време ви е изкарало на разходки.
Да си похваля гарджето, че знае какво да яде - месното пюре дето му дадох малко на обяд -  яде си го с апетит, нищо не изтече от устата hahaha. Пилешко с картоф и морков на Ганчев - 1 супена лъжица сигурно му бях отгребла - изяде си я. Утре пак.

smile3521 И аз днес за сефте дадох месно пюре,май е същото-пише че има и мляко на нашето.Досега не е яла нищо с такъв кеф.Само където после не си искаше млякото  Crossing Arms

# 654
А аз да попитам какво стана с Варненската среща?Май не се състоя?
Ще предстои ли организация за такава?Крайно време е да се видим. newsm78

# 655
вярно, вярно проверих и си поправих поста  Hug бре ОБИЧАМ ВИИИИИ!

Не ми беше хрумвало да гледам в паперса що има, макар, че един път го врътнах в пералнята-после имаше само външна част и аз си мислих, че задръстил пералнята-колко ли топчета са се пръснали вътре.
извинете за спама  Hug

обичам вииии

# 656
  • София
Привет мами  Hug Резултат от консултацията- 7 250 и 71 см  Hug
Днес за първи път Крис яде домашно правено пюре- и за първи път с апетит хапна  Hug
За срещата- дано утре е хубаво времето- днес беше 19 градуса, а вчера по обяд 11  newsm78

# 657
Явно хубавото време ви е изкарало на разходки.
Да си похваля гарджето, че знае какво да яде - месното пюре дето му дадох малко на обяд -  яде си го с апетит, нищо не изтече от устата hahaha. Пилешко с картоф и морков на Ганчев - 1 супена лъжица сигурно му бях отгребла - изяде си я. Утре пак.

smile3521 И аз днес за сефте дадох месно пюре,май е същото-пише че има и мляко на нашето.Досега не е яла нищо с такъв кеф.Само където после не си искаше млякото  Crossing Arms
Същото е! Simple Smile Децата знаят къде е истината - в мръвката!

# 658
  • Русе/Germany
Троп, троп Simple Smile доволно доволно се прибрах Simple Smile
Мале пак хвъркаха 30лв bowuu ама мама купи каши на промоция, с едната каша ми подариха две зеленчукови пюрета а с другата едно пюре с тиква и мляко Simple Smile и много дрънкалки и гризалки купих Simple Smile то май само аз им се радвам hahaha
Ааааа купих и бишкоти на Plasmon, някой ако може да ми каже как сте ги давали   chef  аз мислех с кърма да ратворя и да стане като кашичка ама не знам дали може newsm78
Огнена, нали сме затова тук да споделяме радости и тревоги. Разписвай се по-често Hug големи са сладуранки девойките ви. Тати колко гордо ги е гушнал Simple Smile малката има невероятни очи Heart Eyes

Ох да ходя аз да си храня детето, стига съм досаждала

А Лори и аз щях да кажа че е от памперса, но вече са отговорили много хора ама да се изкажа и аз. Да поръся с мирудийка hahaha

Бай бай до после Hug

Току що погледнах че в тези бишкоти на Plasmon има глутен. Нали уж не се дава на толкова малки деца newsm78

# 659
хоп момичета кокичета
Не мога да се вредя на компа

Купих Пуфис- хич не са зле
Мисля проходилка да взема като почне да сяда бебо  Peace
Нямам цикъл- и аз като Зелда съм в мини критическа Joy-така каза док... Mr. Green
Секс-искам мъжа си многоооо а той не ми пуска  hahaha...шегувам се много си е добре в тази част нямам забележки(пп:определено като се повталих ми се върна секс апетита)
Огнена-като наша основателка на февруарките-пиши по-честичко и не се докачай кой какво изписал  Heart Eyes...Еленка е чудна

Искам да ви прегърна виртуално   Hug аз се мъча с моите тъжни мисли за това какви ще ги дървя без мъжа ми(много съм привързана към него...за всичко си се питаме  ми е адски трудно без него) а още не е заминал  ooooh!
Стискайте палци за ваксината ни утре-първия Пентаксим Rolling Eyes

Хайде чао мяу

Общи условия

Активация на акаунт