Юлчета 2008 (Тема 146)

• 76 113
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
НБМ, бъдете щастливи с новия член на семейството! Да е жив и здрав Виктор и расте щастлив, обичан и с много късмет! Честито!

# 181
Честит син на НБМ, да расте много здрав за радост на мама и татко и да бъде другарче в игрите на баткото. Бързо възстановяване на мама.

# 182
Леле, Фио, закъсала си го направо ooooh! Дано бързо се оправи!
А за къпането - ако слагаш разни лодки и други водни играчки дали няма да се излъже да се къпе по-лесно?

Честито на НБМ и от мен, да са живи и здрави цялото семейство.

# 183
Дуци, ами ние точно с играчки го залъгваме  Mr. Green, но стигаме само до легена и толкова. Ако случайно отнякъде му капне дори една капчица вода на гърба и започва да пищи: "Нееее, мамо, не, моля ти се, неееее, не ми мокри гръбчето, не ми мий главата..." Аз съм в шок направо  Shocked

Опитвах се да си спомня някаква неприятна ситуация, свързана с вода, но не е имало  Rolling Eyes
Единственото странно, което се случи преди да се появи този панически страх беше един ден като миехме ръцете, той уж беше тръгнал вече към стаята, но в един момент "замръзна" в коридора, и след няколко секунди ми каза: "Аааа, спомням си, ти ме слагаше целия в чешмата..." А аз  #Crazy
Питам го"И какво правехме там?"
А той: "Ами, ей така слагаше ме целия там и после ми миеше дупенцето, краченцата..."    #Crazy
Подобно нещо съм практикувала не повече от 2 или 3 пъти и то докато беше съвсем мъничък, на не повече от месец  Crazy

# 184
Стига бе, възможно ли е да си спомня Crazy

# 185
Чувала съм истории, че някои хора си спомнят собственото раждане.

Фио, щом и гърба не трябва да му мокрите, сложно ми изглежда. Катето дълго време не даваше да й мокрим главата. Но сега на морето, като беше при баба й, тя измисли щадящ метод: главата на детето е силно наведена назад, а възрастният с една ръка придържа челото да не мокри, а с другата държи душа.
И така минава номера, не с особено желание, но и без съпротива.
Не мога да отрека, че и на свекървите от време на време им хрумват добри идеи  Wink

И аз, но на по-късна възраст, съм имала страх от това да ми мокрят главата и съм огласявала целия панелен блок с викове "удавихте ме"  Joy

# 186
Дуци, не знам дали е възможно, но на моя мозък все още му е трудно да го приеме  Crazy
По принцип не съм човек с ограничено мислене, дори в момента чета една книга, където има доста по-фрапиращи случаи и не ги приемам като нещо ненормално или невъзможно. Просто като чуеш нещо подобно от собственото си дете е някак странно и леко стряскащо.

Гнидка, и при нас имаше период, когато минаваше този номер с наведената глава, но на този етап – не.
Ще ме умориш, милото удавено девойче  hahaha

Иначе Мишо е малко по-добре днес. Повръщането спря, сега само се бори с лека температура, дано и това да минава бързо  Praynig, че не знам докъде ще ми стигнат силите, цяла нощ не съм спала, да го дебна дали е добре, да не повърне, да не вдигне висока Т...   Tired

# 187
И Пепи е болен, два дни кашля като магаре, като последния изобщо не спираше с кашлицата, пауза правеше само да кихне. Вчера и повърна на всичкото отгоре, но май след това му размина. Обаче колко кръв му тече от носа ooooh!
Сега треперя да не се разболее и Анна, че пиха от една чаша, а и един въздух дишат.

# 188
Ах, да ви кажа вчера Мартина какъв панаир ми спретна ooooh! Такова нещо не беше правила, искаше да свали едно дете от люлката, да се люлее тя, и като отказах да й съдействам започна- рев, писъци. Накрая детето слезе, но тя нито искаше да се качи, нито да си тръгне, нито да спре да реве, нито са я успокоя. Като казвам реве, имам предвид дива истерия.За около 15 минути площадката се опразни (не знам, може и случайно), една баба се показа от тераса и нещо ми говори, аз не я чувам. В един момент я разбрах какво ми казва- да съм го приберяла това дете да не й ревяло. Ей , направо побеснях, ако беше слязла щях да набия нея сигурно  Mr. Green Само и извиках да си гледа работата, а детето продължава. Опитах се да я прибера, тя се дърпа., аз я влача буквално, като се отскубне или тръгва да бяга в обратна посока, или ляга на земята и пищи. Хващам я да я нося, не мога да я удържа, изплъзва се. Хора се спират и ни гледат, сигурно си мислеха че я отвличам. Тя боса на всичкото отгоре, краката й мръсни, аз нея ли да удържам, чантите ли да влача. Изобщо такова нещо не съм и помисляла че може да ми се случи. Накрая я прибрах все пак, разкрещях й се, ударих я по дупето два пъти,след около 10 мин се успокои. За пръв път я удрям,  не успях да се сдържа.

После- все едно че нищо не е било, добра, обичала ме, и т.н.

Аз такова нещо с други деца не съм виждала, на някой случвало ли му се е?

# 189
НБМ, Честит бебок! Здрави и много щастливи да сте всички!
Танита, не се притеснявай на мен редовно ми се случва. Вече втора седмица сме на море и ден не минава без някой "инцидент" . Снощи беше "разпоредител" на една люлка в заведение и естествено едно момченце не пожела Здравко да го люлее и се наложи да си тръгнем преждевременно. С рев и крясъци. И реве насила , като магаре, а по улиците народа коментира и цъка с език. "Горкото дете." А горките му родители , кой да ги пожали?
Иначе моренцето хубаво, но малкия е болен и малко в повече ми дойдоха притесненията с него. Като се приберем, ме посъветваха да изследваме гърлен секрет, че подозрително и се видя на местната докторка положението.
До скоро !

# 190
Фио, наистина си е трудно положението при вас. А това със спомена е направо изумяващо. Какво ли още си спомнят нашите деца Rolling Eyes

Всички болни бързо да се оправят, и тук върлува някакъв стомашно-кашлящ грип. Със Сами тръгнахме болни за морето. Той кашляше, беше на АБ. Доки казва, тръгвайте, там ще му е добре. ДА, ама се изрина от АБ, стоя с блуза, да не го къпем в морето... Последните два дни го къпах, мокрих, последната вечер настина и имаше разстройство. Абе, с деца на море....
Танита, като компютър е "забила" малката. Събрало й се е. Не се стряскай, случва се.Когато Сами иска много нещо и не му го дам, дори и да го получи после, не го иска. ИМат достойнство лъвовете. Mr. Green

# 191
Ох, голяма съм патица, забравих- ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА НБМ! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

Джиджи, Дени, мерси за успокоението. Май наистина й се събира на малката, тя на яслата е послушна, не смее да се опъва когато нещо не й хареса. Днес я разпитвах и тя каза , че се изнервяла там, не ми обясни от какво точно. Казах й ,  че не държа да е най послушната в групата. Simple Smile Ама и аз съм си виновна, защото имаше предупредителни признаци, че не е на кеф и трябваше да я прибера по рано.

Фио, това със спомена ме впечатли и мен много.

Аелия, много се радвам, че се чувстваш добре на новата работа. Малко ти завиждам даже. И аз искам да сменям моята, ама нищо не правя по въпроса.

# 192
Бързо да се оправят болничките! Hug
Танита, Ива ми е правила подобна изцепка. Оставих я да си изживее емоцията, защото не се трогваше от нищо. По-дразнещи бяха коментарите на околните, които варираха от "Горкичкото, спи му се, "през "Много си лошо" и до "Уд'ри му два-три шамара, да му избият рогцата".
Нещо гледам, че се спряга среща. Чета темата, но нямам време да пиша, но ако се заформи нещо, бихме се включили с удоволствие!

# 193
Катето чак така не се е тръшкала, но пък за сметка на това й се случва относително редовно  Laughing
Като цяло, развитието на ситуацията зависи от това, доколко проявявам търпение. Ако съвсем нямам никакво просто си тръгвам и обикновено работи.

# 194
Боян не ми е правил сцени досега, но ми се е случвало със Сами.. Тук редовно можеш да видиш как някое дете се тръшка, но това което ме учудва е, че на аб
солютно никой не му пука. Никаква реакция от страна на околните... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт