Юлчета 2008 (Тема 146)

• 76 110
  • 742
  •   1
Отговори
# 165

Катето е в нов период, през който много внимава да не заспи, дори, когато е много уморена. .

И ние сме в същия период  Tired
Вчера го събудиха в 6.30 и си мислех, че има шанс да заспи по обед, но не, заспа си в 16.00, както си му е реда  ooooh!
А в момента „монтира тоалетна хартия”(каквото и да означава това  Crazy) с помощта на крем Бочко и един балсам за устни. Действието се развива на масата, а целта е да не легне случайно и да заспи.
Вечер е същата мъка, заспива много късно, често той е последния заспал  Whistling

НБМ, имаш стиснати палци и от мен, дано раждането мине леко и без проблеми  Hug

Аз всъщност влязох за нещо друго, но вече не ме питайте какво беше   newsm78
Трябваше да забременея за втори път, та да разбера какво влагат хората в понятието бременен мозък, за цялата си първа бременност не си спомням такава разсеяност, както сега  Crazy

# 166
Аелия, мерси и успех с изпитанието  Hug То ние реално няма изгледи скоро да живеем в новия апартамент, защото не мислим да се прибираме в БГ засега, но поне като се приберем на гости се надявам да ни е по-удобно  Simple Smile

Дуци, Трейси ми е сестра, да  Grinning Много задобря със снимането тя, а и хубави идеи й идват  Flutter

Гнидка, второто ще е по-кротко сигурно, щом първото не е  Mr. Green

# 167
Аз знаех, че имате роднинска връзка, но мислех че мъжете ви нещо newsm78 Чела недочела сигурно, гомлям заплес съм Crazy

# 168
Аз знаех, че имате роднинска връзка, но мислех че мъжете ви нещо newsm78 Чела недочела сигурно, гомлям заплес съм Crazy

Ха ха, как мъжете бе, той нейния е чех, а моя си е българин  Mr. Green

# 169
  • София
НБМ,   bouquet Да е жив и здрав Виктор и бързо възстановяване!!

# 170
 Честит син на НБМ !   bouquet

# 171
НБМ, честитоооо! Да е здрав и щастлив юнак, а на теб бързо възстановяване

# 172
НБМ, честито! Да е жив и здрав малкия мъж, а на теб бързо възстановяване  Hug

# 173
Честита рожба, НБМ! Бъдете здрави и щастливи  Hug
Някой знае ли нещо повече освен, че е момче и се казва Виктор?

Оле, язък, че сме толкова далеч. Можеше да ги оставяме да си будуват заедно двете магарета.

Купа, дано! Ако не друго, така поне ще е справедливо.

# 174
НБМ, честитоо!  newsm18 newsm32Да ви е жив и здрав Виктор и голям късметлия! Много радост да ви носи и да се гордеете с него!

О, Кате, мислех че там сте си закупили, ама и тук ще му намерите приложение на апартамента smile3521

# 175
НБМ, честито ви момченце! Да ви е жив и здрав, много да ви радва, да папка и да слушка! Бързо възстановяване на теб!

Роси, тук можем да си купим, само ако спечелим от тотото (имам предвид евромилионите  Mr. Green)

# 176
Честит втори мъж на НБМ!Живи и здрави да сте!

# 177
  • София
Да родил се е днес в 9.25ч и е 3.800 кг - за това как е родила още нищо не се знае

# 178
Честито на НБМ и от мен!
Щом не съм в онзи списък, значи ще се разписвам от време на време..  Grinning
Купа, добре сме, благодаря! Приготвяме се за училище, Сами тръгва на 17ти август. А Боян редовно на градина от 1ви септември... Подготовката е от уикенд на уикенд, че през седмицата с моето работно време няма кога.
Фио, много ме забавляваш с твоите постове!  Heart Eyes

# 179

Фио, много ме забавляваш с твоите постове!  Heart Eyes
Hug
Забравих да спомена колко се радвам, че се появи, дано не ни изоставиш сега пак задълго  Praynig

И нещо не особено забавно - Михаил е с разстройство и повръща от сутринта  Tired Последното, което върна е чиста водичка, дори и това не иска да му задържи стомахчето. Изписаха му някакви хомеопатични свещички, дано помогнат. Успях да сложа една, но каза, че го е страх и не иска да му слагам повече, та не знам дали ще успея с останалите 2, които са предвидени за днес. Сега спи милото, много измъчен вид има, няма сили да стои прав дори. Дано да минава бързо  Praynig
Какво му става това лято не знам, той не е от боледуващите по принцип, а сега за 2 месеца ми взе и моето здравенце  Crazy

И като съм тръгнала да се оплаквам, да си кажа още нещо, мисля, че не съм споделяла - от около седмица Мишока изпитва панически страх от вода  Shocked чак се чудя вече моето дете ли е това?!?!? Досега се къпеше по половин час и после още толкова се уговаряхме да излиза, а сега само като доближи банята и започва да пищи, главата му не е мита поне от 5 дни  Blush ooooh!, а тялото - ако успея поне да го намокря си е голямо постижение, понякога влиза в 1 леген за малко и това е  Tired Надявам се да е поредния период, който да отмине скоро.

Общи условия

Активация на акаунт