Юлчета 2008 (Тема 146)

• 76 103
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Честит Рожден Ден на Симона, Бобо и Пепи, да са здрави и много  радост да носят на родителите си.

Оле, ние празнувахме три пъти РД на Йоана и всеки път баща й поръчваше различна торта - Немо, Спящата красавица и другата не помня с какво беше. То детето искаше с Аладин, но никъде нямаха. За догодина ще се подготвим по-добре.

НБМ, аз всичко пробвах преди раждането, но не искаше да си излезе само това дете и това си е, та накрая й помогнаха.  Не се тревожи като му дойде времето то само ще тръгне.
Важен е крайния резултат - и ти и бебчо да сте живи и здрави без значение секцио или нормално. Прегръщам те.

# 151
Благодаря ви за пожеланията! Радвам се, че ви има  Hug

НБМ, много разходки, секс и люто. Сега ти се паднало  Grinning Успех ти желая  Hug

Героите са уморени, партито беше много хубаво, снимки утре.

Лека!

# 152
Честит рожден ден на всички юлчета!
Прочетох само последната тема и така носталгия ме е обзела, че не знам дали е добре да продължавам да ви чета...  Crazy
Шегувам се... Посмях се добре, особено с Гнидка... Честито, Гнид!!!
Някой да ми каже какъв е тоя списък за забременяване, че съм уплашена... моето име го няма вътре, нали?!

# 153
Радвам се, че поне на някой му е забавно  tooth
Шегувам се. Вярвам или по-скоро се надявам, че щом се е случило, едва ли ще е само, за да ми вгорчи живота  Crazy
Донке, няма страшно! В "онзи" списък бяхме само аз и Рапунцел, така че тя е на топа на устата  Wink

За предизвикване на раждане, си спомням, че Пърли беше опита всичко безуспешно. Но не пречи да се опитва.

Забравих да разкажа, че на морето срещнах Шада и Нинчето   grinning039 Голяма мафия сме, да знаете!

# 154
  • София
Здравейте момичета !

Първо искам да благодаря на всички за поздравите по случай рождения ден на Дея. Ние бяхме 2 седмици на море и там не съм се докосвала до лаптопа, както и до телевизора  Peace За телевизора просто не изпитахме нужда да го включим дори, а от компютъра така си реших - да си дам малко почивка.

Поздравявам всички други рожденици. Да са живи и здрав и много, много щастливи дечица  Heart Eyes

Иначе на морето изкарахме много добре и всички сме много доволни Simple Smile Рождения ден на Дея го отбелязахме и там, но сме решили август месец, като мине и този на Билянка, да ги отпразнуваме и 2-та в детски клуб.
В тази връзка някой може ли да препоръча ролкови кънки, че и двете много искат и си правят сами от конструктора и така се движат из къщи  Crazy Видях тези, макар, че ми се струват малко "афифни", но по магазините още не съм търсила, а и се опасявам, че на Билянка ще са й малки : http://www.toy.store.bg/p45244/detski-kynki-i-protektori-gioca.html

Иначе и двете са си все такива дивачки като са заедно  Crazy Да са ни живи и здрави - все ги измислят някакви щуротии, но като са по отделно са определено по-кротки Simple Smile Аз вече съм си вкъщи и тези дни ги редувам, като едната е единия ден при мен, а другата при баба си.

Дея продължава с "номерата" си - редовния й номер на морето беше да не иска да закусва и като отидем на плажа почва с пълно гърло : " гладнаааааа съм, гладнааааааа съм, оставихте детето си гладно, нищо не му купувате, нищо не му давате да яде ... "  Joy И на баба си разправя как не сме купували нищо, а като отивали в магазина тя почвала да посочва забранените стоки и да казва "мама не дава това, това, това .... "
Новата й дума, която не знам от къде я научи точно е "тъпчо" и така нарича хората. Дори и мен и баща си понякога - н аморето разлях една супа и тя ми каза тъпчо и седмица по-късно пак ми каза така и аз като й казвам,че така е грозно и не се говори така и тя ми каза, че ми викала така, защото съм била разляла супата  Crazy МАй ще ме базикат с тая супа месеци наред, а то бяха 2-3 лъжици, ама всички добре запомниха случая Simple Smile

Спирам,че стана дълго  Embarassed Друг път - пак Simple Smile

Даам, и аз забравих да отбележа, че срещнахме Гнидка, но Шада за съжаление не успях Simple Smile

# 155
 За предизвикване на раждане- аз също бях опитала кажи речи всичко, включително и дигане на тежко Blush , возене с една Лада Нива по едни чукари, стълби, секс, люто, морска храна... 

....И си преносих една седмица  Tired

# 156
За който още умува за подаръци:

Нещата, които Симона получи и са много добри попадения, са тази дъска за рисуване, както и такава, но умалена, без стойка, да не заема много място, с две страни, едната черна с тебешири, другата бяла, гладка, за маркери (мисля, че е от джъмбо). Освен това получи няколко комплекта на плей-доу с пластелини като тези, както и тези костенурки с безвредни бои, с които падна голямо мазане, но пък беше много щастлива. Също така получи един пъзел с животни и числа, за да учи числата и да брои животните. Получи тротинетка, за жалост същата като тази, която получи миналата година от леля си, но се разбрахме, че ще можем да я сменим с друго. Още получи масичка с огледалце и аксесоари за прически, която незнам къде да я сложа далеч от ръцете и по-важно от устата на Радо, но тя много си я харесва и няма как да я скътая. Останалите подаръци бяха дрешки, главно роклички и туники и всички й стават.  Laughing Ние не й купихме нищо, защото решихме, че няма смисъл още да пълним къщата с неща, така или иначе се поошушкахме с това парти. Бях скътала два пъзела, които и бях купила като бяхме в София и й ги подарихме тях рано сутринта за да започне деня с подарък.
Общо взето много съм доволна от подаръците, който ме пита, казах, че обича да рисува и да реди пъзели и повечето се бяха ориентирали в тази насока.

# 157
Оле, много се радвам, че Симонка  е получила хубави подаръци. Те децата това помнят - тортата и подаръците.

# 158
Благодаря ви за поздравите за Пепи! Да са ни живи и здрави децата.
На Пепи РД-то не го празнувахме, оставихме го за малко по-натам, хем ще е двоен празник със сестра му за пред родата. Водихме го на езда, после в Природонаучния музей и накрая след като духна свещичките на тортата му връчихме един чук да си разбие касичката(подарихме му нова, да събира за другата година). Беше страшно щастлив, преброи всички монети и днес е ходил до Джъмбо с баща си да си купи два плика с гормити, близалка за сестра му и подарък изненада за мен. Пестелив е, не мога да му отрека Joy

Дони, затри се ти, жено! Списъкът е антисписък всъщност, на клелите се, че няма да са бременни отново. Едната ни приятелка (Гнидка) падна в капана, чакаме Злати и е ред на нас с третите деца (ох, да си плюя в пазвата пак, а?).

# 159
Дуц, ти вече си имаш Кари Laughing

# 160
Еййй, Дуци, пропуснала съм рождения ден на Пепи  Embarassed Малко със закъснение - да ви е жив и здрав, да е грижовен батко и да расте усмихнат, щастлив и все така чаровен!

Честито и на другите юлчета, които не успях да поздравя навреме, специално на Бобо на Белинда  Hug

Ние се върнахме от БГ предния понеделник, после си имахме гости - сестра ми с мъжа си и племенниците ми и у нас беше малко лудница с четирите деца  Crazy, а и обикаляхме малко насам-натам, та не ми остана никакво време за компютъра. Сега чакам в петък майка ми, тогава може да успея да си открадна малко повечеко време, но ще видим  Whistling

НБМ, хайде стискам палци скоро да тръгне младежа и всичко да мине леко и бързо, че то не останало  Simple Smile Ще чакаме добрите новини  Hug

Доне, как сте вие?

Нинче, вие разбрахте ли пола на бебо?

Бременните да не се притесняват - и аз втория път имах доста по-голям корем сякаш от предния път  Mr. Green

Оле, за тортата и Габи така беше - уж искаше Мечо Пух, после като отидахме да си избира каза Мики Маус, а накрая си поръча с принцеси  Laughing Радвам се, че Симонка е получила хубави подаръци!

Ох, бягам да спя, че днес сме станали рано-рано да изпращаме гостите и вече умирам за сън. Тези дни ще гледам да кача малко снимки, сестра ми снима децата, има някои доста добри снимчици  Heart Eyes

# 161
Здравейте момичета. Нещо се замотах и не съм влизала тук от отдавна. Не знам как се получи.  newsm78От както започнах новата работа, направо не ми се сяда на комппютър като се прибера Sick
Първо да честитя новите рожби! Хич не са малко Crazy затова няма да ги изброявам поименно. Да са ви живи и здрави, да растат умни, красиви, щастливи и усмихнати деца! Да ви радват много повече, отколкото ви ядосват  newsm18
После да честитя на новите бремелинки! И те много, бее ooooh! Страшна работа  Laughing Тия мъже явно пият много силни витамини Joy Леко и безаварийно и накрая леко раждане! Стискам силно палци, НБМ, че си най-близо до финала! Hug
Честит рожден ден и на всичките ни мили дечица!  newsm51 Някои съм поздравила, други съм пропуснала, но на всички желая мнооого здраве и щастие Hug
Купа, честит ви дом! С много любов и детски смях да го изпълните!   bouquet

Колко неща исках да кажа, ама ми излетя всичко от главата докато наваксам от средата на предишната тема...
Ние сме добре - Сами ходи на градина, ние на работа. В работата ми е много интересно и вълнуващо. Толкова ми е хубаво да усетя, че все пак ми е останал акъл в главата. Бях решила, че е безвъзвратно заминал Embarassed Сега ми предстои едно изпитание, преди да ме назначат за постоянно и ми е напрегнато, ама дано се справя. Канят ме насам натам и по чужбина, по работа, та ми е много приятно, че ме оценяват хората. По бебешкия въпрос съм пълен пас. Хем хормоните ми не са наред, хем още ми е несигурна работата, хем страшно ми се работи..Не знам къде ще му излезе края и кога най-вече. Божа работа, пък дано все пак ме огрее в някакъв момент Praynig family

Които се тревожат за нещо, им пожелавам да се успокоят!  Hug

# 162
Купа, Трейси ли ти е сестра? Прави страхотни снимки!
Благодаря ти за Пепи, да ви се връща Hug

Оле, най-малкото ми дете живее вече на двора Laughing Ама много космато и миризливо се оказа, а сега като гледам й е доста по-добре.

# 163
Дуци, а ти какво очакваше? Да мирише на парфюм и да си събира само космите Joy

Много се надявам второто ми дете да не е толкова енергично, като първото. Иначе тежко ни.
Катето е в нов период, през който много внимава да не заспи, дори, когато е много уморена. И постоянно повтаря "мамо, аз няма да спя"  #Crazy
С апетита има някои проблясъци, които ме обнадеждават, че това положение може и да не е вечно.

# 164
Дуци, а ти какво очакваше? Да мирише на парфюм и да си събира само космите Joy

Много се надявам второто ми дете да не е толкова енергично, като първото. Иначе тежко ни.
Катето е в нов период, през който много внимава да не заспи, дори, когато е много уморена. И постоянно повтаря "мамо, аз няма да спя"  #Crazy
С апетита има някои проблясъци, които ме обнадеждават, че това положение може и да не е вечно.

Те за това толкова си паснаха. Сигурно и са си разменили някои чалъми как да стоят будни. Все едно аз съм го писала. Ужас и за спането и за яденето.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт