Юлчета 2008 (Тема 146)

• 76 096
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
без светкавица  Peace  
по-какви снимки? дай линк към някоя гугълска или друга... не, че мога много, но ще кажа, което знам.  Blush

# 136
Сакси, пиша ти на лични.

# 137
  • Sofia
Аз още си чакам, засега имам само леки подготвителни контракции.
Иначе бебето за момента го измериха 3.5кг, но според доктора главата е добре за таза, та още сме на решение за вагинално раждане.

# 138
  • София
НБМ, то не останало! Отстрани е много лесно и бързо  Mr. Green Желая ти лекичко раждане, а че бебето ще е хубаво,пухкаво и здраво, то се знае  Hug

# 139
  • Sofia
Забравих да похваля Дени- преди 3 седмици реши да се вдъхнови от нашата анкета и отказа да му слагам нощен памперс. Оттогава не ползваме и няма нито една издънка. Направо съм изненадана, защото иначе винаги беше пълен памперса сутрин. Не се наложи да правим кой знае какви усилия, даже първите вечери се притеснявахме и посреднощ се мъчехме да го изпишкаме, но той отказваше и го оставихме да си спи спокойно.

Не ми завиждайте много - за сметка на това нещо му стана и отказва истерично да се разделя с мен за каквото и да е.  ooooh! Не мога и за половин час да изляза спокойно, на детска градина отказва да ходи, реве истерично. Появата на бебето ли предчуства, временна криза ли е , какво ли не знам  Thinking

ПП. Момичета,търся да купя книгата "Какво ви чака в първата година на детето", но никъде не я намирам, изчерпана е навсякъде. Ако някой има и няма да му трябва казвайте  Peace

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 17:54 от NBM

# 140
NBM, стискам палци всичко да мине успешно. Браво на Дени, голямо момче е вече. Най-вероятно е период. Аз за сега не забелязвам съществена промяна при Йоана след появата на бебето. Може би промяната е в мен, станала съм по изискваща към нея.

# 141
Прочетох ви по диагонал.
Да се отчета- вече не кърмя от точно една седмица. Отдавна подготвях Мартина, че като стане на 3 млякото ще спре и може да стане горчиво, така че тя си знаеше. Но все пак си мислех че ще иска да се увери и се намазах с цитросепт за всеки случай. Така че след РД спряхме със сученето, тя пробва наистина, каза а, вярно че е станало горчиво и повече не ми е искала. Драми нямаше, леко беше нервна първата вечер и не искаше да заспива , но в крайна сметка заспа,без ревове . Сега само иска да си слага главичката на гърдите ми като заспива, и понякога ги целува и им говори.
Много се страхувах от този момент, но мина добре.

Само оня ден ми се наложи леко да се изцедя, и се чуствах като гадна предателка, ама какво да се прави. Grinning

И тъй като отдавна не съм писала, честито на всички, които имаха поводи- на рождениците, на бременните мами, на тези с новите бебчета- много целувки.

Оле, Априлци изглежда добре, може тази година да се включим.

# 142
  • София
Танита, после откъде идвали приказките за некачествената кърма след определена възраст  Joy Шегувам се, разбира се Simple Smile
Оле, Априлци изглежда добре, може тази година да се включим.
И ти ли чакаш?  Crazy  Laughing

НБМ, имам книгата, мога да ти я заема  Peace

# 143
  • София
Ето оферта за Априлци, но трябва да реагирате до 3 дни  Wink
http://eha.bg/d0Gt

# 144
Честит рожден ден на Симона на Олето и Бобо Белиндин  newsm59
Пожелавам им щастливо и безгрижно детство, търпеливи родители и много здраве  Hug

Ние още сме на море. Но Катето ни даде няколко дни почивка, като пожела да остане при братовчедите си и баба си. Та си припомнихме какво значи ергенско море  Sunglasses основно с мързелуване де, на де помислите, че сме обикаляли дискотеките  Laughing

А как ми се яде, не мога да ви опиша. Чак ме хваща яд. Коремът ми порасна, нещо нехарактерно за край на 2ри месец  Crazy

За среща, ще решаваме в движение, че Катето тръгва на градина от 1ви и предполагам, че стресът ще е голям.

# 145
Гнидка и аз съм така с корема расте все повече,а не би трябвало да ми личи все още...казват, че било нормално за втора бременност  Thinking завиждам ви за моренцето  Mr. Green
аз с нетърпение си чакам отпуската, след 2 седмици, ще има рд, ремонт и чааак най-накрая моренце, но поне е мечтана дестинация, та си чакам кротко.... Laughing

# 146
Ако забелязвате, съм си сложила синя лентичка  Wink Да видим дали ще познаем с таткото  Crazy

# 147
Дойде и моя ред да почерпя за порасналото ми момиче

Честито също на Бобо, както и на големия батко Пепи!  Hug
Да растат здрави и щастливи!   bouquet

А относно тортата с която ви черпя: След два месеца уговорки от страна на Симона, че искала торта с Мики Маус, като я заведохме да поръчваме, от всички Мики Маусове, си избра Мечо Пух. А днес каза, че всъщност искала Немо и то СЕГА.  Crazy

# 148
Честит Рожден Ден на Симонка, Бобо и Пепи! Желая им весело и усмихнато детство, много игри и приключения!

Гнид, дано да зардвате Катето с едно братче Hug

На мен цикълът ми нещо е откачил, прескочи ми почти два месеца и въпреки отрицателните тестове, бая се бях изплашила Simple Smile. Ако се беше случило нещо, вас щях да държа отговорни Joy

# 149
  • Sofia
Да не съм ви чула да се оплаквате от големи кореми  Naughty Елате да видите какво чудо е при мен ooooh! По стечение на обстоятелствата минах през различни доктори, всеки се опулва като се съблека. Последната каза, че имам много околоплодни води, даже мери дали са в нормите все пак, накрая с учудване заключи, че все пак съм в норма Crazy

Преди 10 дни измериха бебето 3500гр, но явно е решил още да расте преди да излиза Confused Приемам всякакви съвети за стимулиране на раждането  Peace

Честит рожден ден на днешните юлчета и на всички, които пропуснах тези дни !

Общи условия

Активация на акаунт