Юлчета 2008 (Тема 146)

• 76 093
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Кети, идеята е супер, но точно тази събота и неделя сме на Узана.

# 121

Благодаря ви! Да ви почерпя и тук с по едно ягодово дайкири Crazy

И за Анна Калпазана по една бонбона, торта довечера:

Честито на днешния ни голям отбор юнаци! Много здраве, щастие и весели игри от кака им Дуци Grinning

# 122
Който е тръгнал на градина вече как върви началото,че ние сме от първи август...

# 123
ToНи, за партито да ти отговоря - ние бяхме на същата полянка като това парти, покрай което сте минали, но малко по-настрани. И бяхме по-малко хора.

Честито на Криси на Ине, Нено на Експа и на другите рожденици днес!

# 124
Честито на порасналите юлчета  newsm59

Весел рожден ден и на днешните рожденици!По специално на Нико и Мартинка  Heart Eyes

# 125
  • Бургас
Честит рожден ден на всички пораснали  юлчета! Големите също да са живи и здрави!

Честито на бременните мами и на вече родилите!   bouquet

Не съм писала мноого отдавна.  Hug По едно време четях редовно, но скоро не съм. Дадох си малко виртуална почивка, но се оказа, че ми е много приятно да се завърна тук!

Да поразкажа малко и какво  се случва около нас. Започнах нова работа, нямам нет през деня, вечер не ми остава много свободно време и затова не се вясвам. Работата е държавна, скучна, с неголеми перспективи и заплата, но засега е сигурна. Най-малкото, ако реша да се включа в общата зараза  Mr. Green после ще се върна без притеснения, дали шефа ще реши, че вече не съм достатъчно ангажирана към фирмата.
За моя рожден ден, подаръкът ми беше София рокс и съм мноого доволна.  Flutter

Лора расте и щурее. Тропа с крак и всяка сутрин има претенции какво да облича (задължително е рокля - от време на време минава номера и с туника).
Изкара за 3-4 дни някакъв вирус, с много висока температура. Започнахме да я лекуваме с хомеопатия. Митко не вярва в това лечерие, но каза че се надява да го оборим с лекарката. Боаронски хомеопат е, но се оказа че добре повлиява за сега, така че съм доволна.
Лора има хрема от началото на годината, която е непрекъсната, с променящ цвят и консистенция и най-накрая има промяна като цяло. Тази лекарка беше единствената, която изиска изследване и след това определи лечение, след като ходихме при личната и при УНГ (който каза, че е алергия). Оказа се бактерия, която борим с една 2-месечна програма.
Отложихме й празнуването на рождения ден за вторник. Тъкмо е минало достатъчно време след вирусчето и може да играе спокойно с децата.

# 126
Честито на всички рожденици, които съм пропуснала до сега! да са здравички и весели!   bouquet

Вижте на какво попаднах днесспоред мен подходящо за националната среща. Изглежда много добре, в централна БГ е и цените не са им много високи. Двойната стая е 60 лв, което май и досега сте плащали. Има басейн, детски кът и много тревни площи.   Peace

# 127
Ей, никъде не пишете вече. До първи клас съвсем ще сме се разотишли от темата Crossing Arms Или ви е страх от  preggo Mr. Green

Оле, изглежда много добре! А за кога гласим срещата? На мен ми е малко далеч сякаш, но нищо не се знае още.

Честит рожден ден на днешните рожденици и на всички, които пропуснах Heart Eyes

Снимки на рожденици тази година нещо слабо Whistling Анна сте я видяли във ФБ.

# 128
  • София
Много ми се ходи на среща, но нека е края на септември, че с тоя летен сезон паричките отиват по всякакви други направления  Blush

# 129
Сакси, ние имаме ученик тази година, а и не сме само ние. Септември тамън ще са почнали и едва ли ще ни е до среща Crazy

# 130
Честито на днешните рожденици и на тези, на които пропуснах да честитя! Да растат щастливи и здрави!

Оле ние на това сме се спряли, евентуално за август. Ще е чудесно ако се съчетае с национална среща. Септември и октомври не знам времето дали ще е хубаво и с големия тумбак дали ще мога да пътувам.

Дуци май бременилките изплашихме останалите от темата, че е заразно дори по нета  Laughing

Гнидка едно голямо честито! Не се притеснявай от разходите, за второ дете не са толкова големи особено ако спазите еднополовата традиция и си пазите нещата от първото. Ние ще купуваме само малко камизолки и бодита с дълъг ръкав и шезлонг, че го продадохме.

# 131
Щом е за срещи и аз да драсна един ред пък,ако ще да забременея  Crossing Arms

Априлци го спрягахме,когато ходихме до Трявна.Предложенията са добри.Предполагам пак ще е с 2 нощувки/петък,събота/.Може и с по една разбира се или петък или събота.Ще следя.

Дуци,във фб има снимки от рд  Sunglasses многоооо. Нашия предстои  newsm53

Честито на днешните рожденици  Heart Eyes

# 132
Честит рожден ден на Яската,императрица Екатерина  Wink и останалите юлчета! Да са много добрички и послушни  nbirthday

# 133
Почерпете се за именния ден на Меги!

Честит празник на всички Магита!   bouquet Да им е живо и здраво името!

Честито и на днешните рожденици!

# 134
Честит Имен Ден на Магитата да растат здрави и силни и с гордост да си носят името.

И аз съм за Национална среща. Ако искате като дати да е около 22 септември, нали са почивни дни.

Това което Олето предлага изглежда много добре.

На Инка кога и беше термина? Май скоро трябва да имаме ново попълнение то и при Ая предстоеше. Леко раждане пожелавам.

Едно питане към мамите със страст фотографията (не изброявам поименно да не пропусна някой и да го обидя несъзнателно)  Embarassed как снимате малките бебоци със светкавица или без и на какъв режим на фотоапарата. Предполагам ползвате ръчни настройки. Искам да направя няколко по-такива снимки на Вени, но нещо напоследък само се боря с апарата и не се получава това което ми се иска, моя апарат е полупрофесионален и има ръчни настройки, става дума за снимки отблизо. Предварително благодаря за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт