Юлчета 2008 (Тема 146)

• 76 091
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Цветомила, честита втора госпожица. Да ти е жива и здрава. Аз незнам защо бях останала с впечатление, че беше "редовна посетителка" едно време и затова те помня.  Hug

Честито на всички рожденици! Да растат здрави и палави!   Party

Евридика, разбира се, че всяка мъка е споделена и щателно анализирана. Имам си помощничка в София (Пърли) и помощничка във Варна (Д-р Панчева), но когато и да сме се виждали на живо с Панчева или на Скайп с Пърли, за да им покажа какво правя и какво не правя, отговора е винаги един и същ. Всичко е ок, храненето е перфектно и по учебник, но болката си е на лице. По едно време се включиха с желание да помогнат и момичета от форума (Айла и Скреч) и те стигнаха до същия извод.  Crazy Стигам до извода, че просто не ми е било писано да кърмя с удоволствие.  Tired

Както и да е, днес е по-добър ден и оплакването ми звучи някак излишно и не на място за това, да ви се похваля малко. От както сме в София и майка ми има "зелена светлина" да гони Симона с лъжицата, резултата е обилна закуска, обяд и вечеря, най-старателно изядени. Дано и стане навик и си се върне на предишния начин на хранене, че не ми се гледа злоядо дете.  Whistling

Танита кърмеше и тя, поне до септември миналата година, когато се видяхме и нямаше никакъв шанс за отбиване, та май и тя е във вашия отбор.

Фио, Дени Hug

# 106
Цветомила, честита дъщеричка и от мен  Hug

Евридика, права си, рано е да го мисля. Ама кърменето ми е сравнимо, като изживяване с раждането, само дето продължи по-дълго. Та, гледам да предприема максимума, за да избегна повтаряемост  Crazy

# 107
  • София
Здравейте, момичета!
Чета ви редовно, благодаря за пожеланията за Ели!
Нещо ми е много напрегнато и не пиша...
Първо да не пропусна големия малък рожденик Борис! Евридика, кога мина това време!
Честити 3 свещички на Алекс, Криси и Сами!  Да растат здрави и безгрижни!  newsm67
Майките им не са се включвали отдавна май.  Thinking
Честито на всички, които вече станаха на 3! Много късмет им желая, а на мамите търпение, че май целият юлски отбор е доста своенравен.
Цветомила, и аз те помня! Честита ти втора дъщеричка!
Катче, Hug Кураж, мила!, съжалявам, че съмнението за Петър се потвърди. Дано бързо го израсте! Нали е такава астма? Вероника беше с алергична астма, но беше на 4 като и поставиха диагнозата. Не е лесно, но ти си го знаеш.
Дени, ужас! Изключително безотговорно поведение. Спирам.
Фио, в унисон с това, което си писала за истериите, Елена изпада в такова състояние почти всяка вечер. Тръшка се, реве и нищо не я успокоява. Колкото и да се опитвам да съм внимателна и разбираща, често излизам изън контрол. След това сме бели и добри. "Мамо, мина ми вече, добле съм." И не ми се сърди, дори гони баща си, иска аз да съм при нея. Мисля за психолог и за двете ни.
Гнидка, няма да те пропусна! Laughing Ха, честито ти второ очакване! Децата не си приличат, второто няма да е Катето, друго ще е.  Simple Smile Понякога е по-добре, друг път не. Важното е да са здрави - ние също.
Нещо прпуснах ли? А за кърменето коментирахте...Оле, разбирам те! Щом те боли, приключвай! Категорична съм, знам какво е. Според мен не си струва. Най-лошото е , когато не се знае каква е причината за болката. При мен разбраха след 4 месеца. Но  кърмата ми вече беше неспасяемо намаляла. Чудя ти се как издържаш, но пък може да не е толкова непоносимо.  Thinking  - не ме слушай, прави каквото си решила.

Щях да забравя. Елена е с някаква алергия. От началото на май за 5-ти път е с кашлица. Последните 3 пъти кашлицата е само ларингитна(така ли се пише) И прави пристъп. Личната е на мнение да започваме Сингюлер. Вероника го дъвчи 2 години полвина. Не забелязах много да помогна.

# 108
Привет  Simple Smile

Честито на днешните рожденници! Да са живи и здрави и майките им мноооого да ги слушат  Mr. Green

Евридика, честит празник! Да ти е жив и здрав, малкия разбивач на женски сърца  Wink

Цветомила, да се наредя и аз на опашката с познаващите те  Hug Честита рожба, да ви е жива и здрава и много да ви радва  Simple Smile

Фио, ние също преживяваме истерии  Wink Предполагам , че от бременността ти е по-трудно да реагираш спокойно. Аз също се хващам в подобни настроения напоследък, но нищо ... аз имам още 6 месеца, ти - доста по-малко  Hug

Дени, да не би бабата и дядото да са му дали още нещо  Rolling Eyes Казваш, че е ял вече от тези храни, то зависи и от количеството де, но от това което съм чела - бурните алергични реакции към нещо, се проявяват още на първия прием  Peace

kami_ch, дано се справите без лекарства с кашлицата на Ели Praynig Как е каката, ако не ти се пише - игнорирай ме  Peace

# 109
Шада, незнам дали са му давали още нещо.  Но както и да е...По-страшното е, че той почти драматично си пада на главата и то много често. Днес ще му спретнем едно курбанче, че тази глава ще му трябва още.
Да са здрави всички наши юлчета, навършили 3 годинки. Да растат все по-умни, щастливи и весели деца!

# 110
  • София
Шада, добре е. Припадъка и остана единствен, пу, пу.
Но последното ЕЕГ беше по-лошо от предишното. Тъкмо бях решила, че е с грешна диагноза. Съответно и увеличиха дозата, тя наистина доста напълня от миналата есен. Казаха, контролно ЕЕГ след месец. Направихме го във Варна и професора, който го разчете изрази мнение, че не е трябвало изобщо да започва с лекарства. Трябвало самода се следи.  Confused Сега ще се срещна с лекуващия лекар и после ще търся друго мнение в София, защото няма как във Варна да ни е лекуващия лекар, макар да ми харесва неговото становище.

# 111
Честит Рожден Ден на Алекс Heart Eyes и Сами Heart Eyes! Да растат все така красиви, здрави и много щастливи! Честита трета годинка и на всички пораснали юлчета, които пропуснах да поздравя последните дни! Весело детство, здраве и усмивки желая на всички дечица!

И понеже отдавна не съм се разписвала тук, започвам по ред Simple Smile

Села ви, честита рожба Hug. С много голямо закъснение, за което се извинявам, искам да поздравя Венета с "добре дошла" и да й пожелая да бъде  здрава, спокойна и много щастлива Heart Eyes

Цветомила, честита дъщеричка и на теб Hug. Много щастие на порасналото ви семейство (и аз те помня Simple Smile)

Шада, Гнид, честито Hug. Много се радвам и за двете ви Simple Smile. Сигурна съм, че ще се справите чудесно. Лека и безпроблемна бременност Heart Eyes

Купа, честит нов дом Hug. Бъдете много щастливи в него!

Джулс, приятна почивка Hug

Евридика, честита първа годинка на Борис Heart Eyes

Дени, дано Сами се възстанови бързо Hug. И дано случката послужи за урок на бабата и дядото и да спрат със своеволията Praynig

Ками, ще отслабне Вероника като спре лекарствата, не се притеснявай за килограмите. Имам познато дететнце, което също беше много напълняло вследствие на такива лекарства, но след спирането им е напълно възстановено (и от болестта, и като килограми). И на вас ви пожелавам скоро да загърбите всякакви болести и проблеми Praynig

Ние с мъжа ми сме като младоженци от седмица. Децата са на вилата на село с баба си и дядо си. А ние сме сами в София. Излизаме след работа с приятели, намирам време за неща, за които преди не си и помислях, обаче децата ми липсват ужасно. Те са добре, играят на чист въздух, къпят се в басейн на двора, тичат по поляната, дори и костенурка вече си отглеждат Simple Smile. Обаче на мен ми е много празно без тях. Но пък би било много егоистично да ги държа в мръсния град и по цял ден на градина, за да са до мен Simple Smile

# 112
Благодаря ви за пожеланията!  Hug
Ние си направихме симпатичен бебешки пикник в парка Заимов с още 5-6 бебета и семействата им, получи се много приятно.

Ками, радвам се, че се разписа и разказа за вас.
Астарта, щом се радват децата и се чувстват добре на село, наслади се и ти на времето за теб и мъжа ти Simple Smile

# 113
  • София
Честит рожден ден на днешната банда! Да сте здрави!

Евридика, ваш ли беше рождения ден в Заимов? С Мариела минахме да проверим за какво става въпрос и ни казаха, че има рожден ден, но хората ми бяха напълно непознати. Simple Smile Мариела беше много разочарована  Mr. Green Беше преди обяд, имаше балони, пластмасови масички и столчета.
Стори ми се че видях и  тити в Заимов днес. Не посмях да се обадя, но съм 99% сигурна че беше тя с децата.
Мариела също изпада в истерии и то редовно. Освен това се вбебешава съвсем, имитира бебетата и се държи непоносимо. Вече не иска да се храни сама, трябвало да я храним, защото била бебе, а миналата седмица се изпика в един магазин, напълно съзнателно го направи без да ми каже, искала памперс да й слагам  newsm78 Бях толкова изумена, че чак не можах да побеснея качествено. Обяснявам си го с факта, че вече имат нови деца в групата, които са по-малки и гледа от тях. В нейната ясла не са разделени по възраст, в една група има от 1 до 3 годишни деца, а ние вече сме от най-големите.

# 114
Ками, много се радвам , че е добре. Ще намериш вярната посока, важното е да не се предаваш  Hug Успех!

Астарта, наслаждавайте се на почивката без деца.... ако знаеш как ти завидях  ... пу-пу ... не е с лошо  Wink

# 115
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ РАЧЕТА  !
 КАКТО И НА ЕДНО ПОРАСНАЛО - ДУЦИ, ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА! ЩЕ НАМЕРИШ ПЪТЯ!!   bouquet

ЖЕЛАЯ ВИ УСМИХНАТИ ЛЕТНИ ДНИ,
          КОИТО ДА ВИ ЗАРЕДЯТ С ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И С ЖЕЛАНИЕ
                                ДА ПОСТИГАТЕ И НАЙ-СМЕЛИТЕ СИ МЕЧТИ!

# 116
  • София
Я и тук  Sunglasses
Честит рожден ден, мила ми Дуцалиндо  Heart Eyes Сладка да ти е годината като този букет  Hug
Предлагам съботно- неделна форумска среща на Банско при Дуцката  Sunglasses Има ли навити?

Честит Рожден ден на всички които пропуснах  Heart Eyes Здрави, палави, щастливи! Heart Eyes

# 117
Честит рожден ден на Габи и на Магледелена! Да растат здрави, безгрижни и любознателни  Hug

Ками, не знам защо, но думите ти ми прозвучаха успокояващо  Crazy Твърдо не вярвам да е по-зле, просто няма да е никак справедливо!

Астарта, благодаря  Hug

Ние се стягаме за дългоочаквано море и Катето е много нетърпелива. Не ми се мисли за приготвянето на багажа - аз подреждам, тя разрежда  Laughing

# 118
Гнидка, весело изкарване на морето. Ние ако ходим тази година ще е към септември.

Честито на днешните рожденници да растат здрави и безгрижни.

# 119
  • София
Аз продължавам с офертите  Sunglasses
НЯМА ЛИ ЖЕЛАЕЩИ ЗА СЪБОТА-НЕДЕЛЯ, ЕТО ТУК ...
http://eha.bg/d0pq

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 15:57 от ketito

Общи условия

Активация на акаунт