Честито на всички рожденици! Да растат здрави и палави!

Евридика, разбира се, че всяка мъка е споделена и щателно анализирана. Имам си помощничка в София (Пърли) и помощничка във Варна (Д-р Панчева), но когато и да сме се виждали на живо с Панчева или на Скайп с Пърли, за да им покажа какво правя и какво не правя, отговора е винаги един и същ. Всичко е ок, храненето е перфектно и по учебник, но болката си е на лице. По едно време се включиха с желание да помогнат и момичета от форума (Айла и Скреч) и те стигнаха до същия извод.
Стигам до извода, че просто не ми е било писано да кърмя с удоволствие. 
Както и да е, днес е по-добър ден и оплакването ми звучи някак излишно и не на място за това, да ви се похваля малко. От както сме в София и майка ми има "зелена светлина" да гони Симона с лъжицата, резултата е обилна закуска, обяд и вечеря, най-старателно изядени. Дано и стане навик и си се върне на предишния начин на хранене, че не ми се гледа злоядо дете.

Танита кърмеше и тя, поне до септември миналата година, когато се видяхме и нямаше никакъв шанс за отбиване, та май и тя е във вашия отбор.
Фио, Дени

Понякога е по-добре, друг път не. Важното е да са здрави - ние също. 

Как е каката, ако не ти се пише - игнорирай ме
и Сами
Бях толкова изумена, че чак не можах да побеснея качествено. Обяснявам си го с факта, че вече имат нови деца в групата, които са по-малки и гледа от тях. В нейната ясла не са разделени по възраст, в една група има от 1 до 3 годишни деца, а ние вече сме от най-големите.