Юлчета 2008 (Тема 146)

• 76 119
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Катето използва "махай се" от доста време, но мисля, че от мен го научи  Embarassed

Аз също съм си позволявала да разговарям с други деца, като не виждам други възрастни наоколо да го правят. Например на детска площадка за деца до 5 години, деца около 10-годишни се качили на клатушките и видимо може да ги счупят с люлеенето си. Съответно ги питам дали смятат, че това е подходяща игра за тях и не е ли за малки деца.
Не винаги е имало резултат, но поне не съм останала безучастна като околните. Щото после иначе всички се вайкаме, че са счупени, пък си траем, като гледаме как ги рушат.

# 211
Аз също съм си позволявала да разговарям с други деца, като не виждам други възрастни наоколо да го правят. Например на детска площадка за деца до 5 години, деца около 10-годишни се качили на клатушките и видимо може да ги счупят с люлеенето си. Съответно ги питам дали смятат, че това е подходяща игра за тях и не е ли за малки деца.
Не винаги е имало резултат, но поне не съм останала безучастна като околните. Щото после иначе всички се вайкаме, че са счупени, пък си траем, като гледаме как ги рушат.
АПсолютно съгласна!!! КОгато видя, че някое дете застрашава безопасността на моето не се колебая...обикновено така викам, че родителя чува дори и да е у тях си  hahaha моите комшийчета са запознати с гнева ми... Twisted Evil

# 212
АПсолютно съгласна!!! КОгато видя, че някое дете застрашава безопасността на моето не се колебая...обикновено така викам, че родителя чува дори и да е у тях си  hahaha моите комшийчета са запознати с гнева ми... Twisted Evil
Joy
Само така! То това е ясно, че няма да оставим някой да застрашава нашите деца. Дуци ако знаете как го строява на детските площадки  Тия дангалаци дето се люлеят силно и могат да ударят малките. hahaha И аз гледам да се намесвам, когато сметна за необходимо. Но е много добре когато някой човек с власт (като кондуктора) строява тия по-едричките. Mr. Green

# 213
Да, строявам ги, много ясно Mr. Green
Даже понякога само поглед стига. Ходихме на благотворителен концерт и се качихме на терасата, до мен едни младежи си качили миризливите маратонки на парапета. Само се обърнах, погледнах единия, погледнах го в краката, после пак в очите и той се смути, прибра си краката, после така процедирах и с другия и до края на концерта не им се чуха гласовете Joy

Анна също казва "махай се", вика на баба си "тъпа баба". Баба й я укорява, а Анна й връща:"Добре, ти си малко тъпичка.", това фъфлещо казано. В такива ситуации ми е трудно да съм сериозна, но все пак се опитвам.
Напоследък забелязвам голяма промяна в нея, започнала е много повече да разбира, да говори по-правилно, съвсем на място употребява времената. Само да видим до кога ще говори като беззъба баба Crazy

# 214
Само да видим до кога ще говори като беззъба баба Crazy

E, поне говори- моето не обелва смислена дума освен мама, тати и още няколко. В Ловеч няма логопед- терапевт, пък и в Плевен май няма и съм леко с вързани ръце....

Момичета стиснете ми едни палци от днес до 25-ти август. Предстоят ми важни неща и много искам да ми се получат.  Praynig  Praynig  Praynig Благодаря   bouquet

# 215
Симпатюхче, успех!
Аз също не търпя безредици на обществено място, построено и обгрижвано от хора, на които се плаща. Децата на пътя не ги оставям да си изхвърлят боклуците по улицата, но побеснявам, когато на детски кътове с тревни площи заседнат майки и бащи, които правят повече боклук от децата си. Има и градинки с люлки, които са просто заринати на сутринта с боклуци от нощните похождения на младежите. И в чужбина цапат, но има кой да чисти, има кошове, има чистачи и пр. Няма оправия тук, но  и бездействието не върши работа. Tired Ужасно е да видиш нова площадка с нови цветни дърввени катерушки и пр. и само след дни вече част от тях са счупени от вандали. #Cussing out

# 216
Симпатюхче, успех и от мен.
Какво стана с хомеопатично лечение? Излекува ли я?

# 217
Мая Joy
и
Дуци  Joy
Много сте лоши, бе мацки  Wink

Симпатюхче, стискам  fingerscrossed  Обаче държа после да се похвалиш  Hug

Дени, точно боклуците ми бяха болна тема на една площадка в Шумен. Бях се превърнала в чистачката на пясъчника. Като си помисля, че сега като се приберем и пак там ще ходим  ooooh!

Михаил казва „махай се” само на баща си(понякога сутрин така го изпраща на работа  Tired), а за мен са шамарите и ритниците. Не знам откъде ги измисли, при положение, че той не е удрян  Rolling Eyes

Аз се старая да не се обаждам много, но когато някой ми застаршава по някакъв начин детето, много ясно, че веднага влизам в действие  Mr. Green

Веднъж се развиках на една майка, която не стига, че си беше оставила детето без надзор, а и имаше нахалството да се появи от нищото и да започне да крещи на Михаил задето бил хвърлил пясък в очите на нейното дете  Shocked А Михаил и въпросното дете си играеха в два противоположни края на пясъчника. Така я наредих, че набързо си събра домочадието и изчезнаха  Whistling

И на едно дете(6-7г.) бях се поскарала. То пък нарочно вземаше играчките на Михаил и тръгваше да бяга без цел и посока. Помолих го културно(няколко пъти) да не ми дразни детето, то не разбира от дума. Като викнах и повече не пипна чужда играчка  Twisted Evil

Ама иначе не съм конфликтна личност, де   Mr. Green

# 218
 Благодаря ви , ще се похваля  Hug

Гниде, да, за три дни ни излекува бронхит. Даже изкарахме и първата си криза . За сега се справяме добре   Hug

# 219
Симпатюхче, стискам палци! Praynig Много се радвам за хомеопатичното лечение!
И на мен ми стиснете едни палци, че ми предстои важен изпит и ми е много напрегнато! Praynig

# 220
# 221
Аеля, успех, радвам се за удовлетвореността ти от новата работа:)

Фио, за тази агресивност скоро получих отговор от едно предаване за ваксините. Резултатите сочат, че вследствие на ваксината с/у туберкулоза децата показват точно такива признаци: стават  буйни, удрят си главите, удрят, хапят, не се спират и 5 минути на едно място, неспокойни са.

# 222
Симпатюхче, супер! Все така да продължавате.

За ваксините водим дискусия с мъжа ми. Аз настоявам да не се поставят на бебето, а него го е страх. Най-вероятно, ще се разберем само за някои.

Катето какви номера ми прилага преди сън, само и само да отложи  Crazy Пика й се, ака й се, пие й се вода и страшно огладнява изведнъж! И това е отделно от приказките... Цялата работа се проточва над час. Не знам как да я отуча, като се появи бебето, ще е невъзможно да се продължава. Но разчитам, като тръгне на градина от септември, да се уморява и да заспива по-лесно.

# 223
момичета успех на всички, на които им предстои нещо важно  Hug Praynig
аз напоследък съм станала зла, предполагам е от хормоните.... Laughing снощи на площадката както си играят децата се приближава едно маллко куче, което очевидно е домашно...така викнах, че ме чу собственичката, която беше доста надалеч...веднага дойде и си го прибра  Twisted Evil
аз често мета нашата площадка, събират се много боклуци и няма как, но явно само мен ме дразни толкова боклука...имаме и едни сливи и като нападат и като вземат да ги тъпчат всички, такова мазало не сте виждали....снощи с дружна помощ и тях пометохме....не знам на другите как им харесва да живеят в лайна... Sick

# 224
Аелияfingerscrossed

За ваксините  Tired Още си блъскам главата, че започнах да се информирам прекалено късно. Ние на бебчето няма да слагаме. Много ми е кофти, че Михаил го наваксинирах, все едно за едното ми дете не ми е пукало какво се случва, а сега за другото ще направя нещо повече. Това чувство за вина май ще си остане завинаги  Confused

Да ви споделя новия рекорд на Михаил по "следобеден" сън - вчера заспа около 17.30 и се събуди.... днес в 6.30  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт