И така няколко пъти, ако, случайно, някой не е разбрал 
Баща й ще излезе отпуска от сряда, а Катето от тази седмица, отново е на градина, та ще си мързелуваме двамата на спокойствие до петък, като за последно

Как мина раждането? Като си спомням предишното, се чудя дали си успяла да стигнеш до болницата
Сами винаги застава на моя страна когато има някакъв спор. А и без спор, ако по някакъв повод реши, че съм онеправдана, скача срещу баща си.
Много неприятен инцидент сте преживели, но слава Богу, че е било малкото зло. 

Гледам и не вярвам на ушите си. Едва го овладяваме и ние и се чудим какъв подход да ползваме. Ако е рекъл Господ да си имаме и друго дете, дано да е по-разбрано. 

Нали знаеш, че мъжете ни също празнуват И на Архангеловден
Но да ти кажа третото раждане ми костваше най-много усилия от моя страна по време на самия родилен процес, но пък за сметка на това видимия резултат си заслужаваше и вече всичко е забравено
Не е имало никакви крайности или ексцесии, но просто в сравнение с другите ми 2 раждания.
Беше много хубаво и мило ! Каките пък специално искаха да са с прически за случая и предишната вечер им правих безброй малки плитчици
, които да разпуснем на другия ден 
Дано за в бъдеще ако продължава да е така, поне вкуса им за момчетата да е различен, че ако и там се конкурират не знам с Пламен какво ще ги правим
Приемам препоръки за училище, като не е задължително да ни е съвсем в квартала 

Препоръчани теми