ПЛЕВЕН - 148

• 51 469
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • Плевен
Това от мен
Дикси, много неприятно, но щом има възможност за повторение е супер Grinning

# 331
Преди време ви бях писала,че водихме децата при д-р Хр.Тодоров-ортопеда.Държа се много грубо,разпокъса стелки,захвърля обувки...Друг път сме ходили при сина му и сме много доволни,но сега беше отпуска и влязохме пак при баща му .Попита кой ни праща.Като разбра ,че сме на своя глава ни прати в последния кабинет.Д-ра беше много любезен и веднага попита дали ни е изгонил.Първия път ,когато чакахме сина му и държахме той да ни приеме,бащата ни натика насила вътре,а сега пък ни изгони.Ама един накокошинен...Мисля че един добър д-р,трябва да е и добър човек.Влязох със свито сърце като знаех как се държа предния път.Да остави насред зима със скъсани обувки малки деца,че уж ги взехме за ортопедични,но според него не били.

# 332
Привет и от мен.
Ние изкарахме седмица на Поморие и седмица на Хисаря и  беше добре, ама свърши.

Дикси ,много неприятно .Ние никога не сме били на ол инклузив  и май няма и да бъдем,като гледам мненията.

Тес ,аз така и не отслабнах за морето ,кво ли не пробвах и все се дъних ,ама един познат ме успокоява ,че "за да си слаб ,трябва непрекъснато да гладуваш , а пък морето е само няколко дни в годината - срама се приживява Mr. Green " , та верно го преживях  Joy.

Аз съм доволна от д-р Ефтимов /май така беше/ ортопед ,Тодоров и мен ме овика първия път ,че не съм завела Валя навреме.А пък какво да му обяснявам ,че 4-ри месец просех направления от личната и тя ми вика ,че рано било.

# 333
Сега дори не ни попита за какво сме.Само кой  ни праща и ни посочи вратата.

# 334
Друг път сме ходили при сина му и сме много доволни
Аз при него съм ги водила и двамата  Peace

Тони,  преживя го, а Laughing А снимки?

# 335
Тони. на мен ли го казваш  Simple Smile Аз на морето си бях кръгла колкото си искаш и срама си го преживях.  Laughing Обаче тази диета, която подхванах сега е уникална. Мисля, че утре ще съм 4 кг., надолу за 9- 10 дена, което не съм очаквала и в най-смелите си мечти. Ама си гладувам де, не е като да ям, признавам.  Peace

Ол инклузива нашия в Слънчев ден беше чудесен Peace Абсолютно бих отишла пак там.

# 336
И ние от вчера сме си на базата в Св.Константин и Елена.
Днес от сутринта обаче вали, пълна гадост. Ще пазим стаите.- (((

# 337
  • Плевен
Дикси, на къде ще се отправите след Елените? Албена?

В момента има много привлекателни оферти за планина. Ние се възползвахме. Прекарахме една вълнуваща седмица в Боровец.

Честит празник, Нади!  bouquet

# 338
Дикси, на къде ще се отправите след Елените? Албена?

Да, Валка, от 22-ри сме там.
Нещо не ми се почива на планина през лятото, не знам защо, от малка съм си така  Laughing Планината ми е за зимата, лятото искам да съм на море.

# 339
влизам с кратък коментар за Албена - ходихме там през юни за две седмици - всичко беше супер  в хотела където бяхме, а и наоколо. последния автентично запазен курорт, мисля,
с паркови пространства и достатъчно въздух и плаж ... смятам повече да не се лутам и още през януари-февруари  догодина да си направя следващата резервация. според мен мястото е идеално за почивка с деца

# 340
zdraveite momicheta, sorry za latinicata- nqmam o6te bg.Da vi popitam ot koi mesec zapochva kuhnqta za bebeta i ima li chastni v pleven   bouquet

# 341
Частна няма, държавната е след 10-я месец, мисля  Peace

# 342
blagodarq za otgovora   bouquet

Моля, пишете на кирилица!
Тема: Пишете на кирилица! Какво е КРЕДОР, как се използва?

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 00:59 от Дивиана

# 343
Ехоооооо. Тъкмо се включвам и аз навреме за диетите. Прибрах се след 9 дневен престой в Лъки. Отслабнах 4 кг и свалих 10 см от обиколката на най-изпъкналата част на корема. Като се надявам, че съм изгорила доста повече сланинки, но съм увеличила мускулната маса. Програмата ни беше
7,30-8,00ведрина
8,30 поход. Кратките са 10-12 км, в четвъртък и неделя над 20
14,00 -14,45 упражнения с гирички
15-15,55 Упражнения на дюшек
16,05-17,00 упражнения на дюшек с медицинска топка
18,30-19,15 народни танци
от 19,30 аз ходех на масаж за да ме сглобят отново за да съм готова за следващия ден.
Неделя ни беше разтоварващ ден, затова на големия 8 часов поход имахме 3 юбълки, 1 нектарина, 1 сурова чушка и 1 краставица. Това е закуската и обяда и вечерята. Вторник закуска 2 ябълки, за обяд и вечеря по 1 кисело мляко.
Водач и основен кинезитерапевт е един дядо на 80 години, който е с 3 байпаса на сърцето и катери с нас. Ако някой иска упражненията имам ги на диск.
През цялото време само 1-2 пъти съм почуствала глад. Толкова си уморен , че не си гладен, нито пък ми се е снимало. Но си починах психически, запознах се с нови интересни хора и се влюбих в Родопите.

# 344
Ухааа, че разнообразна храна  Crazy Страхотно , Силви, предполагам се чувстваш презаредена Simple Smile И снимките са страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт