ПЛЕВЕН - 148

• 51 469
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Движение му  е майката! И много вода. Няма смисъл да ограничаваш плодовете, дори може да ги увеличиш, идеята е да спазваш принципа на разделното хранене.  Peace

# 316
Macki, pak pitam - ima li dobur ortoped v Pleven,da zaveda drebnata kato stane na mesec? Sorry za latinicata.

# 317
Macki, pak pitam - ima li dobur ortoped v Pleven,da zaveda drebnata kato stane na mesec? Sorry za latinicata.
Ортопеди в Плевен да искаш Simple Smile И все добри  Peace
Моите и двамата съм ги водила в Окръжна болница при д-р Тодоров.

# 318
Има, аз винаги препоръчвам д-р Емил Симеонов, който не е детски ортопед, но при него водят такива малки бебета за този задължителния преглед, за който питаш. Можеш да го намериш на кабинет всеки вторник и сряда следобед в окръжна болница, стига да не е в отпуск. Други майки са ходили при други ортопеди, но както казва Мирама - тука нещо напоследък никой не влиза и не чакай бързи отговори. Laughing
Мира то си е тъпо за децата рожден ден само роднини, но нищо не ти пречи да поканите някакво семейство с дете навън и да го отбележите в малък кръг, а пък тортата да се черпите в къщи.
Няма да коментирам никви диети щото се скапвам от движение и малко ядене и много течности, и ефектът, който очаквах е почти никакъв.  Confused

# 319
Д-р Емил Симеонов е в отпуск до 15-ти. Peace

За диетите съм пас. Имам и аз излишни кг, но не ми се отдава диетуването в настоящия момент. Tired

# 320
Не ми се отдава не само в настоящия, а и във всички минали и бъдещи моменти. Това за диетуването  Mr. Green

Бяхме на море. Много сме разочаровани, да не кажа отвратени, от Елените. Кракът ми няма да стъпи там повече.
Сега малко на работа, и след 10-тина дена пак ще съм в отпуск, ще поправим грешката с морето  Simple Smile

# 321
  • Плевен
Ееееее, как така? Нали все пак са Елените ... някога е бил ужасно скъп курорт за богопомазаните ... Rolling Eyes

# 322
Какво им е на Елените?

# 323
И ние сме вече на морето, 2дни в Балчик, после на св.константин.

Номадка,няма да го правя в къщи РДто.Simple Smile ще си има деца разбира се.

Дикси, толкова зле ли беше хотела както пишеха?

# 324
По-зле отколкото пишеха даже  Crazy
Аз изчетох на един дъх всичко в темата за Елените, опитах се да отменя резервацията, но ударих на камък, да им се незнаят и тези от Алма Тур...
Накрая си казах, че не може да е толкова ужасно колкото пишат, сигурно малко преувеличават, но се оказа, че са били меки в изказа си.
Наистина, с чиста съвест казвам, че на по-ужасно място не съм била.
Било е хубаво селище, личи си, но докато са били само виличките. Сега има 4 огромни мастодонта, три от тях на плажа. Съсипан е този курорт. А за обслужването и помиите, които трябваше да ядем направо не ми се сеща. Мъжете от компанията не издържаха, и тримата минаха през гадене и повръщане, и пазене на тоалетната. Ние жените явно сме по-държеливи Laughing Слава Богу и децата се отърваха.
Докато бяхме там идваха от БТВ и са давали репортаж в сутрешния блок, но не сме го гледали, защото сме били на плаж.
Нямаха постоянно чаши, даваха пласмасови и тези същите ги миеха и ползваха отново и отново  Shocked Поне ни предупреждаваха, че вече са ползвани - ако искаме, ако не, нямали други...
Всеки три стаи са с обща тераса. За нашата стая имали само един ключ - нашия. А аз се чудя защо никой не влиза да чисти. На 3-4я ден разбрах защо. Един лев дали струва да се извади най-обикновен ключ, не знам...
Абе, не, не мога да ви го пресъздам.
Имам малко снимки - http://diksi.multiply.com/photos/album/101

# 325
  • Плевен
Народа за какво чака ... какви са тези опашки?
Само това ли беше храната ... празни панери и подноси ...? Ужас!

# 326
Чака за безалкохолно, бира...кой за каквото си чака  Laughing
Един ден успях да се сдобия с кафе чак в 15.00ч. Или няма ток, или няма чаши, все нещо нямаше. А и да си купиш няма от къде.
И храната беше само това, да. Всеки ден, сутрин, обед, вечер - това, едно и също, с изглед на повърнато, простете. А и на вкус не по-различно. Бляк.
Всичко това го разказвам, не за да се оплаквам, дори вече ми е смешно, а за да ви предупредя да не би случайно да се подлъжете като нас и като многобройните туристи да отидете там.

# 327
Леле, Дикси, това наистина е било гадно. А аз винаги съм мислела, че Елените си е хубав и един вид лъскав курорт.

Ние бяхме миналия месец в Мираж на Слънчев ден и макар да имаше 1-2 малки гафа, като цяло всичко беше супер. А храната ни беше просто страхотна (аз затова сега съм на диета де). Препоръчвам го, пак бихме отишли там с удоволствие.

# 328
Дикси, уаууу  #Crazy И колко пари ви струваше тоя кошмар?

Нади, ЧРД, жива и здрава да си   bouquet

# 329
Дикси, това е направо ужас, не мога да си представя пластмасови чаши 3та употреба.  

За тези няма ли органи на контрол,бих ги побъркала,но и чудно как толкова много хора се оставят на тази простотия.
    0
Днес ще ходим към Ботаническата градина и двореца, Калина от вчера дава зор.

Общи условия

Активация на акаунт