ПЛЕВЕН - 148

• 51 469
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Mirama, Atrakcia, благодаря ви момичета  Hug

# 301
Mirama щом си решила да не го правиш в клуб рождения ден направете го където сте решили.Детето със сигурност ще е доволно!

# 302
  • Плевен
Mira, разни видове хапки могат да ти направят във всяко едно заведение. Не знам точно какво искаш да ти бъде менюто все пак. Със сигурност Завоя правят (този в СМК-то), Къщата, Наполи.

# 303
Момичета, кои от вас бяха правили 90-дневната диета? Кога свалихте 3 или 4 килограма трайно, помните ли? Аз съм се навила до след 10 дена да съм ги свалила, сега вече съм 1.5 кг. надолу, но ми се иска на РД на Дани да съм се вталила малко повече.

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 08:52 от _Dana_

# 304
  • Плевен
Аз я правих, но не свалих нищо Simple Smile. Дано ти успееш!

# 305
Люси, стига бе  Shocked Аз със сигурност свалям, изчезнаха ми "паласките", които ми пречеха да обличам тесни дрехи Laughing И то само за 5 - 6 дена. Ти колко време я прави, целите 3 месеца ли?

Аз се старая да ям малки порции и да нямам издънки. Тоест дъня се, но с по някой плод най-много, който едва ли ще ми се лепне фатално.

# 306
  • Плевен
Не - 60 дни, даже мъжа ми я започна пак, защото при него си имаше ефект, но при мен никакъв резултат нямаше Simple Smile.

# 307
Ех че гадно, да се ограничаваш 2 месеца без резултат.  ooooh! Но поне сега ти си на етап да не мислиш за килограми и диети  Simple Smile Peace Аз се притесних много, откакто бях на море и осъзнах, че вече не мога да ходя на плаж спокойно в този си вид. Затова сега мисля да спазвам строго всичко и ще му мисля след месец - два, като видя какъв резултат има. Ако сега не отслабна, няма кога.

# 308
  • София
Дана, аз всичко , което свалих с тази диета, си остана трайно- 12-13кг за три месеца и още 4-5 кг след като свърши диетата за още няколко месеца. Сега, година по-късно, съм си пак  минус 18кг. Започнах я втори път наскоро и резултат нямаше никакъв, напротив- качих кило за седмица. Подозирам, че има нещо вярно в това, че когато организмът достигне неговите си кг, на които е бил най дълги години и се чувства най-добре, свалянате започва да става бавно и много трудно.
Иначе тогава за първата седмица свалих 3кг,а общо за първия месец-7кг.  Имай предвид обаче, че аз започнах да свалям от трицифрено число, тоест много повече килограми е нормално да сваля, отколкото човек, тежащ 70кг примерно.
 Люси, как върви бременността?

# 309
Валенце, леле, супер е това! Аз само 6 искам да сваля, реалист съм. Най-добре бих изглеждала на 55 кг. но толкова съм била за последно преди да имам деца, тоест преди 12 години. Оттогава държа 58 - 60. Но когато забременях с Дани бях качила до 64. Сега нямам никакви кг., останали от бременността, просто ми се иска да сляза до 58, знам, че ще е идеално за мен, ако го постигна. Готова съм и на голям глад, ама да не се заричам, че...

# 310
Дана, аз отслабнах 4-5 кг. само като спрях да вечерям. Иначе през деня се храня нормално, без да се лишавам и без да прекалявам. Ако можеш да издържиш на глад вечер пробвай Simple Smile

# 311
 Djina, браво  Peace Ама аз май си издържам и на целодневен почти глад, та докато мога, ще карам така  Simple Smile

# 312
  • София
Дана, моят съвет е да не гладуваш. Така и да постигнеш ефект ще е временен. Храни се, защото метаболизма ти трябва все пак да се стимулира. Неяденето прави точно обратното. Не се храниш, не се храниш, после хапнеш малко и то ти се лепне. Това най-общо казано, има много изписано за метаболизма и храненето, предполагам си чела. За да гори организма ти калории, то трябва да ядеш. Разумно. Аз от една година, тоест откакто спрях диетата, го практикувам това нещо и смея да твърдя, че работи. Имам предвид това, че не гладувам. За себе си съм открила идеалното решение- до обяд не ям нищо, после от обяд до 19часа хапвам около три пъти. Това са обяд, следобедна закуска и вечеря. Вечерята ми е най-късно в 19ч. Говоря за три основни хранения, плодовете си ги омитам между другото и  в огромни количества, тях не ги броя. При такъв режим на хранене аз успях да сваля около 4-5кг и да си поддържам теглото. ям си и сладко, и хляб. Виж, газирано никога не съм обичала, полуфабрикати също не ям. Днес наобяд хапнах пълнени чушки, после ще ям кисело мляко с мюсли, а за вечеря грах с пилешко. Пиша ти го за да видиш, че не е като да не ям.
Това е идеално за моя организъм, но съм почти убедена, че ранната вечеря за всеки един човек е идеално решение за поддържане на оптимално тегло.

# 313
Така е, аз изобщо не мисля да гладувам. Peace Първите дни някак си все ми се ядеше, сигурно заради самата мисъл, че съм почнала диета.

# 314
Подкрепям  Peace Аз също не е като да не ям вечер, хапвам малко салата със сирене, някой път яйце, може нещо месно, но не сядам да се наям с ядене, три филии хляб,десерт Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт