ПЛЕВЕН - 148

• 51 470
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте мами  Hug
Имам един въпрос.Има ли в Плевен добър детски ортопед? Става въпрос за малката, като стане на месец Simple SmileЗащото тук в Ловеч едва ли има  Thinking

# 286
А аз да попитам, да знаете някоя фирма в Плевен да предлага кетъринг?
Че до сега не ми е трябвало и представа си нямам.

# 287
Има ли в Плевен от енергийните гривни, не им знам точното име, но с едно като капка по средата и гума за гривна? И на каква цена вървят ако сте виждали?
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3977311

# 288
Абе те хората вече в какво ли вярват, но със статии можем да се замеряме от тук до Тутракан поне. Laughing Всичко може да се продава и да се купува, има значение от кой и от къде и за какви пари.

# 289
Уффф, в темата явно никой не влиза...)
Ама пак да попитам, някой да е ползвал кетъринг, от къде, доволен ли е?

# 290
Не ми се е налагало да ползвам кетъринг досега.

Да ви кажа, че почнах 90-дневната диета и първите два дена умирах от глад. Сега ми е трети ден и въобще не ми се яде. Дано успея да съм все така.

# 291
Хайде да ви копна едно събитие, на което утре ще се изявяваме с Атракцията, може да поканите бременни и други, на които мислите, че ще им е интересно:

СВЕТОВНА СЕДМИЦА НА КЪРМЕНЕТО О1-07 август - 2011г.
„Да поговорим! Кърменето – 3D изживяване”.

Почетен гост и лектор - Доц. Ваня Недкова - председател на Националния комитет по кърмене

Организатори: Училище "Щастливи родители" с любезното партньорство на ОБЩИНА Плевен

...В програмата:

„Щастливите майки кърмят децата си“ - Д-р Светлана Тусчиева, Училище "Щастливи родители"

"Да поговорим за ...различните измерения на кърменето" - Милена Рачовска, помощник за кърмене към Ла Лече Лига.

"Бозайници, а не биберонници" - Десислава Бетова, доброволен консултант по кърмене към Национална асоциация "Подкрепа за Кърмене",

Прожекция на откъс от филма на д-р Гру Нюландер „Гърдата е най-доброто”, преведен на повече от 50 езика и препоръчван от СЗО и УНИЦЕФ.

"Медицински посланик на кърменето - мисия възможна"

Рисунка върху бременни коремчета и детски личица

Фото-изложба "Изкуството на кърменето" във фоайето на зала Катя Попова - откриване на 01 август от 11:00 ч. със съдействието на Ла Лече Лига и Националната асоциация "Подкрепа за кърмене"

Ако не - поне стискайте палци  Crazy

Зъбарката се казва доктор Коцева, там в уличката до Ревю, срещу Еврофутбол, влиза се през една метална врата в едно мини дворче и от там по стълбите на втори етаж.

# 292
Аз лично не, но като се замисля повечето големи фирми при откриване на обект сигурно ползват, макар че в Кауфланд по повод 5 години от създаването черпиха само с торта и евтино безалкохолно  Laughing , но Метро сигурно е ползвало такива услуги, както Киров и Киров. Като погледнах обявите за кетъринг в Плевен ей така от любопитство видях, че има избор между две. На теб за какво ти трябва Мира?
Баш утре ли бе Деси - дават го да вали.

# 293
номадка, то и аз вече не знам за какво ми е. )
След 2дни заминаваме за морето и ще се върнем на 20ти, а на 21ви е РД на Калина.
И още нито някъде съм резервирала, нито имам идея какво, къде, кога. )
Май, май...няма да го правим баш на датата, нямам време да се организирам. )

# 294
Здравейте, дами!
Извинявам се за нахлуването във вашата темичка, но съм за месец в Плевен и ми трябва маникюрист. Така, че моля препоръчаите ми място за маникюр и педикюр, по възможност на Сторгозия, но и да не е там няма проблеми. Благодаря ви предварително.
Хубав ден ви пожелавам!

# 295
pepita1973, тук напоследък никой не влиза, та трудно с отговорите. )
разходи се по центъра, има разни салони и пробвай. )

Аз да попитам, дано до утре някой се весне тук. )
Някой виждал ли е къде продават феята Зън Зън.
Ето за това става въпрос

Трябва ми мъничка, пластмасова фигурка.

# 296
pepita1973, на Сторгозия не съм срещала. Аз съм ходила при Вероника с/у училище "Иван Вазов".

Мира, не знам - обикаляй наред  Peace

# 297
Атракция, нямам кога да обикалям хич. ))))
Връщаме се от море предния ден, а самият РД пък се пада в неделя. )

# 298
Мира,най-лесния вариант е да се обадиш в някой детски клуб и направо да резервираш дата , а във всички клубове правят и торти,та можеш и тортата да си поръчаш

# 299
Мира,най-лесния вариант е да се обадиш в някой детски клуб и направо да резервираш дата , а във всички клубове правят и торти,та можеш и тортата да си поръчаш

Еее, ама аз не обичам да ми е лесно. )
Няма да го правя в клуб тази година, а торта съм си поръчала вече. )

Общи условия

Активация на акаунт