ПЛЕВЕН - 148

• 51 466
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Ние нямахме късмет с лъвчето Sad Видяхме само мечето Simple Smile
Почвам и аз с терзания за рожденния ден. Хем ми се иска да го направм някъде с дечица,хем да ми излезе 200 лв. , но май няма такъв вариант Sad Ако имате някакви идеи давайте. И ако някой може да ми намери телефона на това заведение в Сторгозия до новия лайф много ще съм благодарна.

# 451
Djina, че защо трябва да ти излиза 200лв. )
Кога ви е РДто?
Ако времето е подходящо и все още хубаво, идеално е за на вън.
Заведението до Лайфа не ти върши работа. Тоест не се предлага нищо за ядене и РДта не правят.
Аз съм супер доволна като бяхме в Градската. Можеш да си наемеш и аниматор и пак няма да ти излезе такива пари.

# 452
Да познавате някой фризьор да работи и в неделя?
И да не ме кара да ставам в 6-7часа за прическа.

# 453
  • София
Коя от вас, мили ми госпожи, се беше обзавела с мебели от Икея? Доволни ли сте от качеството? Или наподобяват Арон-ските?

# 454
Здравейте! Да знаете има ли в Плевен курсове по плуване за деца?

# 455
В хотел Орбита в кайлъка знам ,че има учител по плуване - Мая се казва.
Преди имаше и в комплекса зад МВР ,но не знам дали има още - там беше мъж ,работи с деца ,но  по големички -към 5 годишни ,ако не се лъжа.

# 456
Коя от вас, мили ми госпожи, се беше обзавела с мебели от Икея? Доволни ли сте от качеството? Или наподобяват Арон-ските?
Дикси  Peace

# 457
  • Плевен
Преди си беше на далавера да се пазарува от Румънската Икея, но сега вече не е така.

# 458
Имам обзавеждане от ИКЕА /мебели за антре, гардероби, комод, маси, столове.../, доста аксесоари, корнизи, пердета, лампиони и т.н. Нищо не е мръднало, макар яко да се експлоатира повече от 8 години.

Има качествени неща, има и големи боклуци. Wink

Гледах каталога на български език сега и се втрещих от цените.
Видях лавицата, която си купих от Румъния за смешни пари, в бг-каталог за 95 лв. Кретени.
Нищо няма да си купя от българската. Crossing Arms

Валка, а защо?

# 459
У дома има много Икеа (дивани, маси, шкафове, лампи и т.н). Доволна съм от качеството, някои от нещата са пренасяни на хиляди км не един път.
Боклуците са принципно от супер евтините стоки, макар че и от тях има изненади с добро качество - скрина ми от 5 години го чакам да се разпадне, за да си купя друг.

Какви са тези цени в Бг. Shocked

# 460
Цените в БГ са по-сериозни и от тези в Германия на някой стоки.
Не мога да си го обясня. (((

# 461
Доколкото разбрах аз стоките са франчайз от Гърция - не стъпват директно на нашия пазар. Предполагам затова цените са по-високи.  Whistling

Благодаря на всички за пожеланията за Вики!  Hug

# 462
  • Плевен
Преди няколко години имаше някаква врътка в курса на румънския рон ... но за кратко. И да пазаруваш от там беше доста изгодно.

# 463
Мерси за хубавите пожелания за Кари Hug

Момичета, пак да досадя с въпроса си някой не познава ли жена, която да иска да гледа бебе? Много ми е спешно, досега с няколко жени се срещнах, но по различни причини всички отпаднаха като вариант. Дани е лесен за гледане и не че е мое бебе, ама си е разбрано Simple Smile Много ми се иска да е някоя жена, която да е позната, не ми се пробва със съвсем непознати от обявите. Разбира се, и дотам ще опра, като няма друго...

# 464
Teс, да ви е жива и здрава Кари   bouquet
За гледачка не знам  Crossing Arms

Някоя от вас да има форма мече за печене?

Общи условия

Активация на акаунт