ПЛЕВЕН - 148

• 51 466
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Честит рожден ден на Кари! Heart Eyes
Да ви е жива и здрава, все така чаровна и упорита!  bouquet
Теси, честит и весел празник!  bouquet Hug

# 436
  • София
Честит рожден ден на Кари! Много здраве и щастие, весело детство!  bouquet

# 437
Дикси, това са, да.
Но тези определено са грозни. )
В Германия поне това, което видях е, че имат и страхотни модели. И не маратонка, а са си като обувка от естествена кожа, набук, велур и т.н.

# 438
Честит празник Тес,да е жива и здрава Кари!  bouquet

На мен сякаш ми харесаха тия маратонки ,ама толкоз пари не давам посмъртно.

Мен ме тресе треска за ясла и градина ,от 12-ти живот и здраве ги пращам и двамата. Sad

# 439
Не знам за градина, но аз от сега тръпна за това, че другата година Калина ще трябва да тръгва предучилищна. )

Може ли да ми кажете в градините на децата ви, 2-3та група по какви книжки работят?
Гледам че има най-различни в онлайн книжарниците, но представа си нямам кои стават и кои не.

# 440
  • София
Мира, основно в градините се работи по Моливко или Ръка за ръка. Според мен и купи за нейната възраст от тази поредица и си работете вкъщи. Ти можеш да я запишеш и в училище на предучилищна. Категорично не споделям мнението, че в училищната предучилищна децата губят от детството си и не знам още какви глупости. Зависи си и от училището обаче. Peace

# 441
Честит рожден ден на Кари! С най-добри пожелания!  bouquet

Диди мерси! Да бе Дикси малко са грознички, обаче аз не само не бих дала 200 евро, но и ги нямам за ти дам! Laughing По-скоро търся някакъв по-скромен техен вариант, защото били адски удобни и се ползват от активно двигещи се хора със сериозно натоварване на краката. В Америка всеки втори сервитьор бил с такива(га че съм ходила та знам ама)! Laughing Без майтап краката сериозно ме болят, а идва време за затворена обувка та...

Мира забравила съм какво беше 2-3 та група, сега ми предстои първа, но нивото определено е на етап оцветяване, писане на завъртулки, запомняне на текст по-дълъг от два стиха, научаването на един танц с хореография поне 3 минути  Laughing и подобни.
Валенце в тая връзка нали знаеш, че проблемът на Мира не със свободата, а с ината и! Grinning

И аз въобще нямам време напоследък - оня ден писах едни таблици до след 12 през ноща, и като тръгнах да ги пращам нета ми беше спрял! Close Виждам обаче Косето от време на време, щото нейната работа ми е по пътя между два магазина. Laughing

# 442
Валенце, да, за Ръка за ръка съм чувала. Но на пазара има доста такива ръководства или там както се казват. )
Аз така или иначе смятам да я запиша на предучилищна в училище, а не в градина.
Сестра ми беше в училище и си спомням, че си беше супер.

номадка, не става въпрос нито за свобода, нито за инат в случая. Ако ми е било зор да ходи на градина, щеше да ходи. )
Но тъй като няма да е посещавала такова заведение, искам все пак донякъде да я подготвя и да се занимаваме с това, което правят в детската градина. Макар че със сигурност ще има деца в предучилищна, които не са посещавали ДГ.

А за маратонките, имат и по-евтини еквиваленти, за по 40-50Е. И в момента гледам такива в немските сайтове.

# 443
  • гр.Плевен
Честит рожден ден на Кари!   bouquet  ura

# 444
Честит рожден ден на Кари!!!!

Искам да питам има ли някой ,който ще поръчва от herb, даже не знам дали така се казва. Искам една коластра за Бети, че почва градината. Знам , че Ани и Нади поръчват, но ако има и друг много моля да ми пише

# 445
Ех, номадка, защо не каза два дни по-рано за тези маратонки, вчера изпратих баща ми с полу-празен куфар можеше да ти донесе. Не съм виждала сервитьори с такива, май само на реклами по тв съм ги виждала. Laughing Скечърс имат доста модели, може да ги видиш тук. Мога да ги пробвам в магазин ( има и по-евтини варианти около $40), ако ще помогне на решението ти. Пиши ми на ЛС.

Бурята мина, нямахме ток за 15-17 часа, счупени клони и няколко изтръгнати дървета в района, а и вода до глезените в мазето, но като дойде тока помпата се справи с нея. Късметливи бяхме, има/ше хора с повече поражения.

Песто с босилек слагам в нещо като ризото с ориз и гъби, голяма вкусотия става. Като Дещо на око мятам всички съставки.

ЧРД на Кари!

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 04:29 от benson10

# 446
във връзка с помагалата за предучищна възраст бих препоръчала новата книжка на крокотак http://store.krokotak.com/product.php?id_product=241,аз лично съм много доволна от съдържанието и от начина по който е поднесена информацията.

# 447
  • София
Бенсън, аз веднъж реших да се пробвам и сложих директно нарязани листенца босилек в ориз с агнешко. Придоби много приятен аромат. Ще направя и това песто да видя.
 Мира, в предучилищния клас на Мими имаше две деца на 5 годинки. Справяха се чудесно, майките са ми споделяли притесненията си от факта, че са мънички, но просто учителката ни беше чудесна и ученето беше игра за децата. Сега и двете дечица ще тръгнат първи клас на 6 години, но това е пожелание. Могат да останат още веднъж в предучилищен клас.

# 448
rraallii, хубава книжка изглежда, но сякаш ще поизчакам с нея. ) Калина тъкмо направи 4г сега. )

Валенце, наистина доста зависи и от самият учител как ще се чувстват децата.

# 449
В на Валя градината работят по Ръка за ръка .

Ходихме до Кайлъка да видим малкото лъвче- много е готино ,прилича на плюшена играчка и е много малко - около 30см.Представях си го по -голямо Laughing.

Бенсън ,не ви завиждам с тези бури ,сигурно е страшно  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт