ПЛЕВЕН - 148

• 51 449
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Няма частна, закриха я.

# 706

ОДЗ- включва ясла и градина ли? А ЦДГ само градина?

Да.
ОДЗ - обединено детско заведение.
ЦДГ - целодневна детска градина.

# 707
chopi, ами то в нета инфо си има с детските градини. Пък и не виждам каква точно работа ще ти свършат едни имена на детски заведения, ама ти си знаеш.

Дивиана, е аз за това и отговорих, че в Авис медика винаги ще и извикат специалист и прегледат детето.

# 708
Не винаги, Мира. Confused
На нас са ни отказвали един път. Нямало на повикване /за конкретния случай, не по принцип/.
Втори път, когато ни се наложи, чакахме 2 часа и петнадесет-двадесет минути, докато благоволи да дойде лекар. Пък колко беше недоволен, че сме го "вдигнали"... Трети път няма да има, отсвирих ги отдавна аз тях.

П.С. Бенита, сега се сетих и за доц. Недкова. У нас е идвала по спешност, но не знам дали й е практика. По принцип все сме ходили на място в кабинета й до Кооператор. Аз съм доволна.

# 709
chopi, не виждам особен смисъл от имената на ясли и градини, освен ако не е направен по квартали........За това питаш според това, което те интересува.

Мира, ....Всъщност интересува ме къде има ДГ и ДЯ в нашия град.   

chopi, .... Пък и не виждам каква точно работа ще ти свършат едни имена на детски заведения, ама ти си знаеш.

Мисля, че съм ти отговорила в по-горен пост.

В нета информация всякаква,вярна и невярна,актуална и стара... В сайта пише частна ДГ, но ето че явно информацията там не е актуализирана, Атракция казва,че са я закрили. Затова питах тук,във форума.

Ди,Атракция благодаря.

Извинявам се на останалите ако съм спам-ила темата

# 710
Дивиана, възможно е, всъщност 2пъти ми се е налагало преди време, чакали сме към 20мин за специалист през нощта в Ависа. Макар да ме дразни практиката им да го викат чак след като пациента отиде на място.
Но в крайна сметка, към който и лекар да се обърне човек, винаги има вариант да откаже преглед ако се касае за нощно време.

# 711
Нашата лична е д-р Данчева от ІІІ ДКЦ. Няколко лекарски практики са обединени и винаги има дежурен в събота и неделя или по празници. Когато съм имала нужда, съм се обръщала към тях и съм доволна от отношението и диагноза/изписани лекарства. Би трябвало и другите да са така,доколкото знам. Така би трябвало да се заместват и по време на отпуските.

chopi, частната ДГ е закрита. Скоро ни звъня една от учителките да си търси работа, та оттам знам. Иначе за Сторгозия за най-добра ясла се смята тази срещу 43 блок /но не знам как се казва/, а за градина - "Еделвайс" /над новия Лайф/. "Еделвайс" имат и ясла. Поне с такова впечатление съм останала от отзивите. Наскоро една позната, която живее на Сторгозия, каза, че са записали внучката в "Щастливо детство", защото там най-много им е допаднало.
Иначе мога да спомена "Гергана" /намира се срещу втората спирка на тройката/ и "Първи юни" /тя е от другата страна към Помощно училище/. Тази срещу поликлиниката са я споменали. Моят син ходеше в "Гергана" в предучилищна група и нямам забележки. Диеректорката беше много отзивчива. Медицинската сестра е много стриктна при сутрешния прием, което е голям плюс за мен.

# 712
benita_a, ако има мнения,които не те интересуват, не е задължително да ги четеш.

Нямам база за сравнение на ДГ ,но за сега от "Теменуга " съм доволна. Единствения минус е, че е отдалечена от града - в "Мара Денчева" е.

# 713
Привет, дами  Grinning

Завърнахме се от една бърза съботно-неделна разходка до Пирдоп и Копривщица. Не съм много впечатлена, но поне разнообразихме.

След малко ще се отправим към урните и то с децата, защото Митко много иска да гласува  Mr. Green

Бенита, мога ли да отговоря?  Laughing
Доц. Недкова приема в събота и неделя, следобяд, в частния си кабинет зад Кооператор. Мога и телефон да дам на лични ако искаш.

# 714
  • София
Как сте, моми плевенчанки? Simple Smile
 Ние гласувахме, Мими е силно възмутена, че не съм гласувала в нейното училище, а в това, което е до блока ни.  Laughing Смята, че е трябвало да кажа на тези лелички и чичковци вътре, че тя учи в друго училище и ще гласувам в нейното. Laughing И ме помоли да се кандидатирам за кмет, така или иначе според нея съм президент на класа им, само щото събирам парите на майките и татковците, демек съм касиер. Mr. Green
 Бубка оздравя, да чукна на дърво, във вторник е ученичка. bowuu
 Дикси, ние планирахме тази есен да идем до Копривщица, но нещо не успяхме. Лятото ходихме в Лещен и Ковачевица и Мими беше впечатлена, мислех си, че в Копривщица е подобно.

# 715
Валенце, Лещен и Ковачевица са ми в плановете за пролетта. Много хубави отзиви имам за там. Не знам дали може да ги сравнявам с Копривщица. Не бях стъпвала от ученичка там и като, че ли сега бях малко разочарована. Но за Мими и Бубка ще е супер. Подготви се с исторически факти и събития, за да можеш да им разказваш  Simple Smile
П.П. Разгледай ми снимките във ФБ ( в музеите не даваха да се снима). Общо взето съм наснимала всичко по-забележително. За два часа бяхме готови с обиколката  Laughing

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 15:22 от Дикси

# 716
  • София
Мерси, Дикси, сега ще разгледам! Лещен и Ковачевица са прекрасни селца, струват си ходенето, пътят обаче е  неприятен. В смисъл няма дупки, но е много тесен  планински път. Пак казвам- струва си! Имам снимки и аз във ФБ оттам, ако не си гледала.
 На Мими и харесва многовсичко, свързано с историята, но да и е разказано по подходящ начин, че да разбере. От Лещен и Ковачевица остана наистина впечатлена заради къщичките, килийното училище. На Бубка най-сериозно впечатление и направиха огромните родопски кюфтета от кълцано месо, които ядохме там Mr. Green- толкова впечатлително ги омете, че ще ги помни цял живот сигурно. Crazy
 Разгледах ги, Дикси, ще отидем, хареса ми доста на снимките! В Лещен и Ковачевица е по-различно, някакси е по-запазен духа на онова време. В Копривщица ми изглежда доста шаренко Laughing.

# 717
Дикси, добре сте се разходили. )
И на мен много ми се ходеше в Копривщица тази година, особено след като видях снимките на една приятелка. ) Уникални просто. )
Но се разминахме, надявам се пролетта да я посетим. )

# 718
Някакви прогнози за кмет ? Все още по телевизията нищо не са казали за кметските резултати

# 719
Някакви прогнози за кмет ? Все още по телевизията нищо не са казали за кметските резултати

Казаха преди малко още.
Зеленогорски със Стойков ще са на балотаж.

Общи условия

Активация на акаунт