"Системата минус 60" - тема №26

• 33 670
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте , момичета , как сте?
Благодаря за табличките и от мен!  bouquet
Днес се притеглих и съм -1,5кг newsm44 . Мисля, че за една седмица е много добре, като се има предвид , че отначало вечер доста прегрешавах.
Днес менюто ми е:
З- крем карамел / в 6,30ч-ужас, не ми се беше случвало/
10,30ч- три кайсии
О- салата домати и краставици, сирене / дори не ми е гладно, но-о-о-о/
В- печено пиле
Приятен ден на всички!

# 76
Жаси супер е систематизирано така - и аз съм ЗА с двете ръце.
Kally May - много хубаво да си изкараш на моренцето ( Благородно ти завиждам ).

Менюто ми за днес:
з- кафе с мляко, бисквити с овесени ядки и мед 2бр към 8, към 11 - сухари с кашкавал и пилешки салам; о - паста с риба тон и доматен сос; в - обезмаслено кисело мляко

Приятен ден от мен  Heart Eyes

# 77
  • Пазарджик
Здравейте момичета , имах доста работа на напоследък и нямах време да пиша но съм на линия и съм си системна.Нямам промяна на теглото но чакам всеки момент МЦ и може би за това.Страхотни таблички браво на всички  smile3501 ще са много полезни и по тях ще се ръководим много по лесно.Страхотни сте   bouquet Меню ще пиша по късно че сега още не знам какво ще хапвам

# 78
  • София
Здравейте. Това време в София е ужасно, не мога да изведа детето и сме си вкъщи Sad.

Ето и менюто ми днес:
З: овесени ядки с пр.мляко, орехи и мед+1ред черен шоколад
О: Пиле с грах
В. Корнишон, домат и малко сирене (ако успея днес да изляза и да купя де)

Лек ден на всички, а на морските пожелавам хубаво и слънчево време  Wink

# 79
Момичета, каква марка сухари си купувате? Днес по магазините като гледах има, но всички са смес с пшенично брашно. Стават ли такива? Най-голямото съдържание на ръжено брашно беше 14%  Shocked
Моля, посъветвайте ме какво да взема  Praynig
Иначе аз от днес започнах със системата, дори и упражнения правих Simple Smile

# 80
Здравейте! Аз последните няколко дни не бях системна, но за момента не се е отразило на кантара. Днес не успях да закуся  Embarassed, но за обяд хапнах пълнена чушка и сега ще вечерям кисело мляко. От утре мисля пак да съм примерна  Party

# 81
  • София
Момичета, каква марка сухари си купувате? Днес по магазините като гледах има, но всички са смес с пшенично брашно. Стават ли такива? Най-голямото съдържание на ръжено брашно беше 14%  Shocked
Моля, посъветвайте ме какво да взема  Praynig
Иначе аз от днес започнах със системата, дори и упражнения правих Simple Smile

kat01 първо да ти пожелая успех със системата  Peace
Не мога да те посъветвам относно сухарите на пазара, но ако ти се занимава можеш да си приготвиш сама, не е точно сухар но пак става - ТУК

# 82
  • ВАРНА
Здравейте.
Радвам се за всички с минуси и благодаря на момичетата за систематизирането на информацията относно Системата.  Hug
Не се включвам много, защото ми е криво вече трети ден. Опитаха се да ни направят на глупаци. Както и да е, няма и вас да занимавам с моите проблеми.
Системна съм, с малък плюс от дошлия вчера МЦ с изключение на днешната вечеря. Бях сякаш озверяла от глад и ядох малко бирени фъстъци и дребни сладки с кисело мляко, за което вече съжалявам, но ...

Хубава вечер   bouquet

# 83
Здравейте!
Меню за днес:
З- 8 бисквити /с мюсли/ и 1 шепа стафиди
О- 3 франкфуртера и таратор
В- кисело мляко и 56 гр. кашкавал
Таблиците са много хубави и добре подредени,благодаря и аз на майсторите!
На мен ми е много гадно от вчера,защото на моето животинче ще му правят операция и въобще не съм в настроение,за това спирам за таз вечер... Cry
Пожелавам на всички ви приятна и хубава вечер и утре ползотворна почивка!

# 84
Момичета, каква марка сухари си купувате? Днес по магазините като гледах има, но всички са смес с пшенично брашно.

FINN CRISP. http://www.finncrisp.com/crispbreads/thin-crisps/finn-crisp-original

# 85
Благодаря Kydravoto и Жасмин!

# 86
Жасмин , Елени , Жанета и другите момичета , които поддържат и подобравят нашата темичка– Благодаря Ви за труда   bouquet Heart Eyes

З. Две филиики с масло и сладко + кафе с мляко
О. Салата със сирене и колбас + праскова
В. Диня + котидж

Лека вечер на всички !

# 87
Добър вечер на всички !Аз днес като се притеглих бях 59.600,което е супер.Вече съм 20 дни на системата като се старая да спазвам правилата ,но днес малко се пообърках.за вечеря хапнах салата домат и краставица със сирене,но и две парчета диня(мънички).дали пооплесках нещата ще се разбере.аз да се отчета за днес :сутришна тренировка ,след един час
З:овесени ядки ,трици,сусам и ленено семе с кисело мляко 0,1% и 1.л.мед
кз:шепа череши
О домат и краставица със риба тон в собствен сос
в:домат и краставица със сирене и две парченца диня
Искам да попитам по старшите в системата,дали е много грешно ако не спазвам стриктно интервалите между храненията.в смисъл аз като съм на работа закусвам кум 10-10.30часа.обяда ми е някъде между 13-14часа,според зависи кога имам възможност се наобядвам,а вечерята-понякога ям в 16.30,17,или най късно 17,30 часа.В смисъл между обяда и вечерята интервала ми е малък,но нямам друга възможност,на работа.иначе ще трябва да вечерям след 19часа.Благодаря ви предварително.

# 88
Здравейте момичета. За съжаление се върнах от почивката  Sad и първото нещо което направих е да се премеря на кантара. Помислих си, че след седмица несистемно хранене ще съм качила поне две кила, но не. Заковала съм на 75 и не съм мръднала което за мен е много добре. Само искам да се похваля, че след системата не  качвам килограмите. Искам и да попитам нещо свързано с вечерята. Днес в магазина си купих NESTLE FITNESS (изглеждаше добре на опаковката) и съм решила да го пробвам. На него пише, че е хубаво да се яде сутрин и вечер. Та въпроса ми е може ли вечер да се яде това подобие на фибри и т.н.

# 89
desi_parvanova, Нестле Фитнес е много лош избор за инвестиция в храна, бъкан е със захар и Е-та и категорично, ако си решила да я консумираш трябва само за закуска. По-добре да беше си купила овесени ядки, бадеми и сушени плодове и да си спретнеш една здравословна закуска  Wink, а и по-евтина.

Общи условия

Активация на акаунт