+ не спазват чужди граници, но техните си ги крият и пазят повече от необходимото
+ никога не се случва ясен и точен разговор с тях
+ подкрепям съвета да се провери къде и как се усамотява, че както ги гледаш смотанички са способни на големи номерца
Прекалено е доверчив бих казала,бързо се адаптира и много наивен.Семейството му винаги е на 1во място.
много суетен,егоцентриг на моменти дори бих казала.Нарцистичен,взискателен.Иска всичко да знае,но за себе си с ченгел да му вадиш думите от устата пак не всичко казва.Доста вглъбен на моменти.Сериозен разговор - Няма шанс!Върти суче и накрая другият е винаги виновен...той все е неразбран.В началото на връзката ни май не беше такъв...хм..по отворен беше,всичко беше спонтанно..сега всичко се прави едва ли не по график и оо ужас ако плана не се развие спроде очакванията му
Аз съм телец и търпението ми е доста голямо...но на моменти си е чисто изпитание.Доста са потайни като цяло тези рибки.Никога не признават грешките си и почти никога не се извиняват.Не си дават много зор в една връзка,по повърхностни са.Лесно бъдат манипулирани от външни хора(имам в предвид приятели,колеги) .Променят се мигновенно - гледаш го загрижен,отдаващ се и баам за 2 секунди е друг човек. Препоръчани теми