Мъжът Риби

• 154 602
  • 769
  •   1
Отговори
# 765
  • Бургас
Много риби дава много женска енергия в мъжко тяло. Иначе рибите са много добри актьори, впечатлителни, наблюдателни, попиват образи и могат да изиграят каквото е нужно към момента. Нямат свое собствено, постоянно лице, а менящо се според обстановката, те са многолики, това трудно се издържа освен ако и ти не си такъв.

# 766
  • Deutschland
Точно! Жените Риби също.

# 767
Ето какво ми се случи с един господин риби и моля за тълкувание, защото ще се пръсна!
И двамата сме необвързани, но не целим обвързване, а по-скоро приятно прекарване...
Вчера се видяхме за втори път, като първият път имахме доста запомняща се среща...Очакванията ми бяха и тази да е такава и въпреки, че той поиска да се видим, някак от самото начало беше доста по-студен и сякаш едва ли не насила започнахме близостта си...По някое време на заниманията ни той загуби интерес и не можа да продължи (ако ме разбирате), като дори не изпита притеснение, а сякаш беше най-нормалното нещо на света...
Останахме да гледаме телевизия като някаква стара семейна двойка, но някак в неловко мълчание от моя страна, а той въпреки че не беше разговорлив не излъчваше неловкост, а сякаш му е ок така...Аз го попитах иска ли да го оставя сам, след като е уморен, хремав и т.н. причини с които оправда случилото се, но той поиска да остана и така хем си бяхме като двама чужди опнати на дивана, хем не ме пусна да си ходя докато не дойде време да си ляга...Разделихме се хладно - с целувки по бузите...
И сега аз се чувствам отвратително като нежелана и неспособна да го възбудя едва ли не...
После се сетих за една приятелка, която ми беше споделила за нейния риби, че така я държал със секс - правели само когато той реши, че е моментът...
Та въпросът ми е - характерно ли е за тях такова студено отдръпване като част от пейзажа...или да го тълкувам като край...
Това което ме обърка още повече е че през цялото време се въртеше около мен и беше много по-внимателен и ангажиран като домакин, отколкото първият път, когато му гостувах (това искам ли онова искам ли, студено ли ми е топло ли ми е, слезе до долу да ме изпрати до таксито), но пък този рязък спад в сексуалния интерес ме разби!

# 768
  • Deutschland
Част от пейзажа е. Преди 100 години имах преживявания с Риби. С Раците почти нямат разлика.

# 769
  • Бургас
Наистина ли никой няма вече оплаквания от Рибите?  Simple Smile

Май Сатурн ги е направил котенца.

Ще взема да пусна нова тема, че тази минава 50 стр.

Нова Тема

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 08:54 от Галчудо

Общи условия

Активация на акаунт