Мъжът Риби

• 154 618
  • 769
  •   1
Отговори
# 750
Ние вече сме разделени. Той си нае апартамент в близост до нас, за да може да се включва в живота на детето. Казва, че ще е до мен и не е умрял. Още не сме казали на детето, защото той така или иначе е в командировка. Предстои да й кажем след няколко дни. Според него нищо нямало да се промени, просто нямало да спи при нас. Аз оставам да работя във фирмата, но не знам до кога ще издържа и изобщо ще мога ли да приема цялото това положение.

# 751
  • Тра-ла-ла
И всяка вечер ще е у вас да яде сготвено и да го изпереш?!

И как така ще му подаряваш бизнеса, в който и ти си вложила?

# 752
  • в реалния свят
И всяка вечер ще е у вас да яде сготвено и да го изпереш?!

И как така ще му подаряваш бизнеса, в който и ти си вложила?

Защото мъжа си знае , че му минават номерата. Хем свобода, хем има кой да го обслужва.
Пипи, темата ти не е за тук. Пусни си тема в подфорум Лични и семейни отношения. Може да ти помогнат с нещо коментиращите там.

# 753
  • Бургас
Точно това искат Рибите-хем да са свободни, хем да имат семейство и правят-струват така си изграждат живота, да са далеч, да няма жена им достъп и знание за другата част от живота им. Имаш нещо / живееш с такова усещане/-нямаш нищо кой знае какво или имаш само частично. Но интересното е как влизат под кожата на човек и как го правят зависим и му и му е трудно да се освободи от тях. На практика те не изчезват напълно, просто имитират и те оставят с такова впечатление. Имат нужда периодично да изоставят, да ги изоставят тях и предизвикват такива отношения. И преди сме коментирали, но това е знак свързан с карма, изкупление  и жертва  и такъв човек за мен се дава ако имаш нещо да изкупваш. Единствено помага да се абстрахираш и да не преживяваш, защото това не е лично, то е някаква тяхна болна необходимост. Навсякъде и с всичко го правят. А най-добре е да се  отделиш и да не е фактор.

# 754
  • в реалния свят
Галчудо, винаги са ми били полезни рибешките ти анализи. На 70-80% и моята риба е като твоята водно-огнена, ама без въздух. Докога ще ги търпим тези рибоци😃

# 755
  • Тра-ла-ла
Влизат под кожата на човек с класически манипулативни тактики.Точно описани в поста на Галчудо. Играят игрички на топло-студено, идват и си отиват, после се връщат бели, добри и удобно за забравили какво са натворили. Има тонове статии за тези похвати. Но те са присъщи на много хора, не само за зодия Риби

# 756
Интересно, наистина, досега беше много отдаден на семейството на мен и детето, даваше всичко за нас и изобщо не проявяваше тези си черти. Казва също, че изобщо не фантазира вече, а е здраво стъпил на земята. Асцендентът му е Козирог и той се проявявал след 40-та година. Той също вярва много на зодии и вади и други твърдения, че още отначалото е знаел, че изобщо не сме били съвместими. Аз съм Близнаци с асцендент Везни. Ужааас, най-вече заради двойнствеността и колебливостта ми. Аз отдавам всичко това не само на зодията, а и на криза на средната възраст. Навърши 43 г. тази година и се проявиха всички признаци на кризата.

# 757
  • Бургас
Галчудо, винаги са ми били полезни рибешките ти анализи. На 70-80% и моята риба е като твоята водно-огнена, ама без въздух. Докога ще ги търпим тези рибоци😃
   Ако знаех отговора...щях да ти кажа.😁 , но сигурно има причина.  Да, те ги владеят тези игрички, защото са прилагани върху тях.Все пак да се родиш Риба не е лека съдба, освен връзка с духовното има и връзка със страданието и жертвата.

# 758
  • Sofia
Аз съм Риби. Съпругът ми е Риби. Разбираме се прекрасно, почти идеално Two Hearts
Кофтито е, че засилваме и положителните, но и отрицателните си страни Bowtie
Хубавото е, че и двамата освен много Вода, имаме и много Огън в хороскопите си Flowers Hibiscus

# 759
Ненормалници, егоисти,само за себе си мислят,и че света се върти около тях. Сутрин каже едно, след малко друго,до вечерта си сменя мнението сто пъти,  Пълни мухльовци. Никакъв диалог не може да има с тях ,заравят си главата и бягат. Изплъзват се хлъзгаво. Усещали били настроението и хората, имат се за много голяма работа а всъщност са едно нищо. Провалят живота на човека до себе си без да им пука много....И никак не са умни , точно обратното. Предизвикват отвращение по късно и се чудиш защо не си избягал по рано. Те са си самодостатъчни по тяхните думи.  И не на последно място изключителни скъперници. Не си заслужава изобщо да го търсиш или да му прощаваш. Много приличат на мошеници,а тихите води каквито са те са най -дълбоки.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 22:08 от Паф

# 760
Всяка една дума от последния коментар е право в десятката

# 761
Моят пресен злополучен опит с мъж риба - докато се опитваше да ме достъпне и свали показа чудеса от находчивост и упоритост...Беше на разположение постоянно, беше забавен, даде се на сто процента - направо страшен омайник...През цялото време бях с усещането, че не мога да му се доверя, въпреки че бях силно привлечена, но той стоически понесе отдръпванията ми и даже на няколко пъти се поунижи, за да не ме изпусне...Мина известно време, станахме интимни и се започна с номерата...Въпреки, че продължи да ме търси, започна той да налага темпото, начина на общуване, темите ни на разговор...Доста скоро след началото се наложи да отпътувам за 10 дни, като през това време той някак се покри и не изпитваше никаква нужда да пишем, да се усещаме...И тъй като аз не съм от прилепчивите жени, а тъкмо напротив, това отдръпване предизвиква и у мен същото и някак спряхме с комуникацията...Лошото е, че не можах да го забравя и му писах в един момент след завръщането ми и се започна пак, като не пропусна мен да обвини, че съм се покрила...Този път обаче разговорите ни се въртяха само около сексуалните му фантазии - той просто не ме допускаше до други теми, а ме държеше само в тази зона и то до някаква силно фантазьорска степен, та чак като бълнуване някакво - просто не беше в реалността, а в една постоянна фантазия и нужда да помпам егото му в тая посока...Това не ми беше особен проблем, тъй като ми беше интересен основно като сексуален партньор, но нямаше как да не забележа огромната разлика в общуването ни с началото...Но какво стана в крайна сметка - писахме си близо две седмици и се разбрахме да се видим, и точно когато всичко беше радости и трепети в чата, фантазии, мечти, снимки с навлажнени погледи (от негова страна), та чак реших, че се влюбва, няколко дни преди деня за виждане спря да пише...Дойде денят за срещата ни и същото - никакъв го нямаше да се доразберем...Не му писах и аз...Дадох си сметка, че вече няма нищо общо с онзи мъж, когото толкова много харесах в началото, а беше останала една негова версия, която явно аз трябваше да търся, да ухажвам, да нахъсвам, за да вървят нещата...И толкоз!

# 762
Такива са.. 😀

# 763
  • По света и у нас
Ако искаш фалшив от всякъде насочи се към риби.

# 764
Забравих да кажа, че е риби, с асцендент риби...А аз близнаци, с много изявен асцендент скорпион.
В цялата работа най ме потресе огромният контраст между мъжкаря, който започна свалката и отвеяния фантазьор, който остана после...
И понеже чета темата отначало...Назад някой беше споделил за фалшиви профили, които си правят - точно такова нещо ми се случи - почти сигурна съм, че ми прати покана за приятелство от негов фалшив профил още преди да спрем комуникацията, а същевременно не е ревнив, та доста странно ми стана каква е целта на това крипи поведение Mask
И друго - две мои приятелки в момента се възстановяват след дългогодишни отношения с мъже риби и са абсолютно разпилени и развалини, та не знам що за същества са това...

Общи условия

Активация на акаунт