Направили сме планове за уикенда, които хем включват развлечение за таткото (ще ходи на концерт), хем за семейството, така че се надявам да си прекараме всички чудесно.
Ами за климатиците, моето лично мнение /необосновано с никакви доказателство/ е, че няма проблем да има климатик, където се гледа дете, според мен огромната жега е по-лоша от хлада от климатик, разбира се, когато се проветрява, и когато не духа директно срещу хората. Ма това аз си го мисля. А иначе, малкия като тръгна на ясли - на 1 годинка, беше лято и госпожите през целия ден седяха на климатици при децата, ама беше много студено в стаята, където ги гледат. Не знам дали е заради това, но той много много ми се разболяваше тогава, включително лятото.
. Всеки случай, ако ми е топло, бих си пуснала климатика /26-27 градуса, не 22/
(и моята моминска фамилия беше такава

И сега на тия жеги, обличам по един ромпър, но все има някакъв вятър и ме е страх да не я лъхне и да настине. А пък в количката имам чувството, че се спарява.....
И аз ще си взема такава мрежа, че ме е страх от комари, от разни мушички, оси и др. насекоми! 
/. Днес ходих да си сменям адресната регистрация /мъжо ме изнуди/, тъй като сме всички с различни имена и наистина е смешно какво семейство сме ,като на всичкото отгоре сме и на различни адреси. Живеем в едно прехвалено село на 10 км от Пловдив, където, естествено, хората си се познават. И отивам аз при жената в общината, и тя вика аааааа, Мимито /така се казва свекърва ми/ и друга снаха ли имат
. Щото онзи ден идва СНАХА ИМ /на брат му жена му/ и си смени адресната и аз си мислех, че нещо са се объркали, като ми казват, че е идвало момиче за това. И жената продължава - "Ама и друго ли внуче имат /аз бях с бебето/, Мимито ми каза, че имат 1 /ЕДНО/ внуче , на Ангел /брат му /бебето"
Ей, така ме хвана яд, че направооо. Казах аз на мъжа ми, че майка му НЕ ЖЕЛАЕ да си сменям адресната при тях /щото къщата е нейна и тя трябваше да подпише моето заявление, десет пъти трябваше да й казвам и тя се правеше на луда, накрая казах на мъжа ми, че ми е по-добре да си седя в Пловдив, вместо да моля някой и той й каза да се подпише/. То вярно, че сигурно я е срам жената, щото сина й се разведе, ама все пак нито е първия, нито последния. Иначе не са лоши хора, радват се на бебето, ама май й е неприятна поне на нея ситуацията, че тя е родена и израсла тук и клюките не ги ще. Ама все пак има две внучета. А че аз съм снаха тя може и да не знае, щото на никой не сме казали, че сме подписали. Моите родители разбраха, но неговите май още не.
Много ме е яд и това е. Оплаках си се
не е от форума тая невероятна схема на захранване,сърдити и обидени няма да има... ...
и търпение. Аз винаги се дразня на родителите на мъжа ми, че когато той имаше се притесняваха все едно ще го оперират, а когато аз бременна и после път с бебе на ръце си взимах всички изпити нямаше дори едно "Браво" Ама какво да се прави. Стискай зъби и помни, че за да те уважава човека до теб трябва да уважаваш хората,които са го създали дори и да ти идва да ги убиеш 

Препоръчани теми