Ритка със крачета и ръчички МАРТенче за радост на всички!-тема 5

• 28 879
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
ах, колко много почерпки е имало вчера  Laughing
честито на всички със закъснение  Embarassed
аманитка, да ти е жив и здрав рожденика, много сте готини
петмар, честита месечинка  newsm32
бишкотка, честите месечинка и на вас newsm51
редрени, страхотна красота, още много да се обичате
наскоро се заговори за  EFP - много хубави спомени се появиха в съзнанието ми, имам чувството че е минал век от тогава, толкова се промени живота ми само за 1 година, ееех, спомени  Crazy
сиренце, имаш я

# 571
Моя син има зъб, за сравнение на брат му първи зъб проби на почти 9 мес.

# 572
За мамите които ги интерисува,такива поясчета за вратлето видях във вис виталис, по 4 и не6то.  Peace

# 573
Момичета не исках да пиша,защотото смятам че мойте drama queen-преживявания са ви омръзнали. Но както обичам да казвам когато оцелея след тежките бури се чувствам истински щастлива. Така и стана - ревизията в магазина мина успешно,не спах цялата петък вечер заради малката,но пък това помогна с таткото да се разберем - изгоних го да спи на земята и след като най-накрая приспах малката на нашата спалня отидох при него,казах му че ако не иска жена му да влезе в психиатрия трябва да ми помогне и така. В събота успешно се справих със склада и след това отидохме на вилата на мъжа ми. Та сега релаксираме тук...

Г-жа Стихийно бедствие - честито ви зъбче,да гризе силно и да бъде здраво  Party. Не знам дали е мястото тук да го кажа,но понякога твойте постове без да са конкретно насочени към мен са ми помагали безкрайно много - ваксини,количка,а сега и за това да спра да очаквам че всички ще са перфектни,когато ми помагат,защото самата аз не съм. Ама в повечето ситуации лъвицата в мен надделява (зодия Лъв съм)

Аманита,честит рожденник на патерици,много хубава торта  Heart Eyes

redreny2000още 202 и да празнувате

sirenceблагодаря ти  Hug радвам се че съм оставила такова впечатление у теб

Благодаря ви
и на всички други,които ми помогнахте да погледна ситуацията от различен ъгъл.Може би понякога злоупотребявам с това че мога да споделям с вас,но тук намирам толкова различни виждания.

# 574
Гу  Crazy

marinels не е до това дали злоупотребяваш или не. Всяка от нас има проблеми , споделя. Въпроса е там, че се натоварваш с такива неща,  които в момента изобщо не касаят теб  Hug Дай го малко по - леко ..

Г-жа Стихийно бедствие
- Честито Ви  зъбче.

redreny2000 Честито и от мен на петеричка  Hug Да сте много, много щастливи!

# 575
Здравейте мами..Ние преди малко се прибрахме от разходка...не се диша.... doh doh Ненормално топло е...малката така беше изнервена,ама как няма...на слънце сигурно е 60 градуса....даже ей ся ще сложа термометъра от интерес да видя колко е на слънце.....Това ни е на нас разходката за днес,утре пак...то докато се разхлади идва време за къпане ядене и аййййде в леглото...

# 576
Г-жа Стихийно бедствие айдеее провлачихме крак!Честито ви зъбче!Леко и безболезнено!

# 577
  • София
Привет, момичета!

Някой има ли кенгуру Chico Go astral?

Днес пробвахме позицията, която е 3+ и на бебо крачетата му станаха целите червени, нещо му нарошаваше кръвообръщението това кенгуру (въпреки че една баба веднага ни направи забележка, че сме му опекли крачетата на бебето. Едва се сдържах да не се обадя, но не ми се занимаваше). Та това не е нормално. Мисля си вече дали да не проучвам и да купуваме друго. Това ни е подарък и затова не съм проучвала досега. Но ми се искаше да го ползваме за разходки в планината в дни като днешния.

За Софийската среща Ако е в южния парк, ще дойда. Иначе трябва да ангажирам мъжа ми да ме кара и става малко сложно.

# 578
  • Пловдив
redreny2000 аз имам такова кенгу и съм много доволна /е на бебето не му ха,есва да седи много в кенгу,у ама- бъгна.а ми се е клавиату,ата ужас  #Crazy/ не й се опт.итат к,ачетата и в двете по.ожения оф спи,ам да пиша че нищо е из.иза

# 579
  • София
luba_rizova на мен едното ми предположение е, че дупето ни е все още малко за това положение 3+, защото като го сложим с лице към нас, не се спира кръвопотока в крачетата. Днес за пръв път го пробвахме и в началото сякаш му беше интересно да гледка, но после като започнахме да го въртим и гласим и се изнерви и трябваше да го носим на ръце:)

# 580
Любче, пробвай да цъкнеш с мишката горе на екрана едно копченце пише НОВИНИ КАЛКУЛАТОР --- ИГРИ до игри е въпросното копче за смяна на езика. Цъкни и виж дали не е по-зобре.

# 581
Каква е тази позиция 3+ ? А в друга позиция получава ли се същия ефект? Ние имаме кенгуру, но е друга марка, не сме имали проблем, но и не съм го използвала за дълго време. Ортопеда ни каза, че когато гръбначния стълб е укрепнал (когато детето седне се счита за стабилен гръбнак) може да се ползва, за сега може, но за кратко. Но и на 6 месеца ако седне  newsm78  какви ли килограми ще трябва да се носят тогава, ние вече почти 7 кг. , а нямаме 4 месеца още.

# 582
  • София
Каква е тази позиция 3+ ?
p.atanassova това кенгуру има 2 позиции: 0+ - 0 месеца, където бебето е с лице към теб и 3+ - 3 месеца и нагоре, където бебето е с гръб към теб.

# 583
Мами, моя мъж днес е рожденик и влизам да почерпя.

# 584
Честито на всички, които имат повод за черпене!  bouquet
Ние сме вече на почивка, хотелът е много приятен, времето малко се мръщи, ама тази сутрин гледам , че слънцето пече-ще има доволен батко. Mr. GreenНе, че вчера нямаше плаж-то не може да пропусне, детето, ама валя късният следобед и ни развали плановете за вечерта. Crossing ArmsОчаквах да е по-хладно тука, ама пак си е жега. ooooh!Хайде приятен  ден на всички!Отиваме на закуска. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт