Тема Незабравима 211

• 31 177
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Изтървах  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Еда предупреди Харун да не бъде палав на партито  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ревнива, ревнива... Laughing И тя исаше да ходи с него май- да го пази! Laughing Че такъв мъж... newsm09
Не тя искаше да остане там с тях,но той каква раббота имам ааз на къната.По-скоро еда май още не може да осъзнае че не ги грози опасност вече все си се страхува

# 91
  • София
А, добър вечер и от мен мили ми Незабравимки!

Голям спринт му ударих от театъра до вкъщи, но важното е, че се класирах за епизода....

Като гледам и за танците ще се класирам  hahaha hahaha hahaha
ООООО ДА  bouquet.Ама го опни ,бат Серхо на едно рокче.....малко да се поразчупи   bouquet
Боб, и на друго мога да го опна бат Серхо...ама да не се отклоняваме от темата  : hahaha А, за да не си помислите това, което вече си мислите-да разясня, че става въпрос за тенис на масата...  hahaha
Ама ние за друго не сме и помислили  hahaha Joy hahaha

# 92

Голям спринт му ударих от театъра до вкъщи, но важното е, че се класирах за епизода....

ООООО ДА  bouquet.Ама го опни ,бат Серхо на едно рокче.....малко да се поразчупи   bouquet
Боб, и на друго мога да го опна бат Серхо...ама да не се отклоняваме от темата  : hahaha А, за да не си помислите това, което вече си мислите-да разясня, че става въпрос за тенис на масата...  hahaha
Мокси ние точно за тениса си мислехме пък ти какви искаш да ни ги внушиши  newsm62 newsm62 newsm62 txtloves

# 93
Мокси,радвам се да те " видя"на финалната отсечка Hug

# 94
Хайдее и писмо от аблатаа
А, Данито къде бе джанъм това писмо? При мен е кадрото с приглушената светлина в градината, до басейна... newsm78 newsm78 newsm78

А, Арас мята крачоли по Босфора..

# 95
  • Варна
Извинете ме, ама тия танци са като секс... Embarassed Embarassed Embarassed Бре! Crazy Crazy Crazy

# 96
  • София

зДРАВЕЙ мОКСИ

Благодаря и аз за темите Hug Hug Hug

Ако се класираш за целувките, уведоми ни.  Hug
Хайде сега и ти Стеф.....и танци и целувки не става едновремено.Само по отделно  bouquet

# 97
А, Данито къде бе джанъм това писмо? При мен е кадрото с приглушената светлина в градината, до басейна... newsm78 newsm78 newsm78

Ооо еми ти май си по назад  Grinning Grinning

# 98
Ей,тоя Керем бе значи,много желан младеж Thinking
Цветя от Мелда,тя пък как е разбрала за сватбата newsm78

# 99
  • София
Тарък как стои на пост.Да не Проверява за някоя .....бонба изненада...... #Crazy

# 100
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох.....Мелда така ми липсва Thinking и Бату.......особено .Чак ми иде да сляза и да проверя храстите около блока Thinking Crossing Arms ThinkingБез тях няма динамика ....много е хармонично .....не съм свикнала на този ритъм.......аваш-аваш hahaha Joy hahaha
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 101
  • София
Е-знаеш ли аз съм жената с най-голям шанс на света
Х-да,защто аз съм влюбеен в теб

# 102
  • Варна
Ех, тия обувки, беее... Laughing Еда не ги събува вече 10 серии! smile3555 Късметлийските й обувки са това явно! thumbsup

# 103

Ама ние за друго не сме и помислили  hahaha Joy hahaha

Ох, отдъхнах си значи... newsm03 newsm03

# 104

Вув варна по0море се хваща по-лесно Joy

Общи условия

Активация на акаунт