Тема Незабравима 211

• 31 116
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
това е един уникален форум , не бързайте да се сбогувате , чака ни серияла по Нова ТВ , пак ще го преживяваме, пак ще спорим  hahaha hahaha hahaha hahaha , не се отказвайте още

Кесарче никакво отказване  Hug продължаваме да воюваме  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10  Дано само нова го закупят newsm17 newsm17 newsm17
[/quote
Е то остана и да го оставят наполовина  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 166
  • София
Защо смениха песента от сватбения танц  newsm78 newsm78 newsm78

# 167
Много се радвам за тях обаче ми е мъчно за нас какво ще правим без този сериал. Няма повече да тръпнем в очакване на фрагмент снимки резюме серия.Не знам как ще заспя от тази красива сватба направо беше толкова хубава романтична направо ми се искаше да съм на сватбата.Сигурно и сред вас е  имало  желаещи да са на сватбата.И последно кажете ми като порасна как да си намеря такъв мъж като Харун- красив богат романтичен грижовен - С ЕДНА ДУМА МЪЖ МЕЧТА  
Да имало и от БЪлгария хора, но така и не получихме доказателсва а само приказки

# 168
Ама вие много бъзате при мен са последните реклами все още не е свършил  Joy
И при мен е същото дередже... hahaha

# 169
  • Русе
adi_h, ani06, Bai bradar, BoBoYana, bob_99, bon bon, BuBuLe4ka-Kle4ka, cvetka79, danidorina, danitoo12, ddd_7, dejavue, dimana-nova, Eda, eidin, eliadn, foksi, ioji, IR65, Isis, ivva, karpatiq, katrrinka, kesara, lizincety, magistra, Maia_68, manpla, mariqpushkarova, mariq_72, marmalon, maryes, mikora, mipsy., moxito, natalia, nezabravimka, pantovka11, pkutieva, RadY@, rezi, rosi164, rumina, samoti, saroni, silveto22, sonq2612, talis, TONETO, tsvetyik, twin4, vai1, valdes60, vesela Simple Smile, winona, диди88, Златна рибка, моli*09 (+ 7 Скрит/и) и 72 Гости преглежда(т) тази тема

# 170
Защо смениха песента от сватбения танц  newsm78 newsm78 newsm78
За да са изненадани и феновете, които са присъствали. hahaha hahaha Няма само нас да изненадат я. hahaha

# 171
Най-силната и прекрасна серия...Още не мога да осъзная,че всичко е свършило... Вчера сякаш засяках филма по Нова... За мен ''Незабравима'' ще си остане наистина незабравимо изживяване...  Cry Cry Cry

newsm10 newsm10 newsm10 Weary smile3518

# 172
  • Стара Загора
Ех, свърши филмчето ни ... много жалко! Но епизода се гледа на един дъх, красота и еротика, браво!
Не видяхме разговор между Харун и Бурак, нито целувка, но и това ще преживеем. А Бурак да не мина в отбора на добрите, много роднински го раздаваше, отврат.

Рекси, благодаря ти, мила, за всичко, което правиш за нас!   bouquet  bouquet  bouquet

# 173
Много се радвам за тях обаче ми е мъчно за нас какво ще правим без този сериал. Няма повече да тръпнем в очакване на фрагмент снимки резюме серия.Не знам как ще заспя от тази красива сватба направо беше толкова хубава романтична направо ми се искаше да съм на сватбата.Сигурно и сред вас е  имало  желаещи да са на сватбата.И последно кажете ми като порасна как да си намеря такъв мъж като Харун- красив богат романтичен грижовен - С ЕДНА ДУМА МЪЖ МЕЧТА  

Миличка като разбереш кажи и на нас нищо ,че с бат Серхо сме набори ама то за това никога не е късно . hahaha hahahaА иначе от сърце ти пожелавам да срещнеш такъв мъж и да се влюбите до полуда и да изживеете красотата на тази любов. Peace Hug

# 174
Точно тази комбинация- трудно, но не губи надежда. Laughing

# 175
Финала остана отворен за другите герой. На Керем му излезна накрая късмета, като преди за него се караха две а сега са три. Тюркян се не знае дали се е подложила на операция и дали е успешна. Ниса беше страхотна в последната серия, но защо не отидде да хване Арас за ръка та да има какво да си мечтаем по тази линия. Както и ... за Тарък и Нилюфер. Е тук имаме поле за изява и предположения.  Hug
Нашата приказка свърши - и то как  Crazy Crazy Crazy  
Целувам Ви, всички!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
До утре дружина!  Wink

# 176
Милата ми тя, отговора слънце ще ти го даде живота, може и да не е богат, но ти желая много любов и да намериш истинския, единствения и естествено незабравим

# 177
  • Варна
Аз минах през всички  фази,  ухилена като ряпа- после рев и така отново, но това ,което мога да кажа , че си заслужаваше , всяко будуване в четвъртък сутрин, всеки трепет от резюме , фрагмент, снимка, инфо , клип, гифче, еуфорията царяща във форума , запознанството ми с най- невероятните хора . Поклон

# 178
Е аз бях по-навита да ни дават по отблизо как се правят близнаци или бебета а не това последнот амам кво да се прави нема.

# 179
  • София
Такаааааааа, по традиция да обобщим:
1. Керем с неизяснени позиции към две мацки, а той си пада по трета, ама не се е ориентирал още  ooooh!
2. Мама Тюркян ще върви на лекар - пишем я излекувана;
3. Арас надявам се да е отнел доживотните претенции на Бурак към бизнеса и да се споразумяха с Харун да са съдружници...на Бурак не му остава друго, освен да носи на Арас стиковете за голф и да му гони топките по игрището;
4. Ниса да му е хвърлила око на нещастния Арас на сватбата и да го утеши;
5. Ама сватба ни дадоха.....мечта....дай Боже всекиму такава красота.... newsm44 newsm68 newsm44 newsm68..то танци, то балони, то заря...чак Бату им завидя от ...Ада...
6. По-красиви и по-щастливи младоженци не съм виждала.....
7. Ямурчето успя да ядоса баща си с тоя пич, дето прилича на ранния Харун...........това е живота;
8. Има мегдан за трети сезон- да видим Еда и Харун баба  и дядо как се дрънкат къде са им очилата и защо поредното внуче не им се обажда редовно.....Бих го гледала с кеф!

Филмът свърши,  но нашите мечти за бат Серхо и Йозка - не! Това си струва да чакаме! Praynig
...и още дълго да сме заедно в най-невероятната тема.... newsm20 за всички вас!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 00:52 от BoBoYana

Общи условия

Активация на акаунт