Тема Незабравима 211

• 31 086
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
 Weary Weary Weary Това беше! smile3518 smile3518 smile3518 Свърши се! bye lovekiss newsm49 newsm45 newsm45 newsm45 newsm09 newsm09 newsm09

# 181
Защо смениха песента от сватбения танц  newsm78 newsm78 newsm78

Тя май вървеше на танца  , в залата за танци .
newsm78
 А бе тя и целувката , която повтаряли и потретвали , изчезна , но карай   Joy, имаше пък танци , спиращи дъха  newsm09

# 182
Финала остана отворен за другите герой. На Керем му излезна накрая късмета, като преди за него се караха две а сега са три. Тюркян се не знае дали се е подложила на операция и дали е успешна. Ниса беше страхотна в последната серия, но защо не отидде да хване Арас за ръка та да има какво да си мечтаем по тази линия. Както и ... за Тарък и Нилюфер. Е тук имаме поле за изява и предположения.  Hug
Нашата приказка свърши - и то как  Crazy Crazy Crazy  
Целувам Ви, всички!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
До утре дружина!  Wink

Роси много ми хареса това последното .Искренно се надявам тази тема да не намира своя край. Praynig

# 183
  • София
Еда как скастри Харун-приятел й е,не гледай така  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 184
  • Монтана
И аз не вярвам,че свърши,но свърши по най-прекрасния начин!Беше страхотен финал,подходящ за такъв сериал-НЕЗАБРАВИМ!Приятели,да вдигнем наздравица за щастието-такова,каквото го видяхме в лицата и душите на нашите любимци!
НАЗДРАВЕ! Hug Hug Hug Hug Hug

# 185
  • Русе
Не стига, че подтичвах след вас, ами и сървъра на Бг-мама запецна и блокира! smile3515
Но филмчето премина и завърши прекрасно!!! Аз съм доволна!!!

# 186
  • Варна
Е аз бях по-навита да ни дават по отблизо как се правят близнаци или бебета а не това последнот амам кво да се прави нема.
Стефи и аз ама йок , целувки по бузите и челото , детската градина  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 187
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
AЙдеееееее...и АШКЪМА се курдиса на фотото. Mr. Green
Да споделим на финала, че на мене на сватбята ми липсваше Толгето. Thinking

# 188
Много красота и нежност...Само това мога да кажа в заключение.
Силна актьорска игра и един отворен финал ни оставиха, г-дата сценаристи.
Знае ли човек, възможно е да ни изненадат и с 3 сеезон..

# 189
Свърши приказката ни  newsm45 newsm45 newsm45

Благодаря на всички за споделените мигове на радост,щастие...мъка,сълзи с любиомите ни герои   Hug
Целият форум "Незабравима" ще си остане незабравим!Обичам ви  Hug

# 190
Аз минах през всички  фази,  ухилена като ряпа- после рев и така отново, но това ,което мога да кажа , че си заслужаваше , всяко будуване в четвъртък сутрин, всеки трепет от резюме , фрагмент, снимка, инфо , клип, гифче, еуфорията царяща във форума , запознанството ми с най- невероятните хора . Поклон
newsm10 newsm10 newsm10

# 191
  • София
Свърши веч......Незабравима
С бавни стъпки..... по килима
Ще крачиме, особено в сряда
На никого...... не ще се ляга
Завърши приказката ни красива
Магия обична неповторима
Една любов .....в две сърца
Преплели в себе си....страстта

# 192
  • Монтана
Аз минах през всички  фази,  ухилена като ряпа- после рев и така отново, но това ,което мога да кажа , че си заслужаваше , всяко будуване в четвъртък сутрин, всеки трепет от резюме , фрагмент, снимка, инфо , клип, гифче, еуфорията царяща във форума , запознанството ми с най- невероятните хора . Поклон
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 193
Венииииии..........финиш........ Tired Tired Tired newsm45 newsm45

adi_h, ani06, Bai bradar, bibisita, BoBoYana, bob_99, BuBuLe4ka-Kle4ka, cvetka79, danidorina, danitoo12, ddd_7, dejavue, didi 69, dimana-nova, dim_dim, Eda, eidin, eliadn, foksi, hurricane_, ioji, Isis, ivva, karpatiq, katrrinka, kesara, lizincety, magistra, Maia_68, manpla, mariqpushkarova, mariq_72, marmalon, maryes, moxito, natalia, nezabravimka, pantovka11, pkutieva, r0z0wka, RadY@, rezi, rosi164, rumina, samoti, saroni, sonq2612, TONETO, tsvetyik, vai1, valdes60, vesela Simple Smile, winona, диди88, Златна рибка, моli*09 (+ 8 Скрит/и) и 84 Гости преглежда(т) тази тема

# 194
Някой знае ли цените в този Paradize  мотел ли хотел ли не знам ама много ми харесва като обстановка.
Бих го посетила някой ден

Общи условия

Активация на акаунт