Тема Незабравима 211

• 31 082
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
AЙдеееееее...и АШКЪМА се курдиса на фотото. Mr. Green
Да споделим на финала, че на мене на сватбята ми липсваше Толгето. Thinking

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скицо ! Да си го мерят с Арасчо ли? hahaha

# 196
И аз не вярвам,че свърши,но свърши по най-прекрасния начин!Беше страхотен финал,подходящ за такъв сериал-НЕЗАБРАВИМ!Приятели,да вдигнем наздравица за щастието-такова,каквото го видяхме в лицата и душите на нашите любимци!
НАЗДРАВЕ! Hug Hug Hug Hug Hug

Наздраве дружина . newsm24 newsm24 newsm24 Сега остава да чакаме инфото за Серхан-Йозлем  newsm17 newsm17 newsm17

# 197
  • Монтана
Свърши веч......Незабравима
С бавни стъпки..... по килима
Ще крачиме, особено в сряда
На никого...... не ще се ляга
Завърши приказката ни красива
Магия обична неповторима
Една любов .....в две сърца
Преплели в себе си....страстта

БОБ,СТРАХОТНА СИ!БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 198
  • Варна
Магия обична неповторима

Браво скъпа , малко ще ни е терсене , няма да я има трескавата подготовка - великата сряда- за поредният снаряд на сценаристите, а аз горката как ще влизам в личното пространство на Изкушението , то за мой късмет забегна в Лондон  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 199
  • София
Изключителен финал! Нямам думи! Освен тези:

Нека от тази любов необятна
за всеки по късче да има
Вселена прекрасна и непонятна
Приказка вечна НЕЗАБРАВИМА!

Лека нощ!

# 200
  • София
Много се радвам за тях обаче ми е мъчно за нас какво ще правим без този сериал. Няма повече да тръпнем в очакване на фрагмент снимки резюме серия.Не знам как ще заспя от тази красива сватба направо беше толкова хубава романтична направо ми се искаше да съм на сватбата.Сигурно и сред вас е  имало  желаещи да са на сватбата.И последно кажете ми като порасна как да си намеря такъв мъж като Харун- красив богат романтичен грижовен - С ЕДНА ДУМА МЪЖ МЕЧТА  
Точно тази комбинация- трудно, но не губи надежда. Laughing
Пожелавам ти късмет и аз. LaughingТакъв мъж ....с толкова и такова съдържание......със сигурност трябва бая да се потърси  bouquet

# 201
Магия обична неповторима

БОБ  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves smile3501 smile3501 smile3501

# 202
  • София

Наздраве за младоженците  newsm24 newsm24 newsm24

# 203
  • Варна
Момичета , какъв е рейтинга след финала , кой ще проучи

# 204
  • Русе
adi_h, ani06, Bai bradar, bganio, bibisita, BoBoYana, bob_99, BuBuLe4ka-Kle4ka, cvetka79, danidorina, danitoo12, ddd_7, dejavue, didi 69, dimana-nova, dim_dim, Eda, eidin, eliadn, foksi, hurricane_, ina67, ioji, Isis, ivva, karpatiq, kassandra810107, kesara, lana05, lizincety, magistra, Maia_68, manpla, mariqpushkarova, mariq_72, marmalon, maryes, moxito, natalia, nezabravimka, pantovka11, pkutieva, r0z0wka, RadY@, rezi, rosi164, rumina, sonnja, sonq2612, TONETO, tsvetyik, vai1, valdes60, vesela Simple Smile, winona, диди88, Златна рибка, моli*09 (+ 8 Скрит/и) и 82 Гости преглежда(т) тази тема

Е, хайде, за последно! 148

# 205
  • София
И аз не вярвам,че свърши,но свърши по най-прекрасния начин!Беше страхотен финал,подходящ за такъв сериал-НЕЗАБРАВИМ!Приятели,да вдигнем наздравица за щастието-такова,каквото го видяхме в лицата и душите на нашите любимци!
НАЗДРАВЕ! Hug Hug Hug Hug Hug

Наздраве дружина . newsm24 newsm24 newsm24 Сега остава да чакаме инфото за Серхан-Йозлем  newsm17 newsm17 newsm17
Наздраве и от мен  Laughing Heart Eyes Laughing

# 206
  • Монтана
AЙдеееееее...и АШКЪМА се курдиса на фотото. Mr. Green
Да споделим на финала, че на мене на сватбята ми липсваше Толгето. Thinking

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скицо ! Да си го мерят с Арасчо ли? hahaha
ХЕЙ,ВЕЛИКИ СТЕ!ЩЕ МЕ УМОРИТЕ ОТ СМЯХ! smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501

# 207
СПоделете кой филм започва с Йозлем. За да го следим него след като Серхо няма да го има

# 208
За петроввден пих 1 бира, но сега за успокоение след вълнуващиа финал нещо по така, наздраве Drunk cheers Wine Glass Wine Glass smile3546  smokeuu beer2 beer3 beer

# 209
  • София
Ако животът въобще има смисъл, това е той - видяхме го тази вечер. Това осмисля всичко останало...

Общи условия

Активация на акаунт