Тема Незабравима 211

• 31 075
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Изключителен финал! Нямам думи! Освен тези:

Нека от тази любов необятна
за всеки по късче да има
Вселена прекрасна и непонятна
Приказка вечна НЕЗАБРАВИМА!

Лека нощ!
Мерси председателю , лека и спокойна

# 211
Ако животът въобще има смисъл, това е той - видяхме го тази вечер. Това осмисля всичко останало...

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 212
  • Варна
Определено липсваше поне една целувка по устните! smile3516
 Те, верно че се целуваха през цялото време с погледи, но една истинска целувка щеше да е съвсем на място newsm10- сега сладоледа ни остана без черешка, някак си! Crossing Arms

# 213

Наздраве !
  newsm24

# 214
  • Русе
Ако животът въобще има смисъл, това е той - видяхме го тази вечер. Това осмисля всичко останало...

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
И от мен!!! newsm10 newsm10 newsm10

# 215
Момичета , какъв е рейтинга след финала , кой ще проучи
Keсарче, аз съм по рейтинга слънце, утре ще сведа инфо Hug
 newsm24 newsm24 newsm24 на най-Незабравимия форум за най-страхотния филм, с най-чудесен финал и най-порекрасните актьори  love001  love001  love001

Боб, Бганьо newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 216
  • Монтана

за всеки по късче да има

Лека нощ!
И ти си невероятно страхотен!Браво!Само в този форум го можем така,нали!Лека нощ! Hug Hug Hug Hug
И още веднъж-НАЗДРАВЕ! newsm24 newsm24 coolcool txtloves txtloves txtloves

# 217
Браво на стихоплетците. Много трогателен край наистина. РАдвам се че завърши нейсе с добър край. Имам забележки относно обгрижването с часове но какво да се прави сигурно от многото танци дето Едасе въртя са станали 7 наведнъж  hahaha

# 218
  • София
Свърши веч......Незабравима
С бавни стъпки..... по килима
Ще крачиме, особено в сряда
На никого...... не ще се ляга
Завърши приказката ни красива
Магия обична неповторима
Една любов .....в две сърца
Преплели в себе си....страстта

Така си е Боби, в сряда вечер ще сме си тук по традиция... Страхотна си!  newsm51 newsm51 newsm51

# 219
Благодаря на скъпите преводачки и на всички, които направиха този форум незабравим!
Финалът на филма беше супер!
Наздраве! За здравето на нашите любимци! И за наше здраве! Много щастие на всички!!!

# 220
 Те, верно че се целуваха през цялото време с погледи, но една истинска целувка щеше да е съвсем на място newsm10- сега сладоледа ни остана без черешка, някак си! Crossing Arms
и на мен ми липсваше истинска целувка, ама нейсе

# 221
 Те, верно че се целуваха през цялото време с погледи, но една истинска целувка щеше да е съвсем на място newsm10- сега тортата ни остана без черешка, някак си! Crossing Arms

Дани то тия погледи на  бат Серхо са черешката на тортата а като гледам и на Йозлемчето погледите по нищо не му отстъпваха    Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm57 newsm57 newsm57 smile3517 smile3517 smile3517 #Silly #Silly

# 222
  • Варна
Браво на стихоплетците. Много трогателен край наистина. РАдвам се че завърши нейсе с добър край. Имам забележки относно обгрижването с часове но какво да се прави сигурно от многото танци дето Едасе въртя са станали 7 наведнъж  hahaha
Стефи  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 223

за всеки по късче да има

Лека нощ!

Благодаря! Ще вземем по едно късче от тяхната любов незабравима.Ние вече я носим в себе си.
Този филм ни облагороди! Накара ни да чувстваме отново любовта.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 224
  • София
Имам предложение към всички момичета които превеждат,да направим целия епизод с превод  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт