Тема Незабравима 211

• 31 074
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
AЙдеееееее...и АШКЪМА се курдиса на фотото. Mr. Green
Да споделим на финала, че на мене на сватбята ми липсваше Толгето. Thinking

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скицо ! Да си го мерят с Арасчо ли? hahaha
ХЕЙ,ВЕЛИКИ СТЕ!ЩЕ МЕ УМОРИТЕ ОТ СМЯХ! smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501
Толгето е пробана марка...Араско не може да му се намаже на кючека. hahaha hahaha Joy Joy Joy
На тая сваТБЯ най- отегчена ми се виде Ъшълката....ейй, голема кикимора тая...с Буракиньо са си лика прилика...що не се фанат за ръчичка и не се метнат у Босфора... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 226
  • София
Изключителен финал! Нямам думи! Освен тези:

Нека от тази любов необятна
за всеки по късче да има
Вселена прекрасна и непонятна
Приказка вечна НЕЗАБРАВИМА!

Лека нощ!
Заключението ти е просто...Председателско! След това оставам безмълвна.... smile3505

# 227
  • Русе
Боб, Бганьо, прекрасни финални рими! newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Рекси, благодаря за преводите!!! Ти си слънце! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 228
  • Монтана
Ако животът въобще има смисъл, това е той - видяхме го тази вечер. Това осмисля всичко останало...
ТОЧНО,ЯСНО И КРАТКО!ПОЗВОЛИ МИ САМО ДА ТЕ ПОДКРЕПЯ! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 229

Е .....как да се откъснем от тази красота  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 230
Определено липсваше поне една целувка по устните! smile3516
 Те, верно че се целуваха през цялото време с погледи, но една истинска целувка щеше да е съвсем на място newsm10- сега тортата ни остана без черешка, някак си! Crossing Arms

Дани то тия погледи на  бат Серхо са черешката на тортата а като гледам и на Йозлемчето погледите по нищо не му отстъпваха    Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm57 newsm57 newsm57 smile3517 smile3517 smile3517 #Silly #Silly
ААА не само с поглед не стават тез 7 деца извинете. И понеже бяха много близки на тазнците залепени та от там може ама с поглед това никъде го нема камо ли в турски сериал  hahaha hahaha hahaha

# 231
  • София
Да е наздраве на тях и на нас!  Drunk Wine Glass

# 232
Weary Weary Weary Това беше! smile3518 smile3518 smile3518 Свърши се! bye lovekiss newsm49 newsm45 newsm45 newsm45 newsm09 newsm09 newsm09

Много красива сватба,и щастлив финал-такъв,какъвто го очаквахме! Grinning Grinning Grinning
И щастието,което излъчваха Серхан и Йозлем-Харун и Еда,беше толкова истинско и неподправено-прекрасни актьори-радвам се,че ги гледах!  Laughing Laughing Laughing

Утре ще критикувам сценаристите за липсата на целувки,и други........

# 233
  • Варна
 Те, верно че се целуваха през цялото време с погледи, но една истинска целувка щеше да е съвсем на място newsm10- сега тортата ни остана без черешка, някак си! Crossing Arms

Дани то тия погледи на  бат Серхо са черешката на тортата а като гледам и на Йозлемчето погледите по нищо не му отстъпваха    Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm57 newsm57 newsm57 smile3517 smile3517 smile3517 #Silly #Silly
За мен допира , при танците , особено в лодката беше по силен от истинска целувка , уникална игра , както казва моето Изкушение . Професионално , истинско , въздействащо , нежност смесена с еротика - нямам думи.

# 234
  • Варна
Да е наздраве на тях и на нас!  Drunk Wine Glass

КРАСОТА , ИЗЯЩЕСТВО , ФИНЕС

# 235
Имам предложение към всички момичета които превеждат,да направим целия епизод с превод  Crazy Crazy Crazy

Рекси мила давай бързо учебниците да помагаме и ние .. Hug Ох... само ако знаех езика с най -голямо удоволствие но уви искренно ще се надяваме на вашата всеотдайност.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 236
  • София
Изключителен финал! Нямам думи! Освен тези:

Нека от тази любов необятна
за всеки по късче да има
Вселена прекрасна и непонятна
Приказка вечна НЕЗАБРАВИМА!

Лека нощ!
Мерси председателю , лека и спокойна
+1  Laughing
Да знаеш ,че си обичан и да можеш и ти да обичаш.Тогава се чувстваш перфектно в собствената си кожа.Всичко останало е ....материализъм.Чувствата и емоциите ........те пораждат екзотиката в нашето съществуване   bouquet Heart Eyes LaughingЛека нощ и от мен Laughing

# 237
 Те, верно че се целуваха през цялото време с погледи, но една истинска целувка щеше да е съвсем на място newsm10- сега сладоледа ни остана без черешка, някак си! Crossing Arms
и на мен ми липсваше истинска целувка, ама нейсе
Аз и на това съм доволна...Подготвиха ни един наистина незабравим финал,можеше въобще да не е така... Не можем да кажем,че бяхме лишени от целувки през втория сезон,но разбира се и повече нямаше да огкажем... smile3521 smile3521 smile3521

# 238
  • Русе
Weary Weary Weary Това беше! smile3518 smile3518 smile3518 Свърши се! bye lovekiss newsm49 newsm45 newsm45 newsm45 newsm09 newsm09 newsm09

Много красива сватба,и щастлив финал-такъв,какъвто го очаквахме! Grinning Grinning Grinning
И щастието,което излъчваха Серхан и Йозлем-Харун и Еда,беше толкова истинско и неподправено-прекрасни актьори-радвам се,че ги гледах!  Laughing Laughing Laughing

Утре ще критикувам сценаристите за липсата на целувки,и други........
Пак ли критика? newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Аз се радвах, че минахме без куршуми... newsm78 Само малко Бурак беше спаринг и го спарушиха...

# 239

Общи условия

Активация на акаунт