Тема Незабравима 211

• 31 052
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Лека и от мене. Hug
Отивам да се свържем с Толгето по тела, да го питам що не беше на сватбЯта с кармазъ кутийка в ръка. Thinking

Альоооооооо ,вас кога да ви чакаме на варненска територия , аз нали съм хаймана ,вчера научих ,че ще идвате към Варна.
По план график на 10.07, ако не се загубим некъде и не стигнем за 11.07. hahaha hahaha hahaha

Извинете, че се намесвам така Simple Smile По същото време и аз съм във Варна:) Може да пием бири... Simple SmileSimple SmileSimple Smile
супер , ще си разменим координати на лични
Кесарке браво на тебе измести срещата за финла във варна.
Стефи аз много нямам участие в това , момичетата се бяха разбрали , ти път към варна нямаш ли?

# 286
  • София
На бат Серхо косата все едно с пепел му я бяха посипали  hahaha hahaha hahaha hahaha  Наистина не е лесно със 7 деца,но той си ги пожела  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ,а като видя и кандидат зетя сложи страшния  поглед,чак Еда му вика-успокой се  Crazy Crazy

# 287
  • Варна
Трябва цял хотел да резервираш за тая финална среща да знаеш. Ако срещаш затруднения ще ти дойдем на гости Hug
нямаш грижи , на леглото , под леглото , кой където свари  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 288
  • Варна
На бат Серхо косата все едно с пепел му я бяха посипали  hahaha hahaha hahaha hahaha  Наистина не е лесно със 7 деца,но той си ги пожела  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ,а като видя и кандидат зетя сложи страшния  поглед,чак Еда му вика-успокой се  Crazy Crazy
стана зъл  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 289
ВАРНА Е СТРАХОТЕН ГРАД. Но нямам път засега натам скоро за съжаление

# 290
Лека и от мене. Hug
Отивам да се свържем с Толгето по тела, да го питам що не беше на сватбЯта с кармазъ кутийка в ръка. Thinking

Альоооооооо ,вас кога да ви чакаме на варненска територия , аз нали съм хаймана ,вчера научих ,че ще идвате към Варна.
По план график на 10.07, ако не се загубим некъде и не стигнем за 11.07. hahaha hahaha hahaha

Извинете, че се намесвам така Simple Smile По същото време и аз съм във Варна:) Може да пием бири... Simple SmileSimple SmileSimple Smile
супер , ще си разменим координати на лични

Deal Simple Smile

# 291
Еда не разбра за букета от Мелда  newsm78 Сега като се замисля май май всичко ни беше дадено във фрагмента . ThinkingТанца в залата ,гробището ,ревността на Еда ииииии.......роклята по шевовете  Hug и многото танци естествено . Peace

# 292

smile3532 smile3532 smile3532 smile3521 smile3521 smile3521

# 293
Варна си е Вана, но ние с внука  ще сме по-близо до Бургас в този период

# 294
  • Варна
Крайно време е да спра да си вдигам полите , то Изкушението забегна , слагам монашески одежди  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 295
  • Варна
момичета , който реши за 10.07 - 11.07 , да идва към Варна , да пише на лични

# 296
Летя от радост в небето,
силно тупти ми сърцето...
Овладяна съм от магия неповторима,
силна,за сърцето ми незабравима.
Заедно с героите ни мили
живяхме близо две години...
Смяхме се,ревахме с тях,
творихме,коментирахме със замах...
Ще си спомням за с усмивка на лице...
за филма...
оставил незабравима следа в моето сърце...
За приказката красива,

наречена ''Незабравима''...

Пепелче, чудесно си го казала! Браво!  bouquet

Най-вече браво на среднощната ти муза.
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 txtloves

# 297
Дами и от мен лека нощ . Hug До сутринта на закуска и на кафе  Peace

# 298
  • Варна
Аз нещо пак съм назад , каква целувка  са изрязяли , правени са много дубъли

# 299
момичета , който реши за 10.06 - 11.06 , да идва към Варна , да пише на лични