Тема Незабравима 211

• 31 055
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • Монтана
Имам предложение към всички момичета които превеждат,да направим целия епизод с превод  Crazy Crazy Crazy
ЩЕ БЪДЕ ПРЕКРАСНО!НО ВИЕ ВСИЧКИ ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ ПО НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН!И АЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ!ЧУДЕСНИ СТЕ И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НИ ПОКАЗВАТЕ КОЛКО СИЛНА И ЧИСТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ЛЮБОВТА КЪМ "НЕЗАБРАВИМА"!НЕКА БОГ ВИ ДАРИ С МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ! ЖЕЛАЯ ВИ ГО ОТ СЪРЦЕ! Hug Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501

# 241
Имам предложение към всички момичета които превеждат,да направим целия епизод с превод  Crazy Crazy Crazy
и без това толко ви обичаме за всичко което правите за нас, но ако ни  направите гледащи и разбиращи на края на тази красива приказка ще сте и най- големите ни приятели на всички от форума bowuu bowuu bowuu bowuu

# 242
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лека и от мене. Hug
Отивам да се свържем с Толгето по тела, да го питам що не беше на сватбЯта с кармазъ кутийка в ръка. Thinking

# 243
  • Варна
ЩЕ БЪДЕ ПРЕКРАСНО!НО ВИЕ ВСИЧКИ ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ ПО НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН!И АЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ!ЧУДЕСНИ СТЕ И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НИ ПОКАЗВАТЕ КОЛКО СИЛНА И ЧИСТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ЛЮБОВТА КЪМ "НЕЗАБРАВИМА"!НЕКА БОГ ВИ ДАРИ С МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ! ЖЕЛАЯ ВИ ГО ОТ СЪРЦЕ! Hug Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501
Благодаря ви момичета предварително, благодаря ви за труда , който положихте през тази година.  bouquet
Рекси ти си златна и тази вечер не ни остави в затъмнение   bouquet

# 244
  • Варна
Сбогом "Незабравима"!
Емоция неповторима...
Най-приказната картина
на любовта непобедима...
Най- красивата на света-
истинска сбъдната мечта!...

# 245
както сме я подкарали, май още тази вечер ще изпишем темата

# 246
  • Русе

">#at=15[/video]

Ето го и финалния танц! Топъл...

# 247
  • Монтана

Е .....как да се откъснем от тази красота  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Трудно,мила,много трудно!Да не кажа-почти невъзможно!Но пък ще остане в сърцата и спомените ни...За да ни топли! Hug Hug Hug

# 248
И аз имам предложение  smile3534 Сега както се казва в приказката три дни яли пили и се веселили и в събота ви пускам един фрагман от 1 серия и така с начале  newsm62 newsm62 newsm62 може да сме попропуснали някой детайл няма да е лошо да преповторим материала . newsm44 newsm44 newsm44  love001  love001  love001

# 249
  • Варна
Лека и от мене. Hug
Отивам да се свържем с Толгето по тела, да го питам що не беше на сватбЯта с кармазъ кутийка в ръка. Thinking

Альоооооооо ,вас кога да ви чакаме на варненска територия , аз нали съм хаймана ,вчера научих ,че ще идвате към Варна.

# 250
  • Русе
Лека и от мене. Hug

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Лека,Зизу!

# 251
Weary Weary Weary Това беше! smile3518 smile3518 smile3518 Свърши се! bye lovekiss newsm49 newsm45 newsm45 newsm45 newsm09 newsm09 newsm09

Много красива сватба,и щастлив финал-такъв,какъвто го очаквахме! Grinning Grinning Grinning
И щастието,което излъчваха Серхан и Йозлем-Харун и Еда,беше толкова истинско и неподправено-прекрасни актьори-радвам се,че ги гледах!  Laughing Laughing Laughing

Утре ще критикувам сценаристите за липсата на целувки,и други........
Пак ли критика? newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Аз се радвах, че минахме без куршуми... newsm78 Само малко Бурак беше спаринг и го спарушиха...

Вени,ще си ги критикувам до дупка!-Бурак мина между капките,хайде от мен да мине,но за липсата на целувки-никаква прошка! hahaha hahaha hahaha

# 252
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лека и от мене. Hug

Альоооооооо ,вас кога да ви чакаме на варненска територия , аз нали съм хаймана ,вчера научих ,че ще идвате към Варна.
По план график на 10.07, ако не се загубим некъде и не стигнем за 11.07. hahaha hahaha hahaha

# 253
Сбогом "Незабравима"!
Емоция неповторима...
Най-приказната картина
на любовта непобедима...
Най- красивата на света-
истинска сбъдната мечта!...

Дани тъжно е но е страхотно . txtloves txtloves txtloves

# 254
  • Русе
И аз имам предложение  smile3534 Сега както се казва в приказката три дни яли пили и се веселили и в събота ви пускам един фрагман от 1 серия и така с начале  newsm62 newsm62 newsm62 може да сме попропуснали някой детайл няма да е лошо да преповторим материала . newsm44 newsm44 newsm44  love001  love001  love001
smile3521
Нали ни чака матура? smile3506

Общи условия

Активация на акаунт