Тема Незабравима 211

• 30 993
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Булчинската рокля не е сменена,същата си е,майка Хаят я е оправила,а Еда сладураната каза на Харун-станах дебела жена ти си виновен,но накрая му поръча като идва да й донесе пишмание  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 346
Булчинската рокля не е сменена,същата си е,майка Хаят я е оправила,а Еда сладураната каза на Харун-станах дебела жена ти си виновен,но накрая му поръча като идва да й донесе пишмание  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Рекси,благодаря за разясненията!   bouquet Сладурани! Heart Eyes

Не смениха роклята,която се спраска.Но все пак е друга,не тази която мери в поминалия епизод,нали? newsm78

# 347
  • София

Не смениха роклята,която се спраска.Но все пак е друга,не тази която мери в поминалия епизод,нали? newsm78
Не е същата рокля като от миналия епизод,тази е по красива  Heart Eyes

# 348

и на мен ми прилича на друга,или само са добавили обръчите newsm78
Рекси   love001  love001
Димана, лека Hug

# 349
  • София
Финалните надписи -Всичко може да си купите,но любов никога !

Лека нощ  Hug,че първи петли пропяха

# 350
След последното Лека нощ от совата Слънчогледка Яваш, пригласям на първите петли с Добро утро!
От мен за всички приятели тук - превод на прекрасната последна нова песен.

UNUTULMAZ 90 - Melek - Kutsi - bg sub
НЕЗАБРАВИМА 90 - Ангел - Кутси - превод

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhee#p/u/6/YJdB2TOlS2M

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 05:47 от rosisan

# 351
Добро утро,компания Незабравима 
Желая Ви прекрасен ден!

http://www.youtube.com/watch?v=mffRTXHICjc&feature=feedu

Наистина незабравим HAPPY END на нашата магия,наречена Unutulmaz!

Роси,благодаря за превода на песента,а като клипче е супер  bouquetКолко  са красиви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Как да не им повярваш,че са професионалисти Laughing

# 352
Добро утро незабравими,слънчев ден ви желая и независимо ,че нашият филм завърши,нека още дълго да сме заедно!:)   

# 353
# 354
  • Русе

Добро утро, приятели Незабравими!
Желая ви прекрасен ден! smile3525 А сега нека денят започне с ароматно кафе.

# 355
Добро утро и усмихнат ден! Hug Hug Hug

Роси newsm51 newsm51 newsm51

# 356
и аз да се присъединя с едно кафе!
Добро утро и от мен Незабравими! Hug
Снощи нета ме предаде, но все пак изгледах, една прекрасна серия изпълнена, с много красива приказка! txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Хубав ден! Heart Eyes

# 357
  • Русе
Ама каква е тази работа - всички клипове от снощи са премахнати от потребителя?! newsm09
Пепел от рози, Дани, прекрасни финални стихчета! Hug Hug Hug lovekiss lovekiss lovekiss
Росисан, благодаря за превода на "Ангел"!Красив текст за красив момент от красив епизод!  love001 newsm51 newsm51 newsm51
Едва ли има някой, който да не е харесал последния епизод! Ако има , то той не е от нашата тема! newsm47

# 358
Да се подсилим малко,че някой са осъмнали! Laughing

# 359
  • Русе

Халдун Юнсал - единият от главните сценаристи, отнесъл толкова м...ни от мен! hahaha
Сигурно затова брадата му е побеляла. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт