Тема Незабравима 211

• 31 005
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
След красотата вчера,мен вече ми мина яда на сценаристите... hahaha

# 361
Добро утро, незабравими приятели  Hug Hug Hug
Влизам да изпия сутрешното си кафе в вашата прекрасна компания. И имам да наваксам с 10 страници, че си легнах снощи "рано".
Каквото и да кажа за епизода е малко, но определено си струваше гледането на всички глупави постъпки на повечето герой за да видим тази невероятна серия. Точно за такъв финал мечтахме и го получихме.  Party Party Party
Мен магията от серията снощи още ме държи и едва ли скоро ще ми мине.  Crazy То не бе любов, романтика и погледи. Каквото и да кажа ще е малко...
Сега ще чакам с нетърпение да изтече информация за връзката на Серхан и Йозлем, защото то бива професиализъм ама това снощи май минаваше всички граници, който поставя тази думичка.
Връщам се да ви прочета от снощи и да гледам отново серията а после пак ще съм на линия.
Едни от моментите, който ме просълзиха е когато Еда слизаше по стълбите с булченската рокла - погледа на Харун беше  Crazy; на лодката с допрените чера - имах чувството, че душите им са слети в една, невероятно силна сцена  Blush и момента в който Харун каза "Да" и се просълзи  Heart Eyes. Като цяло всяка сцена между тях беше силна и беше невероятна, но тези от пръв поглед ми подействаха невероятно силно.  Hug  Hug  Hug

# 362
Добро утро мили мои  Hug

Какъв финал,какво нещо.Колко красота и емоции  Heart Eyes
Поздравления за финалните стихове  smile3501 smile3501 smile3501
Росисан прекрасен поздрав за добро утро  newsm51 Това не е танц,а магия  Heart Eyes

# 363
  • Русе
Много ми хареса как направиха моста между 1-ви и 2-ри сезон , в спомени по време на танци. И Шенол е усетил магията от 1-ви, която ни е приковала пред екрана. Успя да ни я върне!

# 364
Добро утро, скъпи мои и незабравими.
Ето, филмът свърши, но ние пак сме на линия още от ранни зори.
Моят купон в къщи за сватбата беше на макс. Очите ми са подути от рев. Колегите ме изучават защо? Предполагаемото обгрижване не се състоя.
Но обгрижването, което получавам в този форум е неописуемо. Истинска нирвана.

Всички, които снощи бяха на линия са изпитали невероятни чувства от финала и защо ли?
Защото техният "професионализъм" ни завладя и  събра. Серхан и Йозлем бяха едно великолепие.
И ще останат такова. За радост на зрители и родители.

Да изпием по едно кафе kaffeetrmker_2 morning Coffee и да се потапяме в дебрите на тръстиката. За жалост приземяването е болезнено.

Усмихнат ден ви желая!  txtloves

# 365
Добро утро незабравима дружина . Hug Heart Eyes И аз като Роси все  още съм в транс от финала . Two Hearts Two Hearts Two HeartsДет се вика щастлива доволна абе с две думи съм на седмото небе все едно аз съм се женила дори си зададох въпроса на моята свадба дали съм се чувствала така . newsm78 Ох...... каквото и да кажа ще е малко .Останах си завинаги запленена от тази магия Серхан -Йозлем или Харун -Еда за мен е все едно . newsm03
Роси прекрасна песен .Благодаря ти за удоволствието което ни създаваш. txtloves
Да си призная честно в момента си мисля дали днес ще мога да съм работоспособна след като в мислите ми само ще е НЕЗАБРАВИМА . newsm45 newsm44 Оф.... трудна работа . ooooh! Но на всички вас ви желая един лек и спокоен ден приятели . Hug
Вени ,Ирка ,Елия благодаря ви за кафенцето .Днес ще е необходимо в повече дози.  love001  love001  love001

# 366
  • София
Здравейте! Филмът свърши, а ние пак сме тук! Направо сме неизтребими. Поздравявам ви с едно стихче и ви желая лек следсватбен ден.

Седем

Няма лъжа и измама
Седем дечица са тук
На снимка с тати и мама
На всичкото лошо напук

А, и нещо относно трите дубъла на целувката. Е, не три ами 33 е трябвало да направят, понеже как да целуваш по челото, като ти иде да е по УНГ. Суперпрофесионализъм си трябва тука, ама и той явно не стига, та затова не се е получило от първия път.

И още нещо относно Йозлем-Серхан. Че между тях има нещо, има, ама въпросът е в каква форма е и защо не избухва като свръхнова след края на сериала. Не става дума за външни причини вече, а по-скоро за вътрешни задръжки може би. И също, че любовта не търпи да я насочваш, да й подсказваш, камо ли да й диктуваш и т.н. Това, че от двамата се очаква да се обичат, не им ли прави лоша услуга?

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 09:29 от bganio

# 367
Здравейте! Филмът свърши, а ние пак сме тук! Направо сме неизтребими. Поздравявам ви с едно стихче и ви желая лек следсватбен ден.

Седем

Няма лъжа и измама
Седем дечица са тук
На снимка с тати и мама
На всичкото лошо напук

А, и нещо относно трите дубъла на целувката. Е, не три ами 33 е трябвало да направят, понеже как да целуваш по челото, като ти иде да е по УНГ. Суперпрофесионализъм си трябва тука, ама и той явно не стига, та затова не се е получило от първия път.

И още нещо относно Йозлем-Серхан. Че между тях има нещо, има, ама въпросът е в каква форма е и защо не избухва като свръхнова след края на сериала. Не става дума за външни причини вече, а по-скоро за вътрешни задръжки може би. И също, че любовта не търпи да я насочваш, да й подсказваш, камо ли да й диктуваш и т.н. Това, че от двамата се очаква да се обичат, не им ли прави лоша шега?

БГаньо, "Седем" е супер!   bouquet smile3501 newsm51

Да, те наистина имат задръжки. Не може, след като си в центъра и пред погледа на всички от екипа и осветен от прожектори. Мислила съм върху това, че нашите очаквания за роман между
тях ще ги насочат в различни посоки. Разликата в годините не е малка. А и са много различни.
Любовта е спонтанно чувство. Ако са я задържали не биха могли да я изживеят наяве. Получават се много наслагвания от странични отношения. Ще видим. Аз тайничко се надявам, че след сериала ще има осъзнаване и от двете страни. Ще започнат да си липсват и тогава............а, дано!
 hug  loveuuu kiss

# 368
Тази вечер съм спала има-няма два часа и то с триста зора...През това време да ви кажа какво сънувах...Всички от темата сме на почивка в Ава... Ава,Ава,ама не изглеждаше в съня ми точно като там,по скоро беше като някакво село.. И сме тръгнали заедно на разходка да разглеждаме...Качваме се по един баир и изведнъж виждаме Серхан и Йозлем се облегнали на една кола и така хубаво се целуват...Като ги видяхме се скрихме в едни храсти...И там се хилим,прегръщаме се... Голяма радост беше... И после не помня какво стана...  hahaha

# 369
  • София
Добро утро  Hug
Любов-магия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 370
Тази вечер съм спала има-няма два часа и то с триста зора...През това време да ви кажа какво сънувах...Всички от темата сме на почивка в Ава... Ава,Ава,ама не изглеждаше в съня ми точно като там,по скоро беше като някакво село.. И сме тръгнали заедно на разходка да разглеждаме...Качваме се по един баир и изведнъж виждаме Серхан и Йозлем се облегнали на една кола и така хубаво се целуват...Като ги видяхме се скрихме в едни храсти...И там се хилим,прегръщаме се... Голяма радост беше... И после не помня какво стана...  hahaha

Пепелче, чудесен сън!  smile3501 newsm10 txtloves

Мале, много сме се "филмирали". Сядай мила и започвай да пишеш нов сценарий по спомени от сънища.   typeuusmile3524 smile3523  

txtloves txtloves  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 371
  • Русе
Не, определено моята сватба не е била така вълнуваща, макар,че доста вълнения изживях тогава! hahaha Не забравям, че тук ни показват идеалната, романтична  и красива представа за една сватба. Няма да ни занимават с "Къде са ми чорапите" и "Стискат ми обувките", нали? Grinning
Бганьо,чудесен куплет "Седем"! smile3501 newsm10 newsm10 
Пепел от рози, дай Боже, сънят ти да е пророчески! Хем да сме там, хем да ги видим да се целуват! smile3508
Рекси, красиви снимки, които дълго още ще ни държат в плен!  love001Подпис нов, а?  Party

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 14:21 от winona

# 372
Момичета чак сега успях да прочета   smile3529 пропуснатото преди началото на серията иначе снощи рискувах да не гледам серията защото толкова много красота блика от темата ни и не бива изобщо да се подминава . Peace
Поздравления за Дани  ,Кесара ,Бганьо ,Бобо ,Боб както винаги оригинални и незабравими стихове. smile3501 smile3501 smile3501 newsm20

Розичке незабравим клип. lovekiss lovekiss lovekiss newsm74

Ади по всичко личи ,че синчето ти ще наследи твоят талант.Да ти е жив и здрав и много да ви радва .Благодаря ви за приказката която ни поднасяте . newsm51 newsm51 newsm51

Може да сме омагьосани от Серхан-Йозлем но и нашият форум и всички участници в него е НЕЗАБРАВИМА МАГИЯ  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 373
Не, определено моята сватба не е била така вълнуваща, макар,че доста вълнения изживях тогава! hahaha Не забравям, че тук ни показват идеалната, романтична  и красива представа за една сватба. Няма да ни занимават с "Къде са ми чорапите" и "Стискат ми обувките", нали? Grinning
Бганьо,чудесен куплет "Седем"! smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 Не казвай, че действа заразно! Или... newsm78
Пепел от рози, дай Боже, сънят ти да е пророчески! Хем да сме там, хем да ги видим да се целуват! smile3508
Рекси, красиви снимки, които дълго още ще ни държат в плен!  love001Подпис нов, а?  Party

+1  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 374
  • Стара Загора

Пепелка, дано сънят ти се сбъдне поне в тази част, в която Серхан и Йозлем се целуват, а ние може и да не ги гледаме, достатъчно е да прочетем вестниците и пак ще бъдем щастливи като снощи.
Дай боже всекиму такава любов и такава сватба. Сбъдна се мечтата на Еда за голяма сватба и тя в булчинска рокля, а имаше моменти, в които тя се беше отказала от всичко това.

Роси, благодаря ти за прекрасното клипче и за превода на песента.
Рекси, още веднъж ти благодаря за преводите и разясненията.
Бай Ганьо, чудесен стих, поздравления.
А ние отново сме тук за поредната си доза наркотик от форума  НЕЗАБРАВИМ! Прекрасен ден на всички съфорумци!

Общи условия

Активация на акаунт