Тема Незабравима 211

• 31 057
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Още едно клипче от мен... Embarassed Embarassed Embarassed

http://www.youtube.com/watch?v=yTFRgnL1-pg

# 601
Здравейте отново от мен

Исках да попитам Рекси и преводачките за думата "артък". По мои усмотрения и интуиция ми се струва че в повечето случаи си го превеждам като - вече. Това така ли е или аз се бъркам?

# 602
Рекси .....  love001  love001  love001

Момичета спокойна нощ и приятен уикенд . Hug Днес много тръстика много нещо  ooooh! Утре ще ви догонвам . Hug

Малко ми е странно все още . Thinking Днес е петък преди с нетърпение чаках фрагмента а сега йок. Tired Tired Tired Трябва да се свиква свърши вече хубавата приказка . Tired А и Нова не правят никакви подсказки за продължението на филма така ,че ще минаваме на вълна стари кадри нооо..........незабравими . Hug

# 603

Розичке днес си във вихъра си .  love001Прекрасно е а  и тази песничка . Two Hearts Two Hearts Two HeartsМного точно пресъздава чувствата на нашите любимци.  txtloves txtloves txtloves

smile3501 newsm51 smile3501 newsm51 smile3501 newsm51  love001

# 604
  • София
Здравейте отново от мен

Исках да попитам Рекси и преводачките за думата "артък". По мои усмотрения и интуиция ми се струва че в повечето случаи си го превеждам като - вече. Това така ли е или аз се бъркам?
newsm10 newsm10 newsm10 Да в зависимост от изречението се превежда като вече,сега

# 605
Добър вечер на компанията Незабравима! Hug
Щастливият финал е отприщил страхотна вълна от произведения-останах безмълвна от това,което прочетох,и видях!
Рекси,благодаря за преводите,и снимките към тях!
Сега,като няма фрагмани и резюмета,остава да очакваме някакви новини за Серхан и Йозлем-заедно,или поотделно-все има какво да ни "човърка".
А,както писа Рекси,никой не може да ни наложи какво да си мечтаем! txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves
Пожелавам ви весел уикенд,компания! Hug

# 606
Здравейте отново от мен

artık - същ. име - излишък, остатък, отпадък
artık - прил. име - повече, в повече, останал, оставащ, излишен. Artık yıl - високосна година
artık - наречие -  вече, повече, най-после, най-сетне

# 607
  • София

E-утре се омъжвам, татенце. Знаеш ли,всичко е заради Ямур.Така различно дете е,енергията й не може да не ни достигне.Ако можеше и ти да си до нас,ако можеше да изживеем този ден заедно.Знаеш ли как искам,като дойдеш в къщи на сватбата да мога да целуна ръката ти.Да те прегърна,да се помолим,сядайки на сватбената маса да бъда лице в лице с теб.Много бих искала да видя в очите ти сълзите от щастие.След всяко бедствие са щастливите дни,години.Какво би било да ги изживеем заедно?Но не може.Ти винаги казваше ”Човек незнае какво ще му донесе живота”,колко прав си бил.
Виж,щастието и тъгата заедно живее в нас.Много ми липсваш,тате,много.Без теб е толкова трудно...Добре,няма да плача вече.Ти би искал  да ме виждаш щастлива винаги.
Занапред ще бъда щастлива,татенце,за това бъди спокоен!...Имам още една хубава новина за теб.Ще имаш двама внука ,тате.Когато се родят ще ти ги доведа.Ще порастнат,слушайки колко добър баща беше.Дядо им Джемил винаги ще бъде в живота им.Пожелай ми късмет,татенце.Много те обичам!Сбогом!

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 23:33 от Слънчогледка Яваш

# 608

Розичке днес си във вихъра си .  love001Прекрасно е а  и тази песничка . Two Hearts Two Hearts Two HeartsМного точно пресъздава чувствата на нашите любимци.  txtloves txtloves txtloves

smile3501 newsm51 smile3501 newsm51 smile3501 newsm51  love001
+1
Пепелче,днес си като вълшебница.  bouquet

# 609
Лека нощ! Hug Hug Hug

# 610
  • София
Лека нощ  Hug

# 611
Благодаря ви дами че ме светнахте по въпроса

# 612
Поздрав от мен с един клип, посветен на традициите. Wink
http://www.youtube.com/user/catgigi52#p/c/A6182CA5BD786E07/11/vqzLHux0mOM
Благодаря на Ивва-Леман и Рекси за чудесните неща, които споделят в темата. Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet
Извинявам се за промените в превода, надявам се, че не ощетяват смисъла на песента. Wink

# 613
Добро утро мила компания  Hug
Хайде заедно на закуска  Party

Филмът свърши,но еуфорията тук не.Страхотни стихчета,красиви клипчета  newsm51 newsm51 newsm51

Рекси,Леман,Ивва благодаря ви за преводите!

# 614
  • Русе

Добро утро, незабравими приятели! smile3525
Хубава събота на всички с прекрасно настроение!

Колко е хубаво на сутринта да се разсънваш с приятни неща !
Пепел от рози, чудесен клип! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Росисан, благодаря за разясненията на думата "артък"!  love001  love001  love001 Съществително, прилагателно и наречие - Божеееееееее, този език не напразно ме зори! smile3555
Рекси, благодаря ти за преводите! lovekiss lovekiss lovekiss
Златна рибке, и на теб благодаря за хубавия клип с превод за традициите! newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт