Британците, британците! - Оплюв безкрай, на шир и длъж - тема 23

• 22 102
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Мириел, Вени, принципно филмът е много готин, вече не знам дали си падате по подобен тип истории - морски разни.

# 241
  • срещу двата комина :)))
тиху  Whistling ше се разберем и с тебе  Joy

# 242
  • гр.София-Красна поляна
Зисо, ай и аз да дода  Flutter миг-миг
Не м-о-ж-е!!! Mr. Green

# 243
 newsm45 отивам да легам тогаз и ше си го сънувам колкото си ща  smile3534

# 244
  • в сърцето на един мъж...
Мирел, аз преди години го гледах и си спомням, че ми беше толкова дълъг и муден, че въпреки огромната ми любов към Ръсел Кроу, направо заспах по средата Embarassed

БТВ, не знам плют ли е или не, ма понеже е австралиец, плюя на Ръселчо Heart Eyes

# 245
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ама че се и карате, за нещо, дето го нямате hahaha

Продължавайте, милото тъкмо свърши със самобичуването НА ГОЛО ( Mr. Green Mr. Green Mr. Green) и сега ме чака (ОЩЕ ПО-ГОЛО Heart Eyes) на сламеника Joy

# 246
  • Разпиляна във въображението
Хм, ще помисля значи. Wink

# 247
Мммм, и аз го гледах до преди малко Господар и командир за 53ти път. Много го харесвам този филм и не го пропускам никога. Джой, я ги строй тия в две редици, къде налитат на Пол!

# 248
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да налитат бе, аз сега съм заета, Поли ми прави масажче на мазолчетата Heart Eyes Mr. Green

# 249
Спите ли, прекрасно племе? Тука мноу убаво,бе! Зад всеки ъгъл-някой колеж, в който да ти остане душата ири къщичка с дворче. То не беше ``Oh my God``, не бе чудо, два часа тука и станах много набожна  hahaha И е топличко Shocked Ходих си по късо ръкавче днес в един момент Simple Smile От утре почва голямото снимане, ще качвам, когато мога. Джой, прибери си го тоз Пол, че ми е наблизо в момента...

# 250
  • София
Вал, душичке! Радвам се, че си прекарваш хубаво (то как иначе).
Тюх, аз бях готова да се примиря със студеното време като се утешавах, че и в добрата стара е така, а ти разби всичките ми надежди на пух и прах.

Почнах Борджиите, засега изглежда добре, жалко, че е толкова кратко. Дали ще има втори сезон?

П.П. Има ситуации, които ме карат да се чудя дали не съм болна от шизофрения и си въобразявам всичко, или може би целият ми живот е една постановка, като в Шоуто на Труман. Sick Rolling Eyes

# 251
  • Ænima/Albuquerque
Изродиии! hahaha

# 252
Брю.

П.П. Има ситуации, които ме карат да се чудя дали не съм болна от шизофрения и си въобразявам всичко, или може би целият ми живот е една постановка, като в Шоуто на Труман. Sick Rolling Eyes

Хм, интересно, защо? Струват ти се нереални?  Simple Smile А втори сезон мисля, че ще има, ли поне така изглеждаше на финала...

ПП Щурми, все още стават чудеса, Ръсел го няма в списъка. Напомни ми го в края на темата, да не отече.

# 253
морнин...
Вал, как ти завижда-а-а-а-ам Joy снимай колкото може повече и да показваш  Blush

# 254
Добрутро!

Вал, завид, завид и чакаме фотки.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт