Британците, британците! - Оплюв безкрай, на шир и длъж - тема 23

• 21 014
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • в сърцето на един мъж...
Ми не знам, аз се разсейвам по мъже с други знамена от Ф1 Mr. Green

# 676
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пусни някой спам да видим Wink

# 677
Нико Розберг, малко е в твоята категория, но млада немска надежда

Михаел Шумахер, хот, скромен, невероятен талант, и пълен с изненади Mr. Green

Люис Хамилтън - тук сме по темата със спама Mr. Green

Марк Уебър - австралиец Mr. Green

Бреее, трудно било да им намеря секси снимки на тия момъци Joy

# 678
Марк и Нико и аз ги харесвам, но другите двама са ми във вечната листа на най-омразни спортисти Rolling Eyes. Като бях малка, подкрепях Деймън Хил и Алези, после и Алонсо. Но единственият наистина секси пилот за мен е Дженсън Blush

# 679
  • София
Мон-то-я! Мон-то-я! Знам, че вече не е във Ф1 ама с БМВ-то в комплекто го взимах отма!

# 680
Хах, как го забравих, латино хотито Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 681
  • София
Да не си го приближила! Дръжте си Шумахер-овците и хич не ми го приближавайте. Може да е нисичък и тъмничък, ама кара феноменално БМВ!

# 682
Люис Хамилтън и аз не съм му много фен, но е секси, не може да се отрече. А Шумахер просто е феноменален състезател Peace Аз съм впечатлена много от самия него като личност. А и е човек с невероятно чувство за хумор.

# 683
  • София
Шумахер е пич сигурно, ама... как да кажа... не влиза в категорията "навяващ палави мисли вечер"

# 684
Да не си го приближила! Дръжте си Шумахер-овците и хич не ми го приближавайте. Може да е нисичък и тъмничък, ама кара феноменално БМВ!
Няма бе, аз съм залепена като ваденка към Дженсън Mr. Green

Гея, Шумахер ми утрепа интереса към Ф1, нямаше никаква интрига, докато се състезаваше. Иначе и аз съм впечатлена от интервютата, които съм му гледала, изключително интелигентен изглежда.

# 685
Ми Ване, не навява, щото не си го виждала по секси облекло Mr. Green Признавам си чистосърдечно, че тоя човек е безумно готин в смокинг Heart Eyes
Джой, утрепва интереса, щото все той печели Joy Невероятен е, занимава се с благотворителност, не парадира с това, учи малки деца да се състезават, изключително верен на жена си и много отдаден на различни каузи и това е съпроводено със страхотен интелект. Повярвай, преди да отида да живея в Германия и да го чуя и видя какво прави, и аз не го харесвах особено Embarassed

# 686
Да бе, аз затова си казвам, не ми харесва като състезател, прекалено доминиращ беше, като личност не го обсъждам,  няма с какво да ме подразни. Обаче Хамилтън ми е мижитурка, с цялото си поведение в Макларън ми опротивя безкрайно, глезльо безотговорен Tired.

# 687
А защо заплюваме само актьори? Нали и други британци има? Laughing Thinking

П.П. Ааа, защото темата е в "Кино и телевизия"... Joy

# 688
В "Кино и телевизия" има и тема за Ф1 Flutter Flutter Flutter
Дженсън е мой, като се сдобие с филмография Twisted Evil

# 689
 hahaha hahaha hahaha

А защо заплюваме само актьори? Нали и други британци има? Laughing Thinking

П.П. Ааа, защото темата е в "Кино и телевизия"... Joy

Душица златна!

А добрютру! Щях да ръмжа, че спамите, ма се сетих, че бай ви Бърни Екълстоун е нашенец, тъй че няма кво. Аз само ше кажа, че тва е е един от по-тъпите спортове за менм а Шуми като спря да се състезава, трябваше да си остане спрял, така изпорти впечатлението.

Общи условия

Активация на акаунт