Британците, британците! - Оплюв безкрай, на шир и длъж - тема 23

• 21 071
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • КиТ
Ох отпуснала съм вчерашното изригване поради кодлудост Crazy hahaha hahaha hahaha

Я, Плами, чак сега видях, че си новоиздокарана, много си гот с тази Нинка Heart Eyes

Мммм тенкс,много съм прекрасна нали,малко Стефко да си почини,та решех да сложа Нинка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вал фукай се по-често и чакаме скоро снимков материал  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз в момента завиждам на Мирел,че е на морския плаж  Rolling Eyes искам и аз,ма сигурно,чак септември  Tired

# 661
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Последна песничка, бритска този път

# 662
На мен нещо не ми тръгва... Thinking

# 663
Туй щот го пускам аз, от страната на свободата Joy. Beth Gibbons- Resolve е песента, страхотна е Heart Eyes

# 664
Джо, има тема за Връзките, но уви, архивирана е вече  Confused

# 665
  • в сърцето на един мъж...
Злате, колко е голям? Ако е по-малко от 1 гб, може ли да ми го качиш в транзита, да си го дръпна Praynig

# 666
  Мерси, Слънчо Hug.  То се и очаква да е архивирана, бая старичък си е сериала. Ще ме извиняват другарките тогава( Hug), ама от време на време ще оспамвам с някой въпрос към вас двечките със Сарки и всяка, гледала хубостниците Flutter

# 667
Принц Хари излиза с бившата на Дженсън Бътън http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2013426/Prince-Harr … enson-Button.html. Мацката е гот, ама как е заменила неустоим чаровник като Дженсънчо с тоз рижко, не вдявам newsm78. Пускам и отделна снимка на двамата влюбени, че телцето Дженсъново заслужава отбелязване Heart Eyes

# 668
Еми единия е принц и няма никакви шансове или да остане без работа, или да се гръмне на някой завой. Определено е по-неустоим Grinning

# 669
  • София
Джо-то пак разваляш вечерната дисциплина!
Искаш да предизвикаш групово ох-кане по пилотите на Ф1... Ама заслужават си го де! Прекрасни са!

# 670
Гея, малък е, става за качване в Транзита, но сега ще лягам. Утре ще го кача, обаче няма буквички за него.

# 671
Нищо, и без букви ще го изгледам Mr. Green На мен не ми е спешно, така че мога да те почакам Hug Благодаря! Heart Eyes

# 672
Мдааа, красавци, а Дженсънчо като британец естествено е най-прекрасен Heart Eyes

Имам някаква слабост към мъже с лунички и неустоими усмивки Blush. Бягам да повтарям "британ, британ" Mr. Green

Гея, аз не съм меркантилна, Хари го не ща Sunglasses

# 673
Ми Джо, ти не си, ама другите не са кат теб Mr. Green

# 674
Абе и пилотче от Ф1, световен шампион при това, си е добра цел за всяка себеуважаваща се меркантилница hahaha А в комплект щом върви и тоз теракот, идеално Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт