Британците, британците! - Оплюв безкрай, на шир и длъж - тема 23

• 21 177
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
  • КиТ
Джой,Джой по-полека с тия снимки на Бътанчо Crazy Whistling Whistling Whistling,ша та надушат от съседната тема Whistling Whistling Whistling Даже викам да не съм объркала темата Mr. Green

Принц Хари излиза с бившата на Дженсън Бътън http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2013426/Prince-Harr … enson-Button.html. Мацката е гот, ама как е заменила неустоим чаровник като Дженсънчо с тоз рижко, не вдявам newsm78. Пускам и отделна снимка на двамата влюбени, че телцето Дженсъново заслужава отбелязване Heart Eyes

И това е новост за мен,копнах линка,да се радват фенките,че тоя японски модел,също като парцала е доста недолюбвана  Whistling Whistling Whistling

,да сложа и аз едни хубав спам,всичко му е таман,само най-големия недостатък е,че е хиспанче Rolling Eyes,ако почне да кара кат хората,ша почна да викам за него,за сега само са визуални такива  Whistling Whistling Whistling

# 706
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Joy, вЕрвате ли ми, пясък нещЪ да видя до края на живота си  Joy
Джо, ади идвай, по навреме, докат не съм се отказала сювсем от тоз летен мазохизъм  Mr. Green
Ида, ида   car003, ще си спретнем брит-палатка newsm41  Grinning

Плами, няма за какво да се радват, тази русокоската я е зарязал баш зарад Джесика (която на мен между другото ми харесва Wink)

# 707
Искам си Джеситуууууу newsm45 newsm45

Джой, ти поне не искаш ли да ми го върнеш? Confused

# 708
Склонна съм да деля Hug Един вече ти върнах безвъзмездно, изчерпа ми се безкористността Wink

# 709
  • Ænima/Albuquerque
Склонна съм да деля Hug Един вече ти върнах безвъзмездно, изчерпа ми се безкористността Wink

Ти го делиш с мене, да го разчекнем ли, к'во?

# 710
Не мо'а да разбера за к'во ви е моя Джеси? Сигурно стои прашасал в ъгъла, докато му дойде реда... Имате по 45485787 мъжища, а аз едвам намерих 3... и взехте, че ми ги окрадохте. Cry
Шъ сЪ разревЪ, честно!

# 711
Е, ще делим на три, както с прословутия Руфъс Сюъл, виче не сме го разчекнали Crazy

Стига рева, Бебе, делба не те ли устройва Wink?

# 712
Е, ще делим на три, както с прословутия Руфъс Сюъл, виче не сме го разчекнали Crazy

Ми да, много си е добре, мен ако питаш.  Mr. Green

# 713
Амм, устройва-неустройва... Като нямам друг избор... Ама все някога ще ми го върнете ли? Confused

Пък и Сарказма май не иска да дели... Cry

# 714
Ами не мога да ти помогна, бягай да готвиш чушки за нея поне hahaha

# 715
Ама аз не обичам чушкиии, не може ли нЕкоя мръФка? Flutter  cook

# 716
Е па може, ама аз свинско и телешко недолюбвам, пиле или пуйка за мен  chef

# 717
  • София
Хммм... ресторант ли ш` отваряме?   chef