Мътнина в стъкловидното тяло на окото

• 177 800
  • 244
  •   1
Отговори
# 240
Може ли на ЛС да ми напишете такива полезни добавки?
Прегледът ми го отложиха за другата седмица:-(

1 Corvitec
2 VitroCap
тези са много ефективни и постепенното подобрение се усеща мигновенно.има клиничния проучвания
разбира се добавям и други утвърдени добавки за усилване на ефекта.
после ще ги добавя

# 241
Може ли на ЛС да ми напишете такива полезни добавки?
Прегледът ми го отложиха за другата седмица:-(

Ето и от мен една, която аз вземам. По принцип е указано всеки ден по 1 таблетка, но аз вземам през ден (понякога и забравям:blush:). Много добър състав.

https://apteka.framar.bg/30105482/%D0%BE%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%B1 … 83%D0%BB%D0%B8-30

# 242
1 BioAstin астаксантин 2 Lutein with Lutemax 3 NAC-AEL 4 бромелаин 5 Таурин 6  Eyebright Extract 7 Магнезий 8 Омега 3.като марка почти всички взимам Doctor's Best.На Ихерб също е най-търсена марка.Добавям и антиейдж .Те са много полезни за целия организъм.подобряват енергията на клетките включително в ретината и стъкловидното тяло.Взимам PQQ + Убинхол + NAD+ + Ресвератрол + ALA= Стабилизирана R-липоева киселина
 +Spermidine + Fisetin .разбира се от доказани качествени марки.Can-c от капките

# 243
1 BioAstin астаксантин 2 Lutein with Lutemax 3 NAC-AEL 4 бромелаин 5 Таурин 6  Eyebright Extract 7 Магнезий 8 Омега 3.като марка почти всички взимам Doctor's Best.На Ихерб също е най-търсена марка.Добавям и антиейдж .Те са много полезни за целия организъм.подобряват енергията на клетките включително в ретината и стъкловидното тяло.Взимам PQQ + Убинхол + NAD+ + Ресвератрол + ALA= Стабилизирана R-липоева киселина
 +Spermidine + Fisetin .разбира се от доказани качествени марки.Can-c от капките

На мен лично,някои от изброените не ми понасят ,но ще пробвам от другите. Много благодаря за полезната информация! 🍀

# 244
Когато ви се появят, какво правите?
Има ли нещо, което помага да преминат по-бързо?
Ами ако шофирам..?

Общи условия

Активация на акаунт