Мътнина в стъкловидното тяло на окото

• 189 718
  • 262
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Здравейте! Вчера синът ми сподели за такъв проблем с дясното око. Днес направихме оглед по Голдман и лекарят каза, че няма проблеми, просто било от късогледството ( с -4,25 и астигматизъм). Притеснява ме, че е едва на 15 г., а като чета в темата оставам с впечатление за появяване в по-късна възраст.

# 256
вероятно е така но според мен трябва да се действа ина4е ще става по зле.с този диоптър си трябват и добавки за подръжка.така и окото ще стане по здраво и защитено от нормалното здраво
https://www.youtube.com/watch?v=MayUooNnv2g
Това видео е на тема „Как да се отървем от плаващите мътнини“, но в 1:05 той заявява, че и той има плаващи мътнини. Напускам киното, хаха.=на интересен коментар попаднах
това което забелязвам особенно напоследък е 4е всякакви доктори дават за ле4ение Vitrocap.това е по старите добавки и ве4е отзивите от пациентите достигат до лекарите.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 23:41 от ANDI7

# 257
вероятно е така но според мен трябва да се действа ина4е ще става по зле.с този диоптър си трябват и добавки за подръжка.така и окото ще стане по здраво и защитено от нормалното здраво
https://www.youtube.com/watch?v=MayUooNnv2g
Това видео е на тема „Как да се отървем от плаващите мътнини“, но в 1:05 той заявява, че и той има плаващи мътнини. Напускам киното, хаха.=на интересен коментар попаднах
това което забелязвам особенно напоследък е 4е всякакви доктори дават за ле4ение Vitrocap.това е по старите добавки и ве4е отзивите от пациентите достигат до лекарите.
  Какви добавки за поддръжка имат ефект знаете ли? Те са толкова много, че човек да се чуди какво да вземе. И нон стоп ли се пият знаете ли?

# 258
Две добавки има с нау4ни доказателства за  ефект.VitroCap N е насочен единствено и изключително към стъкловидното тяло и борбата с мътнините.Блокира слепването на колагена-гликация.
Corvitec -освен борба с мътнините осигурява и цялостна грижа за зрението благодарение на богатия и патентован състав.След из4истването на мътнините добавките може да се взимат в на4алото на лятото за 2-3 месеца=тогава е силно слънцето.и зимата 1-2 месеца.Ресвератрол е много важен.заедно с NMN.както и Физетин

# 259
Две добавки има с нау4ни доказателства за  ефект.VitroCap N е насочен единствено и изключително към стъкловидното тяло и борбата с мътнините.Блокира слепването на колагена-гликация.
Corvitec -освен борба с мътнините осигурява и цялостна грижа за зрението благодарение на богатия и патентован състав.След из4истването на мътнините добавките може да се взимат в на4алото на лятото за 2-3 месеца=тогава е силно слънцето.и зимата 1-2 месеца.Ресвератрол е много важен.заедно с NMN.както и Физетин

Ще видя у нас кои добавки ги имат тези съставки. Мътнините едва ли ще разтворя, но за поддръжка да взимам нещо. В Италия намерих това, което препоръчвате за мътнини, но беше 26€ и са 30 сашета. Взех една кутия и ще я изпия, но у нас го няма и това ще е -1 месец. А и да видя дали ми понася, че към серапептазата, примерно имам непоносимост. Ще потърся нещо което мога да взимам нон стоп. Спомням си, че моята баба преди години пиеше Околут и го редуеюваше с нещо с черна боровинка. Не знам и дали й помагаше, имаше си перде, но пиеше. Ще видя какво има сега. Ресвератрола по спомен също не ми е ок, но то зависи и от количеството и другите съставки. Във всяка фирма мисля, че са различни. Ще потърся нещо. Благодаря Ви! 🍀

# 260
Шанса да се из4истят е много голям.по скоро е въпрос е на време.Аз взимах по 3 сашета първите 3 месеца.а за вторите минах на 2.взимам от тези тъй като ги пращат със Спиди=https://www.farmaciasdirect.eu/products/visufarma-visufly-30-sachets
И трите добавки са специализирани с уникални съставки.имаше една българска която се рекламираше за мътнини =Vitreo Care (Витрео Кеър) - за очите и зрението Cantareus, 30 таблетки
ефект нула.на отзивите също.като цените на добавки в бг аптеките са в пъти по скъпи от Iherb.

# 261
Шанса да се из4истят е много голям.по скоро е въпрос е на време.Аз взимах по 3 сашета първите 3 месеца.а за вторите минах на 2.взимам от тези тъй като ги пращат със Спиди=https://www.farmaciasdirect.eu/products/visufarma-visufly-30-sachets
И трите добавки са специализирани с уникални съставки.имаше една българска която се рекламираше за мътнини =Vitreo Care (Витрео Кеър) - за очите и зрението Cantareus, 30 таблетки
ефект нула.на отзивите също.като цените на добавки в бг аптеките са в пъти по скъпи от Iherb.
Сега ще разгледам.  Благодаря!🍀

# 262

Общи условия

Активация на акаунт