Мътнина в стъкловидното тяло на окото

• 191 811
  • 275
  •   1
Отговори
# 270
И на мен тях ми изписа лекар, много положителни отзиви за тях.

# 271
Всъщност много неща могат да се постигнат, но все ще се намери някой да каже, че е невъзможно. Според един от очните ми лекари, има пациенти със съществено разградена катаракта. Защо му е да лъже, нищо не продава, прегледи прави и то много обстойни.
Само дето катаракта и мътни и имат толкова общо колкото компютри и компоти.
"Витамини на гладно" е също много съдържателен термин. Надявам се да уточните за кои точно витамини става въпрос пък да видим дали "на гладно" е разковничето.
Мине, не мине някой тук поства поредното чудо с привкус на реклама. Нищо де, най-важен в същност е плацебо ефекта.

# 272
Че кой е казал, че имат общо. Поредният, за когото четене с разбиране е непонятна материя. Дадох за пример катаракта, защото точно за нея върви голямо напъване, че подобрение без операция е напълно невъзможно. Явно не е точно така, документирано от лекари.

# 273
Че кой е казал, че имат общо. Поредният, за когото четене с разбиране е непонятна материя. Дадох за пример катаракта, защото точно за нея върви голямо напъване, че подобрение без операция е напълно невъзможно. Явно не е точно така, документирано от лекари.
На фона на обсъждане на мътнини много адекватен е пример с друг вид заболяване, което е "излекувано" от самосебе си.
Мога само да предполагам какво е искал да каже вашия лекар и с какъв мотив.
Не е само до разбиране на прочетеното. Трябва си и умение за аналитичност при отговор.
Някои здравословни проблеми са необратими и е по-добре да се приемат дадености те, отколкото да се вярва в чудеса. Но това също е въпрос на грамотно четене и емоционална интелигентност.

# 274
Написала съм кои витамини пия няколко поста по-горе. Можеш да върнеш и прочетеш.
Изписани са ми по рецепта, не правя никаква реклама, а си давам личното мнение.
Всеки сам си преценява на какво да вярва, Ваша си работа, споделям за другите хора, които не са с предразсъдъци.

# 275
😆 dariVale,

Всеки си заслужава съдбата, така изглежда. Не бих губила време да се обяснявам допълнително. Приемайте каквото искате, предполагайте и си живейте в страдание, наистина не всеки е дорасъл за “чудеса”. А може и за пари да го правите, то цяла индустрия се храни така. Няма капки и витамини, които да струват колкото операция с последващите усложнения. Успехите на другите няма да отнемете, те са официални и документирани.

Общи условия

Активация на акаунт