La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 55 091
  • 996
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Дзвер, как да няма отложен старт? Със копчетата + и - си нагласяш час Peace/тоест, след колко часа си искаш хляба, трябва да го сметнеш/

# 751
  • София
за програма 13 - само месене, няма отложен старт, също и за няколко други  Peace

# 752
за програма 13 - само месене, няма отложен старт, също и за няколко други  Peace

Само месене няма отложен старт....Отложения старт е при програмите за хляб.......Искаш напр. хляба да ти е готов в 6ч. сутринта сега. В момента е 23ч. грубо. Нагласяш си програмата - напр. 1, и след това с бутона плюс наместваш 7 часа. Има отложен старт до 13ч. И в 6ч. хляба ще ти е готов. Питай и в темата за машина за хляб ако искаш да бъдеш по-сигурна......

# 753
  • София
Не знам, не съм и гледала Thinking

# 754
  • Варна
Пише, че ще ми възстановят директно парите в картата (аз платих с Пейпал). Знаете ли за колко време? И каква сума ще ми възстановят, тази за която съм го купила или толкова колкото струва в момента? Аз го купих когато беше 66 евро,а сега е 50  newsm78

Ееее, естествено, че колкото са ти дръпнали за него, толкова ще ти върнат Peace

# 755
чудя се дали да рискувам със това яке ? Ще пристигнели  знам ли newsm78
Благодаря ви   bouquet
http://www.laredoute.fr/vente-cire-imprime-ballons-fille.aspx?pr … =1&prodsize=0

# 756
  • София
марката  не се доставя до бг

# 757
http://jerry007.snimka.bg/hobby/laredoute.393938.22543737
Да ме прощава собственичката на снимката,че я взех!
И аз искам ,такова яке от ест-кожа или подобно.Ще си остана без яке ooooh!
Ларедутци са егати ,стипците ,тази година,нищо подобно и на хубава цена не пускат. #2gunfire

# 758
да знам  ,аз до френски адрес  Peace

# 759
  • София
да знам  ,аз до френски адрес  Peace
Да, аз също- отказаха ми го #Cussing out

# 760
  • Все на втория етаж
Ясно, разбрах това с адресите. Нещо тази година се поизложиха, но пък може занапред да пазят изненадата...

# 761
# 762
  • София

Само месене няма отложен старт....Отложения старт е при програмите за хляб.......Искаш напр. хляба да ти е готов в 6ч. сутринта сега. В момента е 23ч. грубо. Нагласяш си програмата - напр. 1, и след това с бутона плюс наместваш 7 часа. Има отложен старт до 13ч. И в 6ч. хляба ще ти е готов. Питай и в темата за машина за хляб ако искаш да бъдеш по-сигурна......
да не стане като в готварския, но аз доста си ползвах отложения старт на месенето.. ставам сутрин, тестото готово - правя питки с кашкавал, милинки, чеснови хлебчета... закуската готова... здраве да е, само го споменах за мързеливите домакини като мен  Peace

# 763
Има ли някой,на който са  му върнали парите за отказаните на Пума неща?
На мен,но те не са ми ги и теглили-само са ги отблокирали Peace

# 764
  • Плевен
На артикул Vertbaudet /сигурно вече го сънуваме това чудо/, стои 2. Facturation  - statut En stock. Livraison prévue à partir du 08/07/2011; Според мен ще трябва да изчакам да дойде датата 08/07, преди да се предам, че няма да го получа. Поне пише, че е налично. На роклите, които не получих и отказах /че ми писна да ми висят седмица без известие/, пишеше, че предстои зареждане.  Peace

За съжаление и аз така си мислих за едно елече на малката, но уви. Стои си така на втора стъпка и след няколко дни получих два мейла, че Vertbaudet-то е Epuise и втори мейл с останалата част на поръчката, която ще ми бъде доставена.
Така че, едно голямо "Ц" !

Общи условия

Активация на акаунт