La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 55 190
  • 996
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета!
Искам да помоля за линк към кошницата, но по референтни номера.

чия кошница?

# 91
  • София
От снощи се мъча да пусна поръчка и не ще ни ПейПал ни карта. Днес се обадих в банката и ми казаха, че била ниска наличността. Аз съм пазарувала само в Ларедут - имам две поръчки за 25.75 и 36 Е. Веднъж съм изтеглила на банкомат 10 лв и това е. А преди да открия сезона на намаленията имах 202 лв по картата. Възможно ли е ЛР да са ми изтеглили 2 пъти пари за една поръчка? От банката казват, че имам 25 евво на 22.06 и после веднъж 12 и веднъж 13 за периода 23.06-26.06. Аз съм направила втората си поръчка на 27.06. На някой случвало ли му се е нещо подобно?

Ева, мерси за юбилейната тема! Много успешни покупки на всички в нея!   bouquet
   Случвало ми се е - това, което са изтеглили може би са тези 25Е, които са изтеглени на части, а първите 25 са останали блокирани и ще се освободят като изтече срока на банката. Като ги питах защо става така, отговориха, че системата в банката не можела да се ориентира, че става въпрос за една и съща сума, ама въпроса е тогава защо са разрешили плащане... Обади се в банката и им кажи.

# 92
  • В La Redoute и по света
Здравейте момичета!
Тук има и линк и подробности: http://pazaruvai24.com/krygli-ceni-laredout

От снощи се мъча да пусна поръчка и не ще ни ПейПал ни карта. Днес се обадих в банката и ми казаха, че била ниска наличността. Аз съм пазарувала само в Ларедут - имам две поръчки за 25.75 и 36 Е. Веднъж съм изтеглила на банкомат 10 лв и това е. А преди да открия сезона на намаленията имах 202 лв по картата. Възможно ли е ЛР да са ми изтеглили 2 пъти пари за една поръчка? От банката казват, че имам 25 евво на 22.06 и после веднъж 12 и веднъж 13 за периода 23.06-26.06. Аз съм направила втората си поръчка на 27.06. На някой случвало ли му се е нещо подобно?
Имаш ли електронно банкиране? Другите плащания с пейпал ли са ти?
katri ти е отговорила и за другата възможна причина.

# 93
  • Варна

Ева, мерси за юбилейната тема! Много успешни покупки на всички в нея!   bouquet

Верифицирана ли ти е картата в Пейпал? Само през ПП ли си плащала? какво пише в ПП акаунта ти?

# 94
  • Ловеч
Ив*, Adidas анцунзите не че не си отговарят, а до 81 (така мисля беше) пращат точния номер, а при по-големите размери изпращат следващия номер.  Peace

На мен ми трябва за 2 годишно дете кой номер трябва да поръчам ? 86 или ?

# 95
  • Варна
Ив*, Adidas анцунзите не че не си отговарят, а до 81 (така мисля беше) пращат точния номер, а при по-големите размери изпращат следващия номер.  Peace

На мен ми трябва за 2 годишно дете кой номер трябва да поръчам ? 86 или ?

Води се от ръста, не от годините.

# 96
# 97
  • МИНДЕРА
Аз така и не успях да науча как да верифицирам кредитната си карта  Whistling

# 98
  bouquet  Аз докато благодаря за новата юбилейна тема, тя стигнала до 7 страница  Simple SmileМного полезни начални линкове   bouquet благодарско!

# 99
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Имам официален отговор, че Пума не се продава от Ларедут и поръчката ми е отказана от продавача.

# 100

И да попитам някой има ли този пуловер http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-u-en-maille-ruban.aspx?pr … =5&prodsize=0 Деколтето много ли е дълбоко?

Имам подобна, доста е дълбоко деколтето. Ако не си много висока и с по-малък бюст, ще можеш да я носиш само с нещо отдолу, според мен.
ОК !Благодаря! Не стига ,че съм ниска ами съм и с малък бюст, така че не е за мен, добре че попитах,защото щеше да е пореднат в гардероба   bouquet

# 101
  • StZ
Някой има ли тази рокля? Много моля за отзиви - отговаря ли си като размер и качеството добро ли е?
Благодаря   bouquet
http://www.laredoute.fr/vente-robe-2-en-1.aspx?productid=3241886 … =4&prodsize=0

/в техните отзиви с преводача изглежда се налага корекция на гърба /

# 102
  • София
Здравейте момичета!

чия кошница?
Извинявам се не се изразих правилно.
Исках да кажа, че преди съм виждала линк в който има много празни полета, в който човек може да попълва референтните номера на артикулите.

# 103
zorni4ka, роклята изглежда много добре, ще я пропусна, че съм ниска  Laughing

мисля да поръчам тази http://www.laredoute.fr/vente-robe-courte-bi-matiere.aspx?produc … e=1&pos=5_a_n отзивите в сайта май ме устройват  Simple Smile

# 104
Здравейте момичета!

чия кошница?
Извинявам се не се изразих правилно.
Исках да кажа, че преди съм виждала линк в който има много празни полета, в който човек може да попълва референтните номера на артикулите.

http://www.laredoute.fr/order_from_catalog/DirectOrderForm.aspx
Заповядай!

Общи условия

Активация на акаунт