La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 55 133
  • 996
  •   1
Отговори
# 360
anny_    bouquet Ще поръчвам Simple Smile

# 361
# 362
renyt0,моля да измериш височината на тока.
Дали са удобни и стабилни,исках на лични ,но лимита ти е изчерпан.

# 363
За Vertbaudet има написано в 1 пост на другата тема......

Колекциите на     не се влияят от кодове и много от артикулите не се доставят до България. Също така  и продуктите на не се доставят до България.

И на зимното намаление бе така.....Артикулите със зеления надпис над снимката не се доставяха до България.

Стоки на фирмата, като този панталон напр - http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-bebe-garcon.aspx?producti … =1&pos=12_n_n - се доставяха, защото нямат този правоъгълен знак над себе си. Същото и с един друг панталон се получаваше(ние имаме камуфлажен от него).......

Хриси ще черпи като получи сандалите, а също и другите, при които е минал номера..........

# 364
tandonova79, 40-ка е моята пола, не ме мисли за размяна. Иначе и аз я взех на скъпата цена, за да не свършат номерата (откъде да знам, че точно на другата сутрин ще я намалят и номера ще има Confused). Но пък хич не се тормозя кое за колко съм взела и колко е паднало после. Което ми харесва много и ме устройва като цена в момента го взимам, не след това да ме е яд, че не съм си го взела. Предпочитам да го взема малко по-скъпо, но да го имам.  Wink

# 365
Много полезно инфо,мерси renyt0 Flutter

# 366
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-zippe-aspect-cuir-use.aspx … mp;prodsize=00001
за това якенце чакахме отзиви????? newsm78Дали го получи някои вече????

# 367
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-zippe-aspect-cuir-use.aspx … mp;prodsize=00001
за това якенце чакахме отзиви????? newsm78Дали го получи някои вече????

И аз за него чакам от няколко дни - джулиана каза, че е поръчала и го очаква в България днес вероятно, така че скоро ще имаме размери  Peace

# 368
Да ви питам когато детето е между два номера панталони какво правите???Баткото 150 му е малко, а 162 му е доста голямо. Какво да правя????

# 369
Момичета, трябва ми малко помощ.  Praynig
Дамско 36 долно как съответства на детската номерация? За колко години трябва да се взима?

Благодаря предварително на отзовалите се!

# 370
Да ви питам когато детето е между два номера панталони какво правите???Баткото 150 му е малко, а 162 му е доста голямо. Какво да правя????
162  Laughing по-добре голямо, което може да се израсте и стесни, отколкото малко, което...или се продава, или подарява, трудно ще го разшириш  Hug

yoshko, според мен на 162, стига и височината на този с 36та мярка да е към 1.60, а не 1.70 Wink

# 371
  • Варна
Още един голям + за коженото мъжко яке. Абсолютно съразмерно, идеална дължина на XL за мъж 185 см. Доволна съм, благодаря на всички момичета споделили размерите по-напред в темите!

# 372
  • Варна
Момичета, малко помощ дали ще може?
Нямам опция за плащане с Пейпал, а само с карта? Дали проблема е в моя "телевизор" като нов клиент или нещо не правя като хората? Смених три вида браузъри - нц  Rolling Eyes За инфо - поръчвам до БГ и ползвам код за одеалцето 50121 (то ми хареса).
Предварително благодаря за отговорите!

Мариан, благодаря  Hug скоростен отговор.  bouquet

# 373
Нямам опция за плащане с Пейпал, а само с карта? Дали проблема е в моя "телевизор" като нов клиент или нещо не правя като хората? Смених три вида браузъри - нц  Rolling Eyes
само до френски адрес има опция Пейпал

# 374
  • София
Нямам опция за плащане с Пейпал, а само с карта? Дали проблема е в моя "телевизор" като нов клиент или нещо не правя като хората? Смених три вида браузъри - нц  Rolling Eyes
на какъв адрес поръчваш? пейпал е само за френски адрес Peace

Общи условия

Активация на акаунт