La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 55 079
  • 996
  •   1
Отговори
# 600
Бебешондел, да, на френските адреси за доставка ги отказват.

# 601
Това нещо ново ли е? Всичко на Вербоде или само някои неща?
А за доставка в България не ги ли отказват?

# 602
# 603
  • Пирдоп
последната ми поръчка е разделена на 2. Дрехите са на 5 стъпка, а пумите на 1 стъпка. Погледнах в банкирането, парите ги няма, платила съм чрез пей пал. Дали ще ги изпратят или да не ги чакам.

# 604
Това нещо ново ли е? Всичко на Вербоде или само някои неща?
А за доставка в България не ги ли отказват?

Има ли някой, на когото не са отказани?
Аз пуснах един бански и всичко друго ми е Вербоде - дрешки за децата.Май ще си платя доставката само на един бански. #2gunfire

# 605
Vertbaudet до България ги огражда още в кошницата, дори и нещата без лого на марката (макар на зимните намаление да успяхме да поръчаме няколко артикула без лого).

С превозвачите предполагам минават за плащане, защото ни се пазят френските адреси на доставка. Но после веднага след обработка на поръчката остават на 2 стъпка и след няколко дена ги пише изчерпани, без да са изчерпани на сайта. Явно следят и адресите на фактуриране вече. Не съм си правила експеримент да сменя адреса на акаунта си с френски и да я пусна до превозвач, да видим дали ще ме хванат и по този начин, че не е за Франция.  newsm78

Иначе досега май само 2-ма успяха да поръчат, но още в началото на намалението, или са минали между капките, или са се усетили след това Ларедутци. Ще видим и на mama mravka експеримента с лога и без лога дали ще мине, но се съмнявам, защото както писах, до БГ и без лого ми огражда в оранжево. Просто не искат да си продават марката извън Франция.

# 606
  • Пловдив
Vertbaudet до България ги огражда още в кошницата, дори и нещата без лого на марката (макар на зимните намаление да успяхме да поръчаме няколко артикула без лого).

С превозвачите предполагам минават за плащане, защото ни се пазят френските адреси на доставка. Но после веднага след обработка на поръчката остават на 2 стъпка и след няколко дена ги пише изчерпани, без да са изчерпани на сайта. Явно следят и адресите на фактуриране вече. Не съм си правила експеримент да сменя адреса на акаунта си с френски и да я пусна до превозвач, да видим дали ще ме хванат и по този начин, че не е за Франция.  newsm78

Иначе досега май само 2-ма успяха да поръчат, но още в началото на намалението, или са минали между капките, или са се усетили след това Ларедутци. Ще видим и на mama mravka експеримента с лога и без лога дали ще мине, но се съмнявам, защото както писах, до БГ и без лого ми огражда в оранжево. Просто не искат да си продават марката извън Франция.
Shocked не може да бъде
пък аз за сефте се излъгах с едни сандалки на тази марка, остава и да ми ги откажат и съсвем ще ги разлюбя тия ........................... от Ла Редут
за статистиката ползвам превозвача и сандалите се мъдрят на 2 ра стъпка....
май ще си получа само бельото
а при плащане с пей пал какво става - връщат ли парите или пак с ваучери и чекове ще се занимаваме

# 607
Момичета, някой може ли да коментира този детски касов апарат? И дали говори на френски?

http://www.laredoute.fr/vente-caisse-enregistreuse-electronique. … mp;prodsize=99999

Предварително благодаря!   bouquet

# 608
  • Варна
Момичета, да ви питам, ако мъжът ми носи по принцип размер Л, дали и за якетата на Ларедут се отнася същия номер? Визирам прословутото 9-еврово яке (предполагам това е форумското яке newsm78). Кой номер, ако издебна, да поръчам? А за панталон? Има талия 102 и съм се ориентирала към №50 от техните таблици newsm78
Предварително благодаря?

# 609
  • София
Ох, момичета, с yoshko се скапахме да коментираме, че Вербауде/или както се чете/ ги режат Confused
Няма значение, френски или БГ адрес. Мисля само Хриси се сдоби със сандалки, ама тя хвана първите дни на намалението Peace
Щом седят на 2-ра стъпка, не ги чакайте.....

# 610
  • близо до морето
И аз да питам за Пума! Поръчах маратонките от 25Е на мъжо, но седят на четвърта  стъпка а в remboursements също ги има, какво става?  newsm78 Преди като ми откажеха нещо, не е стигало до 4-та стъпка.  Thinking Ако е коментирано, моля за линк към написаното! Благодаря!

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 23:39 от Sheli

# 611
Ето още една намалена играчка на 7.50Е - http://www.laredoute.fr/vente-set-veterinaire.aspx?productid=324 … documentid=299111 за бъдещи ветеринарки  Laughing

# 612
  • Варна
Не мисля, че има логика...ето това поръчах и е със статус доставено:

http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-t-shirts-bebe-garcon-fant … mp;prodsize=00003

# 613
Shocked не може да бъде
пък аз за сефте се излъгах с едни сандалки на тази марка, остава и да ми ги откажат и съсвем ще ги разлюбя тия ........................... от Ла Редут
за статистиката ползвам превозвача и сандалите се мъдрят на 2 ра стъпка....
май ще си получа само бельото
а при плащане с пей пал какво става - връщат ли парите или пак с ваучери и чекове ще се занимаваме

MAMA GALQ, специално за Vertbaudet не би трябвало да теглят парите за тях изобщо, защото ги отказват преди да ги фактурират.

vanyaes, ти кога поръча блузката, преди да започнат масово да ги отказват или в първите дни на намалението? Защото ако е след това, явно някои единични случаи може и да минават между капките.

Sheli, с тази Puma стана малко като с Vertbaudet. Щом са в реимбурса, значи не ги чакай. Те минават на следващи стъпки, защото ги отказват от доставчика при изчерпване, който в твоя случай предполагам е Puma, а не ЛаРедут.

# 614
  • Варна
vanyaes, ти кога поръча блузката, преди да започнат масово да ги отказват или в първите дни на намалението? Защото ако е след това, явно някои единични случаи може и да минават между капките.

Поръчката ми е от 29/06. Адреса ми за фактуриране и доставка е този на посредника. Peace

Общи условия

Активация на акаунт