La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 55 135
  • 996
  •   1
Отговори
# 825
имам проблем,не мога да натисна бутона за да си поръчам нещата,свети в сиво не в червено.Може ли да е от тази чанта http://www.laredoute.fr/vente-sac-a-main-puma-dazzle.aspx?produc … mp;prodsize=000ua понеже срещу нея изписва Non applicable.Поръчвам с посредник newsm78
Да, от него е Peace

и няма ли да мога да си поръчам чантата Cry нали до френски адрес я пускам
До бутона за плащане, които сега ти е в сиво има една малко квадратче където трябва да поставиш отметка, и след това ще можеш да напраавиш поръчката.

bouquet станаааа,но днес не ми върви на поръчки сега пък не ми дава да отбележа колисимо 48 ли беше,липсват тия неща

# 826
аз пуснах сега със яке на VERTBAUDET и на края веднага ми я раздели така
Entre le Vendredi 08/07/2011 et le Lundi 25/07/2011, à mon adresse de livraison.
Entre le Lundi 11/07/2011 et le Mardi 19/07/2011, à mon adresse de livraison.  -на якето пише това !
Дано да го получа !

# 827
Момичета тези бойфрендки дали си отговарят на номерата newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-jean-boyfriend-denim-stretch-taill … =1&prodsize=0
Трябва ми 38 или 40 Praynig

# 828
  • София
pipi_rz,сто пъти се изписа за нещата на Пума.Мисля ,че няма смисъл да я пускаш чантата.Ще ти я откажат най-вероятно.
Когато има този надпис в кошницата Non applicable няма пункт и няма колисимо 48. Peace

# 829
Хайде да кажете за тези щори Praynig,все някой си е вземал.
как се захващат и качествен ли е платта  bouquet

Тези дни идва поръчката и ще споделя!

# 830
Момичета помагайте какво значеше това
"Jean droit 5 poches morpho très mince enfant garçon"
дънки за слаби момчета ли?

# 831
Момичета помагайте какво значеше това
"Jean droit 5 poches morpho très mince enfant garçon"
дънки за слаби момчета ли?
Да Peace

# 832
  • Бургас
http://www.laredoute.fr/vente-parka-zippee-a-capuche-enfant-garc … =1&pos=tg_a_n
момичета-това яке дали е зимно или тъни4ко Simple Smile

# 833
  • Варна

Тънко е, по-скоро е дъждобран.

# 834
  • Бургас
благодаря Хексе,ах как ме е яд 4е не купих на детенце зимно яке от предното намалениеее-сега цените са...

# 835
  • Варна
Натали, на зимното намаление продават най-вече зимни неща, а на лятното летни. Peace

# 836
Моля ви за спешен отговор на адидас маратонки с един номер отгоре ли да взема   bouquet

# 837
  • Бургас
Натали, на зимното намаление продават най-вече зимни неща, а на лятното летни. Peace
ве4е ми стана ясно,ама като за новак не се сетих за тази подробност Laughingза другото зимно намаление 6те внимавам Peace

# 838
# 839
Не ми дава да платя с картата си Американ Експрес. Последно с нея плащах в сайта на 02.07, а сега ми изписва
Le service ne répond pas. Merci de cliquer sur le lien "une conseillère reprend ma commande" en haut de la page, une conseillère vous guidera dans votre commande
Имате ли идея какво е  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт