САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 68

• 66 040
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
И мен ме интересува за Пума... Praynig

# 481
Здравейте   bouquet

С последната поръчка получих и каталога на Anne W, там има и код 40339 за -30%, БД и черна дамска кожена чанта - размери30/20/17 с 2 дръжки  
Пробвах го работи  Peace
  А можем ли да видим някъде как изглежда чантата...?  Или поне да разкажеш дали си струва...   bouquet
Хвана ми се с тези обеци http://www.laredoute.fr/vente-boucles-d-oreilles-metal-bronze.as … mp;prodsize=99999
 това е най - евтиното, което намерих и кода хваща.  Hug

Ето снимки http://reniraykova.snimka.bg/daily/la-redoute.476577.24437011

# 482
  • Sofia
Хм, от естествена кожа ли е? Виждам, че има символ за ест. кожа  newsm78
Иначе наистина хваща с обиците  Peace

# 483
  • София
Здравейте   bouquet

С последната поръчка получих и каталога на Anne W, там има и код 40339 за -30%, БД и черна дамска кожена чанта - размери30/20/17 с 2 дръжки  
Пробвах го работи  Peace
  А можем ли да видим някъде как изглежда чантата...?  Или поне да разкажеш дали си струва...   bouquet
Хвана ми се с тези обеци http://www.laredoute.fr/vente-boucles-d-oreilles-metal-bronze.as … mp;prodsize=99999
 това е най - евтиното, което намерих и кода хваща.  Hug

Ето снимки http://reniraykova.snimka.bg/daily/la-redoute.476577.24437011
   Мерси!  newsm51

# 484
Пише кожа, а не синтетик, пък и символ има. Хваща и с една брошка от плат, така излиза на 10.50 Е. Е, за 21 лв + доставка до БГ 3 лв - мисля, че е ОК като цена. Само пари излишни да има. Simple Smile

# 485
Май наистина е естествена кожа, аз не се бях загледала, но сега като повдигнахте въпроса ....

Ето това пише:  Аllure intemporelle, ligne rebondie, cuir veritable, soulinge de fines ecailles a l`evocation luxueuse ... Voici "LE"  sak, symbole duvrai chic, a porter elegamment, facon first lady ... Sobre et style, Anne Weyburn l`a cree pour vous: emparez - vous de lui !

- Cuir veritable a la aspect croco, coloris noir
- Anses courtes (long 38 cm) fixees par anneaux et petites pattes cloutees
- Biais de contour, pour un maintien parfait
- Longue fermeture a glissiere et poche interieure zippee, pour une parfaite confidentialite.
- Dimensions 30 x 20 x 17 cm.
- Exterieur, patchwork de cuirs finement assembles.
Base en PVC . Interieur doublure ton sur ton

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 18:13 от RNR

# 486
  • София
Пише кожа, а не синтетик, пък и символ има. Хваща и с една брошка от плат, така излиза на 10.50 Е. Е, за 21 лв + доставка до БГ 3 лв - мисля, че е ОК като цена. Само пари излишни да има. Simple Smile

Чантата се хваща при мен без артикул от AW,но остава доставката от 5.95Е.
Мисля,че код 64939 дава същият подарък. Peace

# 487
# 488
Здравейте, има ли в момента код който да намаля детски играчки, че моя малкия ме побърка за една комбайна и вече половин година като дойде колет се сърди че не съм му я поръчала  Embarassed, а като гледам сега как минават 2 месеца докато ги получим, не знам дали имам време да чакам че да го огрее поне за коледа  hahaha, е знам че има ДХЛ, ама ако разполагах с толкова средства нямаше да питам и за код за намаление  Wink

# 489
  • София
Те повече от 30% рядко намаляват. Може ли линка към играчката!

# 490
  • Варна
Здравейте, има ли в момента код който да намаля детски играчки, че моя малкия ме побърка за една комбайна и вече половин година като дойде колет се сърди че не съм му я поръчала  Embarassed, а като гледам сега как минават 2 месеца докато ги получим, не знам дали имам време да чакам че да го огрее поне за коледа  hahaha, е знам че има ДХЛ, ама ако разполагах с толкова средства нямаше да питам и за код за намаление  Wink

36676 дава 20% намаление на играчки.

# 491
  • София
Кодовете за пармето, и специално 38040 ми го дава изтекъл...
Това май означава, че засега нямаме БД под 10 евро, дори и на 2 стъпка.... Confused

# 492
  • В La Redoute и по света
Актуализирах кодовете, ако имам пропуски, извинете - http://zonapromocode.com/kolekcia-esen-zima2012-laredute

За съжаление както Ева казва, 38040 изтече Sad

Получих: 32034 - БД нас 49 евро Sad
И този на сайта им: 35335 - БД над 49, но има и някакво намаление.

# 493
68381 БД  над 29 евро поръчка ...

извинете ако е даван  Blush

Евка  имаш ли неактивирани кодове.... Mr. Green

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 15:20 от bubeto 29

# 494
  • София

Евка  имаш ли неактивирани кодове.... Mr. Green
Нямам... Confused Нямам и време и нерви да налучквам. Mr. Green Нещо ми писна.  Laughing
Отдала съм са на нова страст - да ровя и систематизирам кодове за другите сайтове, където дават по-хубави подаръци.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт